- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 43
- Konu Sahibi **garfield**
-
Ona yazık buna yazık derken asıl bize yazık oldu...Ben y.lisansımı yarım bırakmıştım hırs yaptım döndüm tamamladım sonra oda yetmedi doktora yaptım....ama... bence çok daha güzel geçmesi gereken yıllarımı kaçırmışım ve şu an anlamsız geliyor o yaşadığım eziyetleri düşününce oysa üni.den mezun olurken ne kadar farklı düşünüyordum...Eğer kariyerine katkısı yoksa veya akademisyen olmayı düşünmüyorsan bırak kurtul yol yakınken derimufacık bile içinde kuşku kalmasın sana verdiği diploma ve ünvanın karşılığını fazlaca almasını da biliyor akademik hayat....
bende bıraktım.mikrobiyoloji abd daydım off off diyorum bazen şimdi ise iyiki bırakmışım ohhhh çatlayın diyorum :)
aslında iyi bir anabilim dalıymış, yazık oluyor o kadar emeğe diye de düşünüyorum bir yandan...
haklısın aslında yıllarca okuyoruz ama devletin bilim adamına ihtiyacı yok ki...master bitiren doktora yapan arkadaşımda işsiz kaldı gitti polis oldu sen düşün halimizi...saçlarımı boşuna beyazlatmışım,yok sınavlar,yok ingilizce vs...boşmuş herşey..
canım sen herşeyi birbirine karıştırmışsın ama :)yüksek lisansa başladığımda her şey çok güzeldi, kaderin cilvesi olarak bu zamanda sözlendim, sonra ders döneminde nişan, düğün vs. herşey bu zamanda oldu, evlendikten sonra da 1 dönem daha derslere gittim. Bütün bunlar 2 şehir arası oluyor...mekik dokuyarak...şu an tez dönemindeym ve sürem çok az kaldı.artık bebek istiyorum ama onu bile düşünemiyorummaalesef...okulla aynı şehirde yaşasam neyse...ben naaaapıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?