Yozgat///66

teşekkür ederim yasemincim daha durum belli değil ama beni bi heves sardı... hayırlısıysa nasip eder inşallah Allahım:)

Selam canlarım..kaydirigubbakcemile5
öncelikle yasemincim,ciddi bir şey yok,malum benim yıllardır süren baş dönme şikayetimle ilgili.iyi bir prof tavsiye ettiler ona görüneceğim.
asıl sebebi neymiş öğrenmek istiyorum.pskyatrinin verdiği ilaçlar sürekli uyutuyor.tamam baş dönmem hafirliyor onların verdiği ilaçla ama diğer bölüm dr'ları asıl sebebi araştırın boşu boşuna depresan ilaçları kullanmayın diyorlar.böle işte şekercim..ilgin için çok teşekür,ciddi bir şey yok yani,inş.canım benim sensiz madımak boğazımızdan geçmiyecek.inş bir gün seninlede neler neler yeriz..çok öpüyorum tatlım...
hulyacım iyi olmanıza sevindim.siz daha kaç yıl kars'dasınız,hani diyorum buralara doğru tain isteseniz..öpüyorum seni yanaktan..
aslıcım bu haber yılın haberi olucak.inş ev alma işiniz olur ve inş bana yakın olursunuz.gerçi sen Antalya'da olda nerde olursan ol..çok sevindim hadi hayırlısı..hihoyyyt

çiçeğimcim aynı il sınırlarında ama eccik uzakta olcaz ev işimiz olursa, perge caddesinde. andeva hast. hizasında. resimlerini koyarım herşey hallolunca çünkü bayabi tadilat gerekiyo:)

çiçeğimcim aynı il sınırlarında ama eccik uzakta olcaz ev işimiz olursa, perge caddesinde. andeva hast. hizasında. resimlerini koyarım herşey hallolunca çünkü bayabi tadilat gerekiyo:)

canım inş. olur.. sen nerde olursan ol ben seni yine bulurum..yeterki gönüller bir olsun...

Günaydın canlarımm.ballarım,,
hemşolarım nasılsınız..
sağlıklı huzurlu mutlu bir hafta sizlerin olsun...zemuszemus

merhaba kızlar, minnoşum 1 haftadır öksürüyo ilaç da geçirmeyince bu sabah başka bir doktora gittik, ilaçlarını değiştirdi. inşallah bunlarla geçer. hiç hoşuma gitmiyo aslında antibiyotik kullanmak ama mecbur başka türlü geçmiyo.siz naptınız ne var ne yok?

aslıcım çok geçmiş olsun.
kuzucuklar çok fazla antibiyotik tüketiyorlar...
başka türlüde geçmiyor..
bizim kızlar kayıp nerdelerki,,,
yasemin.hulya,esmerim,aylin.çerkezkızı...şutarafagitti

hee bencede nerdeler?yoksa hepsi bi program yaptıda bizi çağırmadılarmı çiçeeem:))

hemşerilerim geldim nasılsınız
yogun hafta gecirdim üst üste misafirim vardı sonrasındada bolca dinlendim ve burdayım
aslıcım canım gecmiş olsun inşallah biran önce kuzucugun iyileşir evi aldınızmı aslı
dağçiçeği ablacım senin saglıgın nasıl ankaraya gidiyormusun bende inşallah temmuzun 9 da ankaraya ucuyorum
biletimi aldım dört gözle temmuzu bekliyorum hihoyyyt

selamün aleyküm hemşolarım,canlarım nasılsınız? öpüyorum hepinizi kendinize cici bakın selametlehayırlı geceler

Sifaacım bizde seni öptük canım:)
hülya çok sağol canım benim, Ela biraz daha iyi şükür.ev işi biraz beklemede çünkü benim koca şehir dışında yine, gelince pazarlık falan görüşülecek.bakalım hayırlısı:))

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sifaa merhaba yozgatın neresinde oturuyorsun bilmiyorumkismile
canım ilçesindeyim eşimin iş sebebiyle evlendiğimden beri ( 5 yıldır) buradayım ama eşim Kayseri li bu aralar tayin istiyoruz Kayseri ye gitmek istiyoruz olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
canım Çekerek ilçesindeyim eşimin iş sebebiyle evlendiğimden beri ( 5 yıldır) buradayım ama eşim Kayseri li bu aralar tayin istiyoruz Kayseri ye gitmek istiyoruz olumunekankayizsmile

hakınızda hayırlısı olsun inşallah tayininiz cıkar.. :Saruboceq:

hakınızda hayırlısı olsun inşallah tayininiz cıkar.. :Saruboceq:
amin canım amin inşallah canım o güzel gönlüne sağlık :Saruboceq: hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

günaydın canım hemşehrilerimmmmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…