Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yozgat’ta “çocukla” vakit geçirebilecek yerler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.206
- 598
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Novada avm var içerisinde çocuk oyun alanları var çocuk oynarken siz ayrı vakit geçirebilirsiniz onun dışında kafeler çok kalabalık olmuyor beraber gitmeniz mümkün hava güzel olursa kent park çocuk ve aile için çok güzel oluyor çocuk parkta oynarken çimlerde oturup semaver vs kiralayıp çay içebiliyorsunuz orada orta şekerli kafede de zaman geçirilebilir ortamı güzel bazen konser falan da oluyo bu kafede, çamlık var yürüyüş yapılması, piknik için uygun ayrıca göl de balık kaz ördek kugu vs de var onun dışında şehir merkezi harici ilçelerinde de gezilecek beraber vakit geçirmesi güzel yerler varMerhaba, eşimin zorunlu hizmeti dolayısıyla Yozgat'a tayinimiz çıktı. Burada etkinlik kısıtlı maalesef. 2 yaş çocukla vakit geçirebileceğimiz mekan , cafe , oyun parkı önerilerinizi alabilir miyim? Hiç bir fikrim yok çünkü kapana kısılmış gibiyiz.
Yaz için çocuk parkı gördüm ama kış için kapalı oyun parkı nerede hiç bilmiyorum internettende ulaşamadım.Çocuk parkı da mı yok?
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Yozgattayım eşimden dolayı yani var zaman geçirilecek yerler ama ruhsuz bir şehir orası kesin yani ne kadar kalırsan kal sevemiyorsun benimseyemiyo insan heran çekip gitmek geliyorÖyle bir yer vardır umarım.
TeşekkürlerNovada avm var içerisinde çocuk oyun alanları var çocuk oynarken siz ayrı vakit geçirebilirsiniz onun dışında kafeler çok kalabalık olmuyor beraber gitmeniz mümkün hava güzel olursa kent park çocuk ve aile için çok güzel oluyor çocuk parkta oynarken çimlerde oturup semaver vs kiralayıp çay içebiliyorsunuz orada orta şekerli kafede de zaman geçirilebilir ortamı güzel bazen konser falan da oluyo bu kafede, çamlık var yürüyüş yapılması, piknik için uygun ayrıca göl de balık kaz ördek kugu vs de var onun dışında şehir merkezi harici ilçelerinde de gezilecek beraber vakit geçirmesi güzel yerler var
üzüldüm bu duruma şuanYozgattayım eşimden dolayı yani var zaman geçirilecek yerler ama ruhsuz bir şehir orası kesin yani ne kadar kalırsan kal sevemiyorsun benimseyemiyo insan heran çekip gitmek geliyor
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
5 yıl oldu hala böyle hissediyorum hadi gidelim deseler koşa koşa giderim arkama bakmam bide insanları çok degişik düşünce yapıları falan ortaçagdan kalmış gibi şehrin ortasında büyüyüp bu kadar geri kafalı insan olmaları bana çok garip geldi hala da öyle geliyor aile yapıları falan degişik istiyorlarki koloni gibi yaşasınlar hep iç içe mıç mıç ama arkasından da nefret kusuyorlarTeşekkürler
üzüldüm bu duruma şuan
- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Ah o kadar doğru kiYozgattayım eşimden dolayı yani var zaman geçirilecek yerler ama ruhsuz bir şehir orası kesin yani ne kadar kalırsan kal sevemiyorsun benimseyemiyo insan heran çekip gitmek geliyor
Zaten çocuk yüzünden kimseyle muhattap olamıyorum allahtan5 yıl oldu hala böyle hissediyorum hadi gidelim deseler koşa koşa giderim arkama bakmam bide insanları çok degişik düşünce yapıları falan ortaçagdan kalmış gibi şehrin ortasında büyüyüp bu kadar geri kafalı insan olmaları bana çok garip geldi hala da öyle geliyor aile yapıları falan degişik istiyorlarki koloni gibi yaşasınlar hep iç içe mıç mıç ama arkasından da nefret kusuyorlar
- 28 Ekim 2022
- 481
- 693
- 23
- 31
Yozgat'tan sonrasini okumadimMerhaba, eşimin zorunlu hizmeti dolayısıyla Yozgat'a tayinimiz çıktı. Burada etkinlik kısıtlı maalesef. 2 yaş çocukla vakit geçirebileceğimiz mekan , cafe , oyun parkı önerilerinizi alabilir miyim? Hiç bir fikrim yok çünkü kapana kısılmış gibiyiz.
Ah o kadar doğru ki
AhahahaYozgat'tan sonrasini okumadim
- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 29
Novada avm var içerisinde çocuk oyun alanları var çocuk oynarken siz ayrı vakit geçirebilirsiniz onun dışında kafeler çok kalabalık olmuyor beraber gitmeniz mümkün hava güzel olursa kent park çocuk ve aile için çok güzel oluyor çocuk parkta oynarken çimlerde oturup semaver vs kiralayıp çay içebiliyorsunuz orada orta şekerli kafede de zaman geçirilebilir ortamı güzel bazen konser falan da oluyo bu kafede, çamlık var yürüyüş yapılması, piknik için uygun ayrıca göl de balık kaz ördek kugu vs de var onun dışında şehir merkezi harici ilçelerinde de gezilecek beraber vakit geçirmesi güzel yerler var
Yozgatlimisiniz
- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 29
Smdi okudum yozgattaymisiniz :)Yozgattayım eşimden dolayı yani var zaman geçirilecek yerler ama ruhsuz bir şehir orası kesin yani ne kadar kalırsan kal sevemiyorsun benimseyemiyo insan heran çekip gitmek geliyor
- 14 Ekim 2021
- 431
- 939
- 33
- 44
Teşekkür ederimGüzel kaplicalar oteller var , arada yüzmeye gidin. Ben Baska bisey bulamadim :)
- 12 Eylül 2022
- 114
- 126
- 18
Yozgat hakkında bilgim yok ama evde daha eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmek için çözümler bulabilirsiniz. Ev icin olan bebek kaydırak, salıncaklardan alabilirsiniz. Benim oğlum çadırla oynamayı seviyor sizde deneyebilirsiniz. Yaşına uygun etkinlik ve dikkat guclendirme setleri alabilirsiniz. Kısacası çocuğun ilgisine göre evdeki aktivite alanını arttırın bence. Dışarısı için de market gezmek olabilir. Benim oğlum a101 ve şok gezmeye bayılıyor mesela
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Degilim ama 5 yıldır burada yaşıyorumYozgatlimisiniz
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Allah düşmanımı bile yozgatlı yapmasınSmdi okudum yozgattaymisiniz :)