Drogba ve Eboue ' de disiplin kuruluna sevk edildiler .
Forma üzerine giyilen ikinci bir forma , maça çıkmadan önce futbolcuların ellerindeki pankartlar hep izne tabiidir.
Maç öncesinde bildirilir ve o şekilde çıkılır . BJK bu izni atlamamıştır pek tabii ve dolayısıyla pankartları ile çıkmışlardır .
Fethiyesporsa izin almadığı için ceza almıştır . Kurallar her yerde kuraldır , PFDK ne yazdığına değil , alınıp alınmayan izne bakar yani.
Not: Ahh Fethiyespor bunlar hep Fenerbahçeyi elediğin için geldi başına
Tff nin gsli futbolcuları disiplene sevketmesi tamamen eyyam. Çok sıkı bir futbol izleyicisiyimdir bu olay çok olmuştur sahalarda ceza verilenleri az. Yüce Ataturke ceza vermek de vicdana sığmıyor be ausencia
Not: Elendiğimiz iyi oldu yav şampiyonluk garanti diyerek züğürt tesellisindeyim
Size katılıyorum, ama notunuza hayyııırrr
Fenerbahçeliyim, çevremde fenerbahçe kaybettiğinde hüngür hüngür ağlayan fanatikler de var ve yenilgimize üzülmeyip Fethiyesporu ayakta alkışladık, onlarla gurur duyduk.
"Yuce Erdogan" yazisiyla ciksalardi ne olurdu acaba, tahmini olan?
Ausencia yalnız pfdkya sevk edilme nedeni izinsiz olması yazmiyor. Atatürk'ü kendilerine mal ederek siyasi mesaj verip tartışma çıkarma sebebiyle sevk edildikleri yaziyor.Bende hem bir fanatik takım taraftarı , hem de futbol izleyicisiyim.
Dün izlediğim spor programlarının birinde bana göre en mantıklı yorum yapıldı , bu olayı sadece İstanbul ya da 1. lig olarak ele almayın , diğer iller , amatör ligler ...TFF hepsinden sorumlu , ve doğal olarak yarın kimlerin ne yazarak ve izin almadan sahaya seromoniye çıkacağını bilemezsiniz denildi.
Lakin , tam da dediğin gibi vicdanlara sığmadığından özel bir durum sayılacak bence , PFDK kararını bu yönde verecek .Suat Kılıç o sebeble açıklanmada bulundu zaten .
Geçmişte olanların hangisi izinliydi hangisi değil bilemeyiz , izin alınınca zaten serbest , Fethiyesporun acemiliğine gelmiş sadece.
Not:Yok yahu , her kulvardan koşmasını seviyorum ben Fenerbahçenin .
Yok ben yanarım yanarım , bir gün önce GS maçını gülerek izlediğime yanarım , ancak penaltılarla tur geçtiler diye .
Gülme ezeli rakibine daha beteri gelir başına oldu yoksa elbette Fethiyespora tebrikler ve alkışlar bizden
Ausencia yalnız pfdkya sevk edilme nedeni izinsiz olması yazmiyor. Atatürk'ü kendilerine mal ederek siyasi mesaj verip tartışma çıkarma sebebiyle sevk edildikleri yaziyor.
Atatürk siyaset üstüdür ve Yüce Atatürk ile ne gibi bir siyasi mesaj kime verilmiş? Bu Yüce Atatürk yazısından kim neden rahatsızlık duyup tartışma çıkaracak ki? Kaldı ki herkes tebrik etti vay efendim kendinise mal etmeyin demedi. Izinsiz olduğu için yolladık deseler gönlüm razı olmasa da haklısın ama bu ifade çok kafa ve mide bulandırıcı
Dam üstünde saksağan , vur beline kazmayı ...
Bu sözüm TFF ' nuna
Zaten kural dışı olan bir durumu ;
TFF'den yapılan açıklamada, futbol sahalarının tüm dünyada yalnızca futbol oynanan ve izlenen alanlar olmasının hedeflendiği ve TFF'nin de bağlı olduğu uluslararası spor örgütlerinin, bu hedefe ulaşmak için evrensel mahiyette çeşitli ilke ve kurallar benimsediği belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı: "Bununla birlikte, Fethiyespor Kulübü'nün Fenerbahçe ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında uluslararası futbol oyun kurallarına aykırı şekilde saha içinde hepimizin milletçe sahiplendiği değerleri, sadece kendilerine mal ederek tartışma çıkarmak için kullandıkları görülmüştür.
Açıklaması ile cezalandırmak harbiden işgüzarlık olmuş. Sadece kendilerine mal etmek ne demekmiş ? Adam iznini alır , isterse ''monica benimle evlenir misin '' pankartı ile çıkar
Not: Örnek pankartımda kullanılan şahıslar tamamen hayal ürünüdür.
Rabia işareti yapanlara neden ceza yok peki,tabi işinize o geliyor değilmi
abla,mesajinin basini okuyunca ödüm koptu bana kiziyon sandim
konuyu fazla dagitmadan kacayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?