• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yrd. Doç. Dr. Ahmet Altıntaş Hasta Yorumları

masal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
52
0
96
İstanbul
Arkadaşlar Ahmet beye ameliyat olan var mi? Revizyon ameliyatı olcam 4 senedir araştırıyom. Daha onceden yasadığım olumsuzlukları tekrardan yasamamak icin baya arastırıyorum. lütfen yardımcı olun

Merhaba,

Ben 3 sene önce Ahmet Altıntaş'a deviasyon ve rinoplasti ameliyatı oldum. Törpüleme için kendisine güvenmiştim, çok da güzel yaptı, gayet doğal duruyor. Ameliyat öncesinde de sonrasında da çok ilgiliydi, süreçte hep destek oldu her soruma cevap verdi. Hala bile alerjim olursa falan kendisine soruyorum destek oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim, başka bir sorunuz olursa da özelden mesaj atabilirsiniz.

Geçmiş olsun şimdiden.

Merhaba ben 3 ay önce Ahmet Bey'e rinoplasti ameliyatı oldum. Ve dün akşam uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla buluştum hiçbiri ameliyat olduğumu farketmedi.. Dr. Bey istediğinizin dışında birşeyi asla yapmıyor. Ben çok doğal ve çok minik bir dokunuş istemiştim sanırım sonuç ortada. Ahmet Bey'i kesinlikle tavsiye ediyorum, ayrıca sakın ameliyattan korkmayın iyileşme süreci çok hızlı..
Sağlıklı günler..

Merhaba,
Ben geçen sene Ahmet Bey'e rinopilasti ameliyatı oldum. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında tüm sorularımı (en saçma sorularımı dahil:) cevapladı. Sonrasında yapmam gerekenlerle ilgili eksiksiz bilgilendirme yaptı ve süreci yakından takip etti. Estetik açıdan da burnunuza en yakışacak, en doğal duracak şekilde yapıyor. sonradan tanıştığım arkadaşlarım estetik olduğumu anlamadılar örnek olarak. Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba,
Ben geçen sene Ahmet Bey'e rinopilasti ameliyatı oldum. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında tüm sorularımı (en saçma sorularımı dahil:) cevapladı. Sonrasında yapmam gerekenlerle ilgili eksiksiz bilgilendirme yaptı ve süreci yakından takip etti. Estetik açıdan da burnunuza en yakışacak, en doğal duracak şekilde yapıyor. sonradan tanıştığım arkadaşlarım estetik olduğumu anlamadılar örnek olarak. Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba,

Fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Çok çaresiz kaldım korkunç fiyatlar istiyorlar

Arkadaşlar Ahmet beye ameliyat olan var mi? Revizyon ameliyatı olcam 4 senedir araştırıyom. Daha onceden yasadığım olumsuzlukları tekrardan yasamamak icin baya arastırıyorum. lütfen yardımcı olun
Ben Ahmet Altıntaş a 10 gün önce çok çok menunum hem istediğim gibi bir burnum oldu hemde hiç denicek kadar az ağrım oldu,hiç düşünmeden git derim.

Eklentiler

• IMG_4108.JPG
    IMG_4108.JPG
    54,8 KB · Görüntüleme: 673
Ben Ahmet Altıntaş a 10 gün önce çok çok menunum hem istediğim gibi bir burnum oldu hemde hiç denicek kadar az ağrım oldu,hiçdüşünmeden git derim.

Fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Çok çaresiz kaldım korkunç fiyatlar istiyorlar
8.000 civarı ama iyi bir doktora gidersen ben bir burun için 3 kere ameliyat olanları gördüm Ahmet Altıntaş ı ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

teşekkürler cevap için ben de 17 sinde ameliyat oldum daha alçım çıkmadı. çok ilgili bi doktor kafasını baya şişirdim ama oldukça anlayışlıydı sağolsun. revizyon ameliyatıydı. burun deliklerimde asimetri burun sırtında çokukluk ve eğrilik vardı. ve baya doktor gezdim ama kısmet Ahmet beye olmakmış. asimetriler yok şimdi ameliyattan sonrada fotoyu gösterdi cok beğendim inşallah alçı çıktıktan sonra da memnun kalırım.

Nerden anladınız reklam olduğunu.Bende yeni randevu aldım nasıl çok kötü oldu kararsız kaldım şimdi..Foto atma şansınız varmı

Merhaba hiç kuşkunuz korkunuz olmasın 23 kasımda Ahmet Altıntaş hocaya ameliyat oldum ameliyat sonrası ağrım yok denecek kadar azdı ve gerçekten iyileşme süreci çok hızlı pazartesi günü bandajlar çıktı ödemli olmasına rağmen aşırı beğendim burnumu tam istediğim gibi çevremdekiler bile bu ödemli haline hasta oldular özelden resim de paylaşabilirim yanlış anlaşılma olmasın reklam mesajları diye yazanlar var karalamak çok kolay tabi buradan :)

Back