• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek değerde hcg de kese oluşmaması normal mi?

261606mrskilic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
7
0
1
35
Merhaba hanımlar bugün gebeliğimin 5+3 üncü günündeyim.Beşinci haftada ultrasonda kese görünmedi.Doktorum vajinal ultrasondan görülebileceğini söyledi fakat orada da ne kese ne bebek göründü.O gün bhcg ye bakılmadı fakat 5+2 de iken bhcg 17000 lerde çıktı.Pazartesi günü tekrar doktora gideceğim ama dış gebelik olmasından korkuyorum.Daha önce bir düşüğüm oldu. Bhcg nin bu haftalarda bu kadar yüksek çıkması ve kesenin görülmemesi sizce normal mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?

15.000 lerde kese goruluyor normalde . Ama herkes farklı tabıı canım ;) rabbım kucagına almayı nasıp etsın Insallah :)

Merhaba kanamanız lekelenmeniz falan var mı? Ben dış gebelik geçirdim. Çamur gibi siyah akıntım sonrasında da kanamam olmuştu.

Teşekkür ederim inşallah görürüm.yok işte , benim Can'ımı sıkan da bu. Kanama yok ağrı da yok. Pazartesi başka bir doktora gideceğim bakalım. inşallah görürüz

Bir de şunu merak ediyorum geçen cuma 292 çıkan hcg bu cuma 17.000 Nasıl oldu? Bir haftada bu kadar artış olması normal mi sizce?kafamda deli sorular...

Bir de şunu merak ediyorum geçen cuma 292 çıkan hcg bu cuma 17.000 Nasıl oldu? Bir haftada bu kadar artış olması normal mi sizce?kafamda deli sorular...
Mrb cnm eger yanlış yazmadysan 17 bin gerçekten çok fazla aklıma 2 şey geliyo birincisi çogul gebelik yada mol gebelik arkadaşım mol gebelik olmuştu üzüm gebeligide deniliyo beta pik yapıyo hatta uzun sürede kanda seviyesi normale dönmedi bence vakit kaybetme dr.a git

Teşekkür ederim inşallah görürüm.yok işte , benim Can'ımı sıkan da bu. Kanama yok ağrı da yok. Pazartesi başka bir doktora gideceğim bakalım. inşallah görürüz
bazen geç görünüyormuş kese. Bazen de ultrasondan kaynaklı olabiliyormuş. İyi teçhizatlı Bi yere gidin inşaallah görürsünüz

Şükür gördük keseyi 11.8 mm yalnız Bebiş görünmedi kese boyutu küçük olduğu için.5+5 di keseyi gördüğümüzde.geç döllenme olabilirmiş.

[Qinşallah en kısa zamanda bebeğide görür kalp atışını da duyarsın...UOTE="261606mrskilic, post: 47701150, member: 779316"]Şükür gördük keseyi 11.8 mm yalnız Bebiş görünmedi kese boyutu küçük olduğu için.5+5 di keseyi gördüğümüzde.geç döllenme olabilirmiş.[/QUOTE]

Back