Hatirladikca sinir basiyor düşünmemeye calisiyorum. Hasta sayısı abartili oldukça o ozenden eser kalmiyor. Keske 3 ay sonraya randevu verseler ama gidince bi 15 dk etraflica konusabilsek etsek mesela... Bekleme salonunda bi dolu insan tavuk gibi bekliyoruz gibi geliyor artık yumurtam da yumurtam diye:) neys bu saatte uyumamissiniz siz de benim gibi. Iyi geceler ferahlik diliyorum icimize..
Bundan sonrası için en güzel en hayırlısını diliyorum canım senin için sabır isteyen işler belli ki üzme canını hayırlısı olsun kafa dolu bu saate uyku tutmuyor walla iyi geceler canım amin
Bundan sonrası için en güzel en hayırlısını diliyorum canım senin için sabır isteyen işler belli ki üzme canını hayırlısı olsun kafa dolu bu saate uyku tutmuyor walla iyi geceler canım amin
Merhaba Kızlar, ben de Brüksel e gidiyorum orada Sabri hoca var ona gidiyoruz. Bir hocamızın tavsiyesi üzerine ona gitmeye başladık çok memnunum doktorumdan. Kendisi daha önce bahçecide çalışmış iyi bir doktor herşeyle ilgileniyor herşeyi açıklıyor muayene aşamasında cok nazik. Bana bir kac kez transfer yapıldı ama tutmadı. Tekrar opu sürecine başlayacağız bu kez genetik test yaptırmayı düşünüyorum . İlk transferde benim de hatalarım oldu. Doktor tüm hikayeye hakim her seferinde sorgulamıyor ve öneride bulunuyor. Detaylı acıklama yapıyor ancak ben sorularımı tabi hazırlayıp öyle gidiyorum. ilk opu sonrası ikinci opuda ve bu kadar transferler tutmamışken doktorumu degiştirebilirdim ama ciddi anlamda güveniyorum. Öyle diğer doktorlar gibi başından savmıyor yada soruları acıklamasız bırakmıyor. Sayesinde bu süreçte yalnız olmadığımızı biliyorum. Ticari bir amacla yapmıyor bunu. Sosyalmedyada ünlü piyasacı doktorlar gibi degil. Biz sürece başlamadan önce etik doktor aradık bir çok doktorla görüştük hepsi bana ticari geldi. Nihayet sonunda iyiki Sabri hoca ile karşılaştık. Bu arada kendisi hakkında olumsuz bir yorumla karşılaşmazsınız
Ben 4. Tüp bebek tedavimde Yücel hocaya gittim. İlk görüşmede embriyoloji uzmanını da görüşmeye çağırdı ve onunla fikir alışverişi yaptı. Tedavim planlandı. Ben profesörüm kaç yıllık doktorum diye düşünmeyip görüş alması tedaviyi birlikte planlaması çok hoşumuza gitti. Daha önce birçok doktora gitmiştim süreç içinde hiçbirinin söylemediği bir sorunum olduğunu tespit etti. Geçici menapoza soktu. Daha önce gittiğim iki merkezde de iyi kalitede embriyo elde edilemiyordu bu merkezde iyi kalitede iki embriyomuz oldu. İkisi de transfer edildi ve hamile kaldım. Hamileliğim de zorlu oldu uzun süren yoğun kanama ve düşük tehlikesine rağmen benim savaşçı kızım hayata da bana da sıkı sıkı tutundu. Transferimin olduğu gün Yücel hoca Kongrede olduğu için transferimi Hüsamettin hoca yapmıştı. Zaten takipler sırasında Hüsamettin hoca da muayene etmişti. İkisi beraber çalışıyordu. İki doktoru da tavsiye ederim. Gideceğiniz doktoru İnstagramdaki takipçi sayısına yaptığı paylaşımlara ya da samimi konuşmalarına göre değerlendirip seçmeyin derim. Ben çok üzüldüm. Sonra İnstagram şovmeni olmayan az öz konuşan tecrübeli bir doktor arayışına girdim de Yücel hocayı buldum.