Yüksek kilo da normal doğum mu sezeryan mi tercih edilmeli ??

mirazen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
47
23
29
Merhaba arkadaşlar 140 kilo birisinin doğum tercihi nasıl olmalı ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim . Normal doğum süreci zorlar mı yada sezeryan süreci ameliyat sonrası zorlu mu olur . En rahat hangisi olur ?

Ben 99 kilo ile hamile kaldim 5 ayda 2 kilo aldim. Yalniz benim bel fitigim oldugu icin genel anestezi ile sezeryan olacagim aksi takdirde belim cok kotu olacak biliyorum belden uyusturma istemiyorum doktorumun da tavsiyesi bu sekilde. Yani saglik durumuzuna gore. Eger fitiklarim.olmasaydi normal dogum isterdim Allahin izniyle. Benin doktorum genel olarak saglik acisindan bir sorunu olmayan kilolu hastalarina normal dogum yaptiriyor

Merhaba arkadaşlar 140 kilo birisinin doğum tercihi nasıl olmalı ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim . Normal doğum süreci zorlar mı yada sezeryan süreci ameliyat sonrası zorlu mu olur . En rahat hangisi olur ?

Doktorlar sezeryan yerine normal doğumu tercih ediyorlar kilo faktörü olduğunda çünkü sonraki komplikasyon olasılığı sezeryanda daha çok olabilir diye. Bu süreçte en sağlıklı yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır

X