yüksek lisans hakkında bilgi

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.465
arkadaslar ben fransızca tercumanlık mezunuyum
hep ingilizce öğretmeni olmak istedim ama olmadı bolumu severek okumadım mezun olalı cok oldu 30 yasındayım ama ogretmen olmak cok ıstedım hep

bana yuksek lisans hakkında bıldıklerınızı yazabılır mısınız ?
okulda kalma nasıl oluyor ? bunun ıcın sanırım tezlı yuksek lısans lazım pekı nasıl yapılır ?
ales ve yds ıse yds ye ben ıngılızceden mı gırmelıyım ?
hem calısıp hem yuksek lısans yapılır mı ? uzaktan olarak
ne kadar malıyetı olur ?
vee ben fransızca tercumanlık mezunu olarak hangı bolumlerden yuksek lısans yapabılırım ya da hangı bolumden yapsam ıyı olur ve okulda kalma durumu olur ?

bırde yuksek lısans yapınca yaptıgımız bolumden kpss ye gırılır mı ?
yanı her turlu bılgı lazım bana nedır ne degıldır lutfen paylaşır msınzı

Ben hem mezun olduğum uluslarası ilişkilerden tezli yüksek lisans, hem de ikinci bir bölüm okuyorum. Sınıfımızda hem çalışıp hem okuyanlar var tabii, devlette olanlar izin almada sıkıntı yaşamıyorlar. Okulda kalmak istiyorsan tezli yapacaksın her okulun şartı farklıdır tezlide. Genelde ALES puanının ağırlığı fazla olur sonra da bilim sınavı ve mezuniyet ortalaman. Sen ingilizce öğretmenliğinden yüksek istiyorsan büyük ihtimalle Aleste sözel puanından gireceksin yani söz 1 söz 2 yapacaksın say 1 den de birkaç tane

N nebilimben yukarıda arkadaş açıklamış ingilizce öğretmenliğinden yaapbiliyorsun demek ki yüksel lisansı.
bulca ben unıv dekı hocama da sordum da ben hıc gormedım ole dedı
yanı yuksek lısansın sartlarında mezun olunan bolum şartlarında olmuyor yanı ıngılızce ıcın yuksek lısans ta hep ıng mezunu ıstıyor

arkadaslar ben fransızca tercumanlık mezunuyum
hep ingilizce öğretmeni olmak istedim ama olmadı bolumu severek okumadım mezun olalı cok oldu 30 yasındayım ama ogretmen olmak cok ıstedım hep

bana yuksek lisans hakkında bıldıklerınızı yazabılır mısınız ?
okulda kalma nasıl oluyor ? bunun ıcın sanırım tezlı yuksek lısans lazım pekı nasıl yapılır ?
ales ve yds ıse yds ye ben ıngılızceden mı gırmelıyım ?
hem calısıp hem yuksek lısans yapılır mı ? uzaktan olarak
ne kadar malıyetı olur ?
vee ben fransızca tercumanlık mezunu olarak hangı bolumlerden yuksek lısans yapabılırım ya da hangı bolumden yapsam ıyı olur ve okulda kalma durumu olur ?

bırde yuksek lısans yapınca yaptıgımız bolumden kpss ye gırılır mı ?
yanı her turlu bılgı lazım bana nedır ne degıldır lutfen paylaşır msınzı

Merhaba konuyu yeni gördüm. Ben ingilizce öğretmeniyim ve turist rehberiyim. Sizinle aynı konularda bilgi almak için sayfaya girdim. Siz neye karar verdiniz ve başladınız mı yüksek lisansa?

Merhaba konuyu yeni gördüm. Ben ingilizce öğretmeniyim ve turist rehberiyim. Sizinle aynı konularda bilgi almak için sayfaya girdim. Siz neye karar verdiniz ve başladınız mı yüksek lisansa?
Hayır yüksek lisansa başlamadım
Toptan sildim her şeyi bu sene üniversite sınavına girdim tercih de yaptım bekliyorum :)

X