Çok geçmiş olsun canım merak ettim doktor Cem çeliğe göründün mü hiç ? Oda Brüksel’de çalışıyor artık.. bizde araştırıyoruz iyi yer önce bahçeci dedik Cem Çelik gitti diğer doktorlar güven vermedi bize.. sonra ben başka yer buldum oradanda pek emin değilim kafam karışık bayaben sonuç alamadım. dondurulmuş 2 embriyom vardı ve özel sebeplerle ancak yıllar sonra gittim transfere. gidince bikaç kan değerine baktıktan sonra hemen başladılar. örneğin kilom da çok fazlaydı verip mi başlasam acaba dedim sen bilirsin oldu. zaten iki embriyom var birini denerim dedim diğerini zayıflarım tekrar denerim. yine sen bilirsin. sonra transfer günü zaten bir embriyon kalitesiz onu diğerinin tutunmasına yardımcı olsun diye yükleyeceğiz. e ben niye bilmiyorum bunları? son anda üstümde önlükle bu iş negatif çıkarsa hiç embriyom kalmayacağını öğrendim. asistan tekrar toplanır yumurta zaten dedi ben neden şimdi söyleniyor diyince. çok kolaydı çünkü tekrar toplansın. zaten amh düşük çeşit çeşit hastalık maddiyat vs.. velhasıl, yüklediler işte sonuç yok. ilk denemeydi. bikaç aya başka yere geçtim "böyle uzun zaman geçince endometriozis hastasında tekrar hsg çekilmeli" dendi. ben de zaten şaşırmıştım yinelememesine hsg yi. sonuç olarak başka bir şey çıktı, o arada birden fazla polipler oluşmuş bende ve nispeten gencecik 2 embriyom böylece polipli rahme boşuna gönderilmiş oldu... yine de özellikle popüler merkezler o kadar dolu ve kusurlu işliyor ki dönüp yine bir noktada negatif olmaya devam ederse ona görünmeye karar vermek zorunda kalabilirim.
konuşmaz pek. soru sorduğunuzda neredeyse rahatsız gibi davranır ve çok hızlı bitsin ister cümleler o yüzden tam sorunuzu da anladığını sanmıyorum ama bu kısmı uzunca anlatacak gücüm yok gerçekten. bunlar dışında iyi bir doktor olduğu da gerçek tabi. Brüksel'e tekrar gidersem hüsamettin beyi düşünürüm. Kibar birisi. bu işte insani ilişkiler de çok önemli. zaten orada belirlenen bir sistemi yürütüyor aynı merkezdeki doktorlar. dolayısıyla fark olarak en azından biraz sempati görebilmek iyi olurdu.
Ben brüksele başladı en iyi yer dedikleri için. Ama yücel beyi seçmekle yanlış mı ettim bile bilemedimÇok geçmiş olsun canım merak ettim doktor Cem çeliğe göründün mü hiç ? Oda Brüksel’de çalışıyor artık.. bizde araştırıyoruz iyi yer önce bahçeci dedik Cem Çelik gitti diğer doktorlar güven vermedi bize.. sonra ben başka yer buldum oradanda pek emin değilim kafam karışık baya
Anladım umutsuz olmayın bide doktor Cem çelikten isteyin randevu kendisi eskiden bahçeci tüp bebekte çalışıyordu ordan ayrılıp Brüksel’e geçti nedense ama iyi doktor çevremde var ona tüp bebek yaptıranBen brüksele başladı en iyi yer dedikleri için. Ama yücel beyi seçmekle yanlış mı ettim bile bilemedim
Sonradan onunla başlamadığıma pişman oldum bana yücel beyi önerdiler direk ona gidip başladım. Şuan değiştirsem etik olmaz sanırımAnladım umutsuz olmayın bide doktor Cem çelikten isteyin randevu kendisi eskiden bahçeci tüp bebekte çalışıyordu ordan ayrılıp Brüksel’e geçti nedense ama iyi doktor çevremde var ona tüp bebek yaptıran
Yani aynı tüp bebek merkezinde 2.ci doktor görüşü almak neden etik olmasın ki? Sizin okadar paranız gidiyor onların işi bu zaten birlikte çalışıyorlar mutlaka fikir alışverişi oluyordur aralarında zaten..Sonradan onunla başlamadığıma pişman oldum bana yücel beyi önerdiler direk ona gidip başladım. Şuan değiştirsem etik olmaz sanırım
Siz kiminle devam ediyorsunuzBen kendisine muayene oldum. eminim ki kadın hastalıklarında da kendisi uzman bir doktordur, öneri ve tedavileri yerindedir. Ancak tüp bebek konusunda benim enerjim tutmadı, bana fazla gelenekselci geldi. Siz bu kararsız durumunuzu Çem Çelik ve ya Hüsamettin Bey'den randevu almak sırasında açık açık söyleyin, onlarla görüşmek istediğinizi söyleyin. Merkezin sekreterleri de sizi yönlendirir. Bu süreç uzun, aklınız başka doktorda kalarak başlamayın... iyi şanslar, Allah hayırlısını nasip etsin
Şişli memorialSiz kiminle devam ediyorsunuz
Kendisi bu konuda yurtdışında eğitim almış, çok tecrübeli doktorlardan birisidir. Ben kendisinden sadece yaşı itibarıyle fazla soru almadığı, cevaplamayı tercih etmediği izlenimini aldım. Tecrübeli bir doktor sonuçta, bu tedavide de tecrübe ve bilgi çok önemli.. Hayırlı uğurlu olsun, herşey gönlünüzce olsun..Evet başladım o yüzden değiştirme durumun zor olur şuan için. En başta bana onu önerdikleri için gittim şuan yumurta takibindeyiz
Amh ve çikolata kisti ameliyatı. Yani endometriozis hastası olduğum için ve ameliyat olduğum için düşen amh aslındaÖzelden yazmak istedim size ama yazamıyorum. Amh düşüklüğü müydü sizin
Valla sonuçsuz kalırsam giderim ama ben daha uzaktan uzağa bile tutmadım enerjisini diyeyim. Yeşil kalpler bişeyler ciddiyetsiz geliyor bana:) üstelik de dediğim gibi aslında benzer şeyleri benzer şekilde yürütüyorlar çok çok bir fark olacağını düşünmüyorum. Brüksel lab iyidir yücel karaman da iyidir diye gitmiştim ben. Fakat çok amatör şeyler de oluyor ustteki embriyo bilgilendirmesinde oldugu gibi. Odemelerde faturalar nerede mesela? Slip verip gönderiyorlar. Hasta koordinatörü bir z hanım var mesela beş karış surat. WhatsAppta cevap yazmaz. Yazarsa teşekkür rica bişe yok tripli eski sevgili gibi cevap gelir filan olanca kibarliginiza. Uyuz oldum genel. Ve dediğim gibi yillar gecmis gelmisim bana hsg tekrarlamadan bakmadan etmeden niye transferi yapip bosa harcıyorsunuz Onca emegi..Çok geçmiş olsun canım merak ettim doktor Cem çeliğe göründün mü hiç ? Oda Brüksel’de çalışıyor artık.. bizde araştırıyoruz iyi yer önce bahçeci dedik Cem Çelik gitti diğer doktorlar güven vermedi bize.. sonra ben başka yer buldum oradanda pek emin değilim kafam karışık baya
Walla ne diyeyim üzüldüm canım burunlarından gelsin millet ne zorlukla mücadele ediyor yapıyor reziller demek ..Valla sonuçsuz kalırsam giderim ama ben daha uzaktan uzağa bile tutmadım enerjisini diyeyim. Yeşil kalpler bişeyler ciddiyetsiz geliyor bana:) üstelik de dediğim gibi aslında benzer şeyleri benzer şekilde yürütüyorlar çok çok bir fark olacağını düşünmüyorum. Brüksel lab iyidir yücel karaman da iyidir diye gitmiştim ben. Fakat çok amatör şeyler de oluyor ustteki embriyo bilgilendirmesinde oldugu gibi. Odemelerde faturalar nerede mesela? Slip verip gönderiyorlar. Hasta koordinatörü bir z hanım var mesela beş karış surat. WhatsAppta cevap yazmaz. Yazarsa teşekkür rica bişe yok tripli eski sevgili gibi cevap gelir filan olanca kibarliginiza. Uyuz oldum genel. Ve dediğim gibi yillar gecmis gelmisim bana hsg tekrarlamadan bakmadan etmeden niye transferi yapip bosa harcıyorsunuz Onca emegi..
Aa hayir öyle dusunmeyin lütfen. Genel bir durum degerlendirme ve islem prosedürü var ve bunu binlerce kez yapmis insanlardan söz ediyoruz. Ben bir uzaklasip geri gelince herkese yapilan standart transfer rutini basladi ve gozden kactim... Elbette bence hala hata. Simdi gittigim dr hic bir sey söylemeden hsg yenilenmeli sende endo var isler degismis olablir dedi ve polipleri gordugu icin boş yere transfer olmadım...Ama sizin gibi ard arda transferimi yapsam belki de hamileydim. Veya zayıf olsam.. baska bir sorunum yok çünkü benim neyseki. yapışıklık filan da cikmiyor. o zaman da çok iyi sanacaktim merkezi ne bileyim :)Ben brüksele başladı en iyi yer dedikleri için. Ama yücel beyi seçmekle yanlış mı ettim bile bilemedim
Hatirladikca sinir basiyor düşünmemeye calisiyorum. Hasta sayısı abartili oldukça o ozenden eser kalmiyor. Keske 3 ay sonraya randevu verseler ama gidince bi 15 dk etraflica konusabilsek etsek mesela... Bekleme salonunda bi dolu insan tavuk gibi bekliyoruz gibi geliyor artık yumurtam da yumurtam diye:) neys bu saatte uyumamissiniz siz de benim gibi. Iyi geceler ferahlik diliyorum icimize..Walla ne diyeyim üzüldüm canım burunlarından gelsin millet ne zorlukla mücadele ediyor yapıyor reziller demek ..