Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba. 5 ay önce bebeğimi 37 haftalık ilken sezeryan ile ölü doğurmak zorunda kaldım.Kontrollerim için uzman bir doktora gitmek istiyorum. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz peritnalog tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Merhaba canım başın sağolsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah... Yazını tesadüfen okudum İstanbul da değilim ama Pelin akil i takip ediyorsan Prf dr cihat şen i çok söylemişti istersen bi araştır...
Merhaba canım başın sağolsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah... Yazını tesadüfen okudum İstanbul da değilim ama Pelin akil i takip ediyorsan Prf dr cihat şen i çok söylemişti istersen bi araştır...
Merhaba, Fulya’da Alin Başgül Yiğiter’i tavsiye ederim, kendi muaynehanesi var, çok pozitifve güler yüzlü bir doktor, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Merhaba, Fulya’da Alin Başgül Yiğiter’i tavsiye ederim, kendi muaynehanesi var, çok pozitifve güler yüzlü bir doktor, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.