Yüksek beta hcg değeri

ppty-brm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2021
37
12
18
24
Hanımlar doktor 5 haftalık gebe olduğumu söyledi fakat beta hcg 7400 çıktı çoğul gebelik olabilir mi böyle birşeyler okudum da

Hanımlar doktor 5 haftalık gebe olduğumu söyledi fakat beta hcg 7400 çıktı çoğul gebelik olabilir mi böyle birşeyler okudum da
VAllaha benimde o civarlardaydı doktor da ihtimal var demişti ama sonra tek olduğunu öğrendik

Değeriniz fazla değil ki. Tam 5 haftalıksanız eğer benim de o civardaydı. Tekil gebelik.

Bnim suan senle değerim aynı tek gebelik her okuduguna itimat etme usg de görülmeden

Betaya göre çoğul gebelik olmaz cnm usg de belli olur kimi değer dusuktur ikizdir kimi çok yüksektir tek dir. Betay ile alakası hiç yok

Kizlar benimde ilk adet günüm 3 subatti. Adetimi 4 gün gecti 7 Mart'ta beta testi yaptırdım 2606 çıktı. Ablamda yüksek olduğunu söyledi biraz. Sizce bir sorun var mi

Kizlar benimde ilk adet günüm 3 subatti. Adetimi 4 gün gecti 7 Mart'ta beta testi yaptırdım 2606 çıktı. Ablamda yüksek olduğunu söyledi biraz. Sizce bir sorun var mi
Selamlar canım beta ne durumda ikiz durumu varmı benimde 4+4 te 4021 çıktı randevumu bekliyorum sabırsızım

Selamlar canım beta ne durumda ikiz durumu varmı benimde 4+4 te 4021 çıktı randevumu bekliyorum sabırsızım
Bugün gittim canm 6+2 . Hayır ikiz değil. Kalp atışlarını da dinledik inşallah sağlıkla aliris hepimiz kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…