emoşum Anneni tut biraz daha madem oldu işi bitince gitsin.. emoşum bana özelden yazarmısın.. Anneni yaşadıklarını.. bu beden temizliğinden sonraki olanları ,burda yapanlar var ve bende denemek istiyorum..cokacimcoook
ablacım burdada yazabilirim kozmik beden temizliği başlığı altında arkadaşlarla yazıyoruz zaten ordada okursan yapıpta memnun kalan çok.bende kasımda yaptım memnun kaldım annemede yaptırmaya karar verdim.
annemde karaciğer yağlanması mide ülseri,yüksek kolesterol falan vardı eklem ağrıları hep var zaten.temizlikten sonra epey bişey döktü inşallah karaciğeri temizlenmiştir kendini çok iyi hissettiğini söylüyor ama memlekete gidince tekrar muayene olacak bakalım asıl ozaman anlaşılacak faydası.1 hafta zor geçiyor ama annem şimdi iyki yapmışım diyor.
emoş inş sonuçlar dr iyi çıkar..tmm paylaştığın yere bi bakem gari,a.s.emoşum Anneni tut biraz daha madem oldu işi bitince gitsin.. emoşum bana özelden yazarmısın.. Anneni yaşadıklarını.. bu beden temizliğinden sonraki olanları ,burda yapanlar var ve bende denemek istiyorum..cokacimcoook
ablacım burdada yazabilirim kozmik beden temizliği başlığı altında arkadaşlarla yazıyoruz zaten ordada okursan yapıpta memnun kalan çok.bende kasımda yaptım memnun kaldım annemede yaptırmaya karar verdim.
annemde karaciğer yağlanması mide ülseri,yüksek kolesterol falan vardı eklem ağrıları hep var zaten.temizlikten sonra epey bişey döktü inşallah karaciğeri temizlenmiştir kendini çok iyi hissettiğini söylüyor ama memlekete gidince tekrar muayene olacak bakalım asıl ozaman anlaşılacak faydası.1 hafta zor geçiyor ama annem şimdi iyki yapmışım diyor.
günaydın hepinize canlar..dağçiçeğim kolay gelsin canım sanada çalışan demir pas tutmaz canım :))
aynen şekerim..çalışan pas tutmuyor ama ben çok yorulmuşam beya...:roflol:a.s.
selam dağçiçeğim seninde cuman mübarek olsun tatlişkom :))))
hemşolarım bende yozgatlıyım hoşgeldin dien yokmu:uhm:
hoşnuldum canımm çok saoll nasılsın cnm:1hug:
bende iim cnm çok şükür havaya camdan baktım güneş var ama soğukmu bilmiyorum valla daha hiç çıkmadım dışarı:) evet cnm merkezdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?