Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Ben geçen sene Ahmet Bey'e rinopilasti ameliyatı oldum. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında tüm sorularımı (en saçma sorularımı dahil:) cevapladı. Sonrasında yapmam gerekenlerle ilgili eksiksiz bilgilendirme yaptı ve süreci yakından takip etti. Estetik açıdan da burnunuza en yakışacak, en doğal duracak şekilde yapıyor. sonradan tanıştığım arkadaşlarım estetik olduğumu anlamadılar örnek olarak. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ben Ahmet Altıntaş a 10 gün önce çok çok menunum hem istediğim gibi bir burnum oldu hemde hiç denicek kadar az ağrım oldu,hiç düşünmeden git derim.Arkadaşlar Ahmet beye ameliyat olan var mi? Revizyon ameliyatı olcam 4 senedir araştırıyom. Daha onceden yasadığım olumsuzlukları tekrardan yasamamak icin baya arastırıyorum. lütfen yardımcı olun
8.000 civarı ama iyi bir doktora gidersen ben bir burun için 3 kere ameliyat olanları gördüm Ahmet Altıntaş ı ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Çok çaresiz kaldım korkunç fiyatlar istiyorlar
Ahmet Altıntaş ben 20 gün önce oldum gönül rahatlığı ile olabilirsin ben çok memnun kaldım çokta iyi araştırdım.kızlar doktoru tanıyan kimse yok mu?
Aynen ya nerden anlayacagiz reklam.mesajlqriNerden anladınız reklam olduğunu.Bende yeni randevu aldım nasıl çok kötü oldu kararsız kaldım şimdi..Foto atma şansınız varmı
Hala memnun musunuz? Kalin deri li misiniz acaba?Ben Ahmet Altıntaş a 10 gün önce çok çok menunum hem istediğim gibi bir burnum oldu hemde hiç denicek kadar az ağrım oldu,hiç düşünmeden git derim.