*YÜCE ATATÜRK Tişörtüyle çıktılar diye, Fethiyespor Pfdk'ya sevk edildi.

"Yuce Erdogan" yazisiyla ciksalardi ne olurdu acaba, tahmini olan?

Size katılıyorum, ama notunuza hayyııırrr
Fenerbahçeliyim, çevremde fenerbahçe kaybettiğinde hüngür hüngür ağlayan fanatikler de var ve yenilgimize üzülmeyip Fethiyesporu ayakta alkışladık, onlarla gurur duyduk.

Son düzenleme:

Bende hem bir fanatik takım taraftarı , hem de futbol izleyicisiyim.

Dün izlediğim spor programlarının birinde bana göre en mantıklı yorum yapıldı , bu olayı sadece İstanbul ya da 1. lig olarak ele almayın , diğer iller , amatör ligler ...TFF hepsinden sorumlu , ve doğal olarak yarın kimlerin ne yazarak ve izin almadan sahaya seromoniye çıkacağını bilemezsiniz denildi.

Lakin , tam da dediğin gibi vicdanlara sığmadığından özel bir durum sayılacak bence , PFDK kararını bu yönde verecek .Suat Kılıç o sebeble açıklanmada bulundu zaten .

Geçmişte olanların hangisi izinliydi hangisi değil bilemeyiz , izin alınınca zaten serbest , Fethiyesporun acemiliğine gelmiş sadece.

Not:Yok yahu , her kulvardan koşmasını seviyorum ben Fenerbahçenin .

Yok ben yanarım yanarım , bir gün önce GS maçını gülerek izlediğime yanarım , ancak penaltılarla tur geçtiler diye .

Gülme ezeli rakibine daha beteri gelir başına oldu yoksa elbette Fethiyespora tebrikler ve alkışlar bizden

"Yuce Erdogan" yazisiyla ciksalardi ne olurdu acaba, tahmini olan?

Yazı izinsiz ise disiplin kuruluna sevk edilir , izni varsa tribünlerden ıslıklara ya da alkışlara karışmış bir tezahürat gürültüsü kopardı

Fethiyespor izinden mi haberdar değil yoksa izin verilmeyeceğini bildikleri için mi izin almadılar? biraz açıklamalara bakıp konuşmak gerekir

Ülke değerlerine sahip çıktıkları için kutlamak lazım, gönülleri FETHettiler

Son düzenleme:
Ausencia yalnız pfdkya sevk edilme nedeni izinsiz olması yazmiyor. Atatürk'ü kendilerine mal ederek siyasi mesaj verip tartışma çıkarma sebebiyle sevk edildikleri yaziyor.

Atatürk siyaset üstüdür ve Yüce Atatürk ile ne gibi bir siyasi mesaj kime verilmiş? Bu Yüce Atatürk yazısından kim neden rahatsızlık duyup tartışma çıkaracak ki? Kaldı ki herkes tebrik etti vay efendim kendinise mal etmeyin demedi. Izinsiz olduğu için yolladık deseler gönlüm razı olmasa da haklısın ama bu ifade çok kafa ve mide bulandırıcı

Son düzenleme:
Varsın böyle ceza alsınlar diyesim geliyor ama işte izinsiz herhangi bir pankart,yazı,flamayla çıkılması yasak bir klubün

Birde Fenerbahçe kulubu büyük bir jestle Fethiyespora verilen cezayı ödemek istediğini belirtmiş.

Drogba olayına gelecek olursakta Sayın Başbakanın cankuşu Emre Belözoglu rabia yaparken çıt yok Drogba mandela tshıtıyle cıkarken pfdk ye sevk.Ne kadar eşit ne kadar demokratik ne kadar özgür bir memleket değil mi ??

Birde bu geldi aklıma benim varsa benim gibi futbolseverler hatırlar çoook eski zamanlardan Fenerbahçeli Bülent UYGUN'un gollerden sonra yaptıgı asker selamı geldi.Şimdi yapsa işgillenirler darbeci diye atarlardı Bulent başganıı O noktaya geldiler artık.

Son düzenleme:

Dam üstünde saksağan , vur beline kazmayı ...

Bu sözüm TFF ' nuna

Zaten kural dışı olan bir durumu ;

TFF'den yapılan açıklamada, futbol sahalarının tüm dünyada yalnızca futbol oynanan ve izlenen alanlar olmasının hedeflendiği ve TFF'nin de bağlı olduğu uluslararası spor örgütlerinin, bu hedefe ulaşmak için evrensel mahiyette çeşitli ilke ve kurallar benimsediği belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı: "Bununla birlikte, Fethiyespor Kulübü'nün Fenerbahçe ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında uluslararası futbol oyun kurallarına aykırı şekilde saha içinde hepimizin milletçe sahiplendiği değerleri, sadece kendilerine mal ederek tartışma çıkarmak için kullandıkları görülmüştür.

Açıklaması ile cezalandırmak harbiden işgüzarlık olmuş. Sadece kendilerine mal etmek ne demekmiş ? Adam iznini alır , isterse ''monica benimle evlenir misin '' pankartı ile çıkar

Not
: Örnek pankartımda kullanılan şahıslar tamamen hayal ürünüdür.

Yaaa, iste o yuzden sordum yukardaki soruyu... Eski Turkiye'yi ve eski kurallari, kanunlari unutun. Artik onem sirasi degisti. Ya yandassin, ya dusman. Oncelik bunda...

Ben futboldan anlamam...
Ama bu sefer anladım...
Skor: “Yüce Atatürk...”
*
Fethiyespor oyuncuları sahaya “Yüce Atatürk” yazısı ile çıkınca...
“Gooolllll...” dedim...
Enişte itiraz etti:
“Ne golü, bir kere top iki direğin arasından geçince gol olur, hani daha ortada top yok ki?..”
Vardı...
Geçirdiler...// BEKİR COŞKUN

[h=1]Fethiyespor'a ceza yok[/h] 10 Aralık 2013 17:04 NTV Spor ve Ajanslar
[h=2]Fenerbahçe karşılaşmasına "Yüce Atatürk" tişörtüyle çıktığı için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Fethiyespor’a iyi haber geldi. PFDK, Fethiyespor’a ceza verilmediğini açıkladı.[/h] Fethiyesporlu futbolcuların, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynadıkları maça “Yüce Atatürk” tişörtüyle çıkması Futbol Federasyonu'nun radarına takılmış ve tepkisini çekmişti. TFF, Fethiyespor'u "Herkesin milletçe sahiplendiği değerleri, sadece kendilerine mal ederek tartışma yaratmak için kullanmakla" suçlamış ve PFDK'ya sevk etmişti.

TFF'nin bu kararı tartışmaları da beraberinde getirmişti. Kamuoyunun önemli bir kısmı Atatürk'ü anmak için yapılan bu hareketin cezalandırılmak istenmesine tepki göstermişti.

Ancak bir kesim ise maça çıkarken kullanılacak her türlü söylemin önceden izne tabi olduğunu dolayısıyla izinsiz yapılan bu eylemin cezaya yol açabileceğini savunmuştu. Bu arada TFF'nin açıklamasındaki "Herkesin milletçe sahiplendiği değerleri, sadece kendilerine mal ederek tartışma yaratmak için kullanmakla" suçlamasına katılanlar da vardı.

Kamuoyundaki bu tartışmaya Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da katılmış ve TFF'nin kararını eleştirerek "Atatürk gibi ortak bir değer, toplumun tamamının saygı duyduğu bir devlet adamı konusunda daha özenli, daha dikkatli adımların atılması, daha hassas kararlar alınması gerekir diye düşünüyorum. Aksi takdirde Futbol Federasyonu tarafından verilecek olan karar, toplumda ayrışmaya sebep olabilecektir" demişti.

SON SÖZÜ PFDK SÖYLEDİ: CEZAYA GEREK YOK
Bu tartışmaların ardından toplanan PFDK, konuyu karara bağladı. Kurul, yaptığı değerlendirmenin ardından Fethiyespor’a ceza verilmediğini açıkladı.

PFDK'dan yapılan açıklamada “Futbolcuların mesaj içeren t-shirt giymeleri suretiyle Talimatlara Aykırı Hareket nedeniyle sevk yapılmış ise de disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir" denildi.

ÖZCAN ÖZKAN GÜMÜŞ'E DE CEZA YOK
Bu arada aynı maç sonrası "Yüce Atatürk" tişörtüyle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevkedilen Fethiyespor Yöneticisi Özkan Özcan Gümüş'e de "disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığı" gerekçesiyle ceza verilmedi.

Özkan Özcan Gümüş, karşılaşma sonrası konuyla ilgili bir açıklama yapmış ve "İzin verilmeyeceğini bildiğimiz için izinsiz yaptık" demişti. Gümüş, "Neden yaptınız?" sorularına ise "Mesaj gideceği yere gitmiştir" şeklinde cevap vermişti.

Ceza verilmemiş.
Hastasıyız geri Viteslerinizin

Buda dün Galatasaray -Juve maçı seramonisi. Bildiğin kapak yapmışlar bize.

TFF,UEFA'yı PFDK'ya sevk edecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…