• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat’ta “çocukla” vakit geçirebilecek yerler

Yozgat hakkında bilgim yok ama evde daha eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmek için çözümler bulabilirsiniz. Ev icin olan bebek kaydırak, salıncaklardan alabilirsiniz. Benim oğlum çadırla oynamayı seviyor sizde deneyebilirsiniz. Yaşına uygun etkinlik ve dikkat guclendirme setleri alabilirsiniz. Kısacası çocuğun ilgisine göre evdeki aktivite alanını arttırın bence. Dışarısı için de market gezmek olabilir. Benim oğlum a101 ve şok gezmeye bayılıyor mesela
Ev içinde bu saydıklarınızın hepsini yapıyoruz ve mevcut , nefes almak istediğimiz zamanlar için sordum. Teşekkür ederim ☺️

Canim ben eşimin isi dolayısiyla 9 yil yozgatin bi ilcesinde kaldim.e buyük bi sehirden gitmistim.oglum daha 2 yaşındaydı
Ah ilk basta ne zorluklar cektim
Depresyona girdim.hersey üstüme geliyordu. Zamanla lojmana tasininca bayagi bi arkadaşlıklar kurdum
Öyle gidecek yer yok malesef .kime sorsan cocuk parkini gösyeriyordu☺
Zaten kışı okadar sogukki istesende cikamiyorsun
Zamanla sartlara alisiyorsun.biz 3yıl önce ayrıldik ordan.artik sadece anılarda kaldi
Insallah sizde güzel arkadasliklar kurarsiniz çocuklu olanlarla

Canim ben eşimin isi dolayısiyla 9 yil yozgatin bi ilcesinde kaldim.e buyük bi sehirden gitmistim.oglum daha 2 yaşındaydı
Ah ilk basta ne zorluklar cektim
Depresyona girdim.hersey üstüme geliyordu. Zamanla lojmana tasininca bayagi bi arkadaşlıklar kurdum
Öyle gidecek yer yok malesef .kime sorsan cocuk parkini gösyeriyordu☺
Zaten kışı okadar sogukki istesende cikamiyorsun
Zamanla sartlara alisiyorsun.biz 3yıl önce ayrıldik ordan.artik sadece anılarda kaldi
Insallah sizde güzel arkadasliklar kurarsiniz çocuklu olanlarla
İnşallah ☺️ teşekkür ederim

Back