• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ysl parisien mi?, versaje brillant cristal mi?

ozzder

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
152
0
296
Ankara
arkadaşlar 2 koku arasında kararsız kaldım... ysl parisien ve versaje brillant cristal. bunlardan birini kullananız var mı ve neler düşünüyorsunuz? siz ne önerirsiniz??bayanssulusmile

ben Parisienne kullanıyorum çok güzel bi parfüm ve bir çok kokudan farklı bence
başta meyvemsi-şekerli kokuyo giderek pudramsı bi hale geliyo severek kullanıyorum.
onun dışında yeni Lancome Tresor in love aldım buda çok karakteristik bi parfüm tavsiye ederim ;)

ben Parisienne kullanıyorum çok güzel bi parfüm ve bir çok kokudan farklı bence
başta meyvemsi-şekerli kokuyo giderek pudramsı bi hale geliyo severek kullanıyorum.
onun dışında yeni Lancome Tresor in love aldım buda çok karakteristik bi parfüm tavsiye ederim ;)

teşekkür ediyorum artemisia.in love'ı da deneyeceğim...olumunekankayizsmile

parisienne bana göre aksine çok basit bir koku gibi geldi sevemedim ama bright crystal gerçekten çok hoş bir parfüm onun dışında gucci flora ve d&g rose the one denemeni öneririm hafif ve çok güzel çicek parfümleri

parisienne bana göre aksine çok basit bir koku gibi geldi sevemedim ama bright crystal gerçekten çok hoş bir parfüm onun dışında gucci flora ve d&g rose the one denemeni öneririm hafif ve çok güzel çicek parfümleri

bright cristal'ı bir kez daha bileğime sıktım dün. bu kez de sabunumsu, temiz bir koku kaldı. daha fazla hoşuma gitmeye başladı. bu arada diğer önerilerini de deneyeceğim. çok teşekkürler...

Back