Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yu&Dali saç dökülmesini önleyici ve saç çıkartıcı sprey

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
358
İstanbul
kızlar aranızda bu ürünü kullanıp faydasını gören varmı saç dökülmesi durdurup yeni saçlar çıkartıyomuş..hem kadın hem erkek kullanabiliyomuş almayı düşünüyorum bu aralar saçlarım çok dökülüyo ama ilk defa duydum bu markayı bilen yada kullanan varmı???

canım benim bahsettiğin markayı bilmiyorum ama ben Sanotint marka kullanıyorum bakım yağıyla birlikte ve çok memnunum istersen bulman için yardım edbilirim sevgiler...

bende yu dalı kullancam kesın sac cıkardıgını bılıyorum ben sac cıkarması ıcın alcam cunku yanlarım cok seyreklestı

baska kullanıp güzel sonuc alan varsa lütfen bizimle paylaşsın, arkadslar bu yudalı marka sipreyi nettenmi sifariş edebiliyoruz eczanelerde satılıyomu,satılıyosa fiyatı ne kadar, inş bu sipreyde diğer markalar gibi pos cıkmas inş gercekten sac cıkartır ve dökülmesini önler inş ALLAH ım:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…