- 25 Haziran 2007
- 1.703
- 504
- Konu Sahibi Sirine_4553
kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var...bilen arkadaşlarım vardır elbet ama bilmeyen ler için kısaca yazayım...evliyim evlendikten sonra üniversiteyi kazandım..bu sene de son senem....bu okul için; eşimin başka ile tayini çıktı ben gitmedim ailemle kaldım sırf okulumu bitirmek için iki yıl eşimden ayrı kaldım...eşimle problemler yaşadım ayrılık öneminde ama yinede bırakmadım okulumu. şükür ki geldi...ben bölüm okuduğum için yüksek lisans yapmak istiyordum alese de girdim yeterli puanı aldım hem tezsiz hem tezli için..ben tezli düşünmüyordum iki gün öncesine kadar bölüm başkanımızla ales puanımı paylaştım..lisede çift yabancı dil gördüğümü anlattım...oda sakın tezsiz yapma tezli yap yabancı dil sınavını geçen hem ales ten yüksek alan ve ortalaması yüksek olan çok çok az kişi var dedi...Kpds sınavına girmem için ısrar etti..kpds den yüksek alırmıyım alamazmıyım boş yere para harcamayayım derken,gittim bir hocamla daha konuştum o da beni destekledi...eşim daha ben demeden gitmiş formumu almış parasını yatırmış...gittim neyse sınav başvurumu yaptım.Aileme durumu açtım...buğune kadar tabiki okumamı desteklediler haklarını yiyemem ama..telefonda babam sanırım anneme kızıyor başvurmasın gibilerinden annemde hocası söylemiş diye ara bulmaya çalışıyordu....sonra telefonu aldım babama durumu anlattım..normalde böyle durumlarda benden önce gider form alır babam ama şaşılacak derecede eşim almış baba bende artık gireyim dedim..annem ne kadar yatırdın ki dedi bende soyledım su mıktar dıye..hım cokmus dedi.aılem ıclerınde oldugum ıcın bılıyorum desteklemedıklerı bır durum oldugunda bu sekılde yaklasırlar telefondada tepkısız kaldılar ..ve annemın zaten hocası soylemıs demesı babamın kızdıgını anlamama yettı......
butun hevesım gıttı.....eşim gitmiş maddi durumu hiç olmadıgı halde formumu yatırmıs kı bılenler vardır esımle de cok ıyı bır evlılıgımız yok cok kere bosanma asamasına geldık sabrettım en zor durumlara bıle ama esım bıle destek olurken aılemın tavrını cozemedım....
sımdı gıderım yanlarına bınbır surat asarlar.....ne yapmamı beklıyorlar anlamıyorum.....bunca yıl okuudum bölümlerin ataması yok anlatıyorum aman atanan nasıl atanıyor atanırsın dıyorlar anlatıyorum durumu bole bır durum var formasyon alınması lazım dıyorum yok atanılırmıs ....okumama destek oldular ama bu tutunlarını anlamıyorum .........
babam pek anlamaz zaten bu yuksek lısan s vs durumlarından daha oncede cok kez bahsetmıstım bızım aılemızde halamdan ızınsız bırseye yapılamaz...halam ne derse o olur ...babamm halamın yanında dunya ıyısıdır halamaın her ısını yapar copune kadar doker bıze karsı hep sınırlı hep bagırarak yaklasır..amcalarımında aynı sekılde evlerınde huzur yok dıyebılırım ..ama babam hala aılesını bır kalemde sıler ablası ıcın ama bızı es gecer.....benım okumam konusu da daha once madem evlendın neden okuyorsun madem okuyacaktın neden evlendın seklınde ıtham lara tabı olmustu hala kızım evlı doktora bıle yaptı bende anlatmıstım tezsız yuksek lısansı sanırım hala kzııma ..sanırım her zaman kı gıbı babama benım okumamla ılgılı bır ultımatom gelmıs halamdan yoksa babam asla okumam ıcın su unıversıteyı bıtırmem ıcın destek olurdu......
evlılıgım cok ıyı gıtmıyor malum aıleme tavır alıp ıllede ben yuksek lısans yapıcam dersem onlarda bana tavır alır anında......kafam cok karısık
butun hevesım gıttı.....eşim gitmiş maddi durumu hiç olmadıgı halde formumu yatırmıs kı bılenler vardır esımle de cok ıyı bır evlılıgımız yok cok kere bosanma asamasına geldık sabrettım en zor durumlara bıle ama esım bıle destek olurken aılemın tavrını cozemedım....
sımdı gıderım yanlarına bınbır surat asarlar.....ne yapmamı beklıyorlar anlamıyorum.....bunca yıl okuudum bölümlerin ataması yok anlatıyorum aman atanan nasıl atanıyor atanırsın dıyorlar anlatıyorum durumu bole bır durum var formasyon alınması lazım dıyorum yok atanılırmıs ....okumama destek oldular ama bu tutunlarını anlamıyorum .........
babam pek anlamaz zaten bu yuksek lısan s vs durumlarından daha oncede cok kez bahsetmıstım bızım aılemızde halamdan ızınsız bırseye yapılamaz...halam ne derse o olur ...babamm halamın yanında dunya ıyısıdır halamaın her ısını yapar copune kadar doker bıze karsı hep sınırlı hep bagırarak yaklasır..amcalarımında aynı sekılde evlerınde huzur yok dıyebılırım ..ama babam hala aılesını bır kalemde sıler ablası ıcın ama bızı es gecer.....benım okumam konusu da daha once madem evlendın neden okuyorsun madem okuyacaktın neden evlendın seklınde ıtham lara tabı olmustu hala kızım evlı doktora bıle yaptı bende anlatmıstım tezsız yuksek lısansı sanırım hala kzııma ..sanırım her zaman kı gıbı babama benım okumamla ılgılı bır ultımatom gelmıs halamdan yoksa babam asla okumam ıcın su unıversıteyı bıtırmem ıcın destek olurdu......
evlılıgım cok ıyı gıtmıyor malum aıleme tavır alıp ıllede ben yuksek lısans yapıcam dersem onlarda bana tavır alır anında......kafam cok karısık
Son düzenleme: