• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüksek lisansı bırakmakk ve kpss a

dalgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
39
0
36
İstanbul
merhaba,
yüksek lisansa ilk başladığım günden beri tereddütlüyüm. başta akademik kariyer istiyordum ancak sonra bana göre olmadığını anladım. kpss a grubu düşünmeye başladım. sınavlara hazırlanıyorum. bir yandan yüksek lisansı yürütmeye çalışıyorum ama zor oluyor. yüksek lisansıma sadece bu yıl boş kalmamak için devam ediyorum muhtemelen seneye tezi bile yazmayacağım. sizce yükseği bırakıp tam mesai kpss ye hazırlanmak ne kadar mantıklı? git geller yaşıyorum fikirlerinize ihtiyacım varr :17:

merhaba,
yüksek lisansa ilk başladığım günden beri tereddütlüyüm. başta akademik kariyer istiyordum ancak sonra bana göre olmadığını anladım. kpss a grubu düşünmeye başladım. sınavlara hazırlanıyorum. bir yandan yüksek lisansı yürütmeye çalışıyorum ama zor oluyor. yüksek lisansıma sadece bu yıl boş kalmamak için devam ediyorum muhtemelen seneye tezi bile yazmayacağım. sizce yükseği bırakıp tam mesai kpss ye hazırlanmak ne kadar mantıklı? git geller yaşıyorum fikirlerinize ihtiyacım varr :17:

bence vazgeçme akademik başarı kadar önemli hiç birşey yok kpss aklında olsun tabi ama yerinde olsam bırakmazdım benimde idealim o çünkü daha kazanamadım ama idealimm yaniii :D

bence vazgeçme akademik başarı kadar önemli hiç birşey yok kpss aklında olsun tabi ama yerinde olsam bırakmazdım benimde idealim o çünkü daha kazanamadım ama idealimm yaniii :D

inşallah kazanırsınızz..master a dönmeyi düşünüyorum ama şu an bulunduğum alanda değill vee parasız bu işler zor bir iş edinip tezsiz yüksek düşüneceğim sanırımm

inşallah kazanırsınızz..master a dönmeyi düşünüyorum ama şu an bulunduğum alanda değill vee parasız bu işler zor bir iş edinip tezsiz yüksek düşüneceğim sanırımm

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah amacınıza ulaşırsınız hangi bölüm ki

inşallah :) ekonomi

merhaba arkadaşım,sana nacizane tavsiyelerde bulunmak istiyorum.ben işletme mezunuyum okul okurken her zamn biz iibf cilerin söylediği bankacı olucam ya da yüksek lisans yapıcamdır.ben de 3.sınıfa kadar böle takıldım ama bi hocamın sadece bu a grubu işinden bahsetmesiyle,kesinlikle ben bunu yapmalıyım dedi.sorun şuyduki kpss a gurubu normal bir kpss den çok farklı.a rubunda şehir çok önemliydi.ben de trabzonda okudum.mezun olmadan sıra arkadaşlarımı da ayarttım,hep birlikte ankaraya gittik bu a grubu işinin kalbine:)hayatımın en önemli kararını verdim;ben şuanda sosyal güvenlik denetmen yardımcısıyım,atamamın yapılmasını bekliyorum.sana kesinlikle kpss işini öneririm ileride rahat edim aynı zamanda karizma bir mesleğim olsun diyorsan:)yanlış anlama tabiki akademik kariyerde önemli ama inan artık herkes deli gibi buralara yoğunlaşıyor,burda da iş sıkıntısı var.a grubu denince bi 4.sınıfa git sor %40 ı bilmez,kimse uğraştırıcı iş istemez.ayrıca eğitimcilerin de desteğininin de olmamaması cabası.ha iila da benim gibi ankara ya da gitmen gerekmez.çok kişi tanıyorum evde çalışıp benden daha iyi kurumu kazanıp giden.benim kendi yapımla alakalı bir durumdu,ev ortamı çok kalabalıktı ayrıca.yüksek lisans tabiki de şart ben de.yapıcam mesela.ama meslek olarak uzmanlık sınavlarını öneririm:)

maşallah güzel yerdesiniz:) inşallah bizlere de kısmet olur iyi yerler. bakalım başlıyorum çalışmaya ama master a devam kararı aldım. ben evde oturmaya hiçç dayanamıyorum arada öylesine okula da takılırım hava alırım diye düşündüm:)
bakalımm çalışıp iyi yerler olması için gayret edeceğimm cesaret veren mesajınız için teşekkür ederimm

Back