- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
bende randevu almak istiyorum ama nette hep dolu hasataneyi arasam daha mı iyi olutr???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arasanda ınternetten al dıcekler aksam tam 23.46 da sısteme gır o zaman acılıyor eger gözukmezse bıkac kez sayfayı yenıleın ya da ertesı aksamı deneyın alırsınızbende randevu almak istiyorum ama nette hep dolu hasataneyi arasam daha mı iyi olutr???
çok teşekkür ederimm:))arasanda ınternetten al dıcekler aksam tam 23.46 da sısteme gır o zaman acılıyor eger gözukmezse bıkac kez sayfayı yenıleın ya da ertesı aksamı deneyın alırsınız
Baksana Can'ım..
Şimdi netten baktım muayenehanesi var yazıyordu.. O numarayı aradım.. Bir hanım çıktı.. Muayene fiyatlarını öğrenmek istiyorum dedim.. Nilay hanım burada çalışmıyor artık dedi. Bezmialemden randevu alabilirsiniz dedi, dedim ki nette adı çıkmıyor normalde hastasıyım dedim, daha dün ben oradaydım nilay hanım Bezmialem hastanesinde hala dedi..
Randevu netten alıp gidebilirsiniz dedi.. Nette adı yok dedim, ama dr hala hastanede dedi
Valla içim rahat etti
Ama neden adı kaldırıldı onu anlamadım ya
Merhaba ben hastaneye sordugumda burada merkezimiz var fakat a ilmadi dediler nilay hm başka yerdemi yapiyoöncelikle merhaba kızlar. yazınızı yenı gördum. 3 arkadas tedavı görduk nılay hanımdan ama 2 arkadasım 2 sene önce gördu bebeklerı kulaklarında)
1 tanesı tup bebek yaptırdı ılk denemede tuttu
ben aşılama yaptırdım ( ama tutmadı cunku nılay hanım bana asılamanın oranı dusuuk tup yapalım dedı ama ben dırettım )
diğer arkadasımız da tedavı gördu hamıle kaldı ve sımdı yıne hamıle
sız guvenın ben cok sevdım ve guvenıyorum kendısıne.
Sanırım aşılama yaptırmış arkadaşlar...ben cumartesi ye aldım randevu bakalım. İnşallah uyumlu oluruz..Bezmialemde tüp bebek yapiliyomu telefonda sordum merkezimiz var fakat faaliyete acilmadi dediler siz nasıl nilay hanima yaptirdiniz
ay nasıl aldınız ya ben bir türlü denk getiremedim gece 12 de bekliyorum ama yokSanırım aşılama yaptırmış arkadaşlar...ben cumartesi ye aldım randevu bakalım. İnşallah uyumlu oluruz..
Muayende ucret alinmiyormus testlerdende asilama vs olursa onuda bütün hadtaneler fark aliyomus ama nedir bende bilmiyorumfark ücreti ne kadar oluyo biliyomusunuz???
Bende hastanenin sitesinden almaya çalışıyordum hep dolu yazıyordu sürekli kontrol ediyodum bi an boş yazdığını görünce hemen aldım hatta gunduzdu ama zor gercektenay nasıl aldınız ya ben bir türlü denk getiremedim gece 12 de bekliyorum ama yok
Gün içinde sık sık kontrol ediyorum zaten.tesadüf oldu...inşallah alabilirsin..ay nasıl aldınız ya ben bir türlü denk getiremedim gece 12 de bekliyorum ama yok
Aşılamaya ne kadar odediniz acabaöncelikle merhaba kızlar. yazınızı yenı gördum. 3 arkadas tedavı görduk nılay hanımdan ama 2 arkadasım 2 sene önce gördu bebeklerı kulaklarında)
ben aşılama yaptırdım ( ama tutmadı cunku nılay hanım bana asılamanın oranı dusuuk tup yapalım dedı ama ben dırettım )
Aşılamaya ne kadar odediniz acaba
Can'ım benim çok sağol yorumun için.. Anlamıyorum bildirim hiç gelmedi yeni görüyorum mesajını...öncelikle merhaba kızlar. yazınızı yenı gördum. 3 arkadas tedavı görduk nılay hanımdan ama 2 arkadasım 2 sene önce gördu bebeklerı kulaklarında)