- Konu Sahibi **garfield**
-
yüksek lisansa başladığımda her şey çok güzeldi, kaderin cilvesi olarak bu zamanda sözlendim, sonra ders döneminde nişan, düğün vs. herşey bu zamanda oldu, evlendikten sonra da 1 dönem daha derslere gittim. Bütün bunlar 2 şehir arası oluyor...mekik dokuyarak...şu an tez dönemindeym ve sürem çok az kaldı.artık bebek istiyorum ama onu bile düşünemiyorummaalesef...okulla aynı şehirde yaşasam neyse...ben naaaapıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
bende düşünüyordm yüksek lisans vazmı geçsem ... kpss ye gireceğim memur olacağm inşallah yüksek lisansı bitirmek kariyerime ve maaşıma etki edermi fikri olan varmı korktum burdakileri okuyunca :sinifsinif:
bende düşünüyordm yüksek lisans vazmı geçsem ... kpss ye gireceğim memur olacağm inşallah yüksek lisansı bitirmek kariyerime ve maaşıma etki edermi fikri olan varmı korktum burdakileri okuyunca :sinifsinif:
canım memuriyette maaşlar yüksek lisanslılarda değil de doktoralılarda değişiyor diye biliyorum..
hadi yaa pufffff aslında maaştan çok yüksek lisans yapmak beni motive decek diye düşünüyorum açıköğretim bitirdim bu sene ve açıköğretim bitirmek insanların gözünde önemsiz oluyo aman canım oda okulmu diyorlar bende başarımın tesadüf olmadığını göstermek isityorum.. bide kendimi daha çok geliştiririm diye düşünüyorumvee ilerde olura memurluktan istifa edersem sonra iş bulmak istersem artısı olur diye istiyordum ..ama çok zor diyorlar korktum haftada iki gün felan değilmi dersler nasıl bu akdar zor olabilirki. hiç zor olacağını düşünememiştim ..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?