günaydın çiçeğim hele diyorum bugün ayrı bir güzellik var buralarda. kaynağı senmişsin:)hoşgeldin datlım, kendimi iyi hissedince falan demişsin, noliiii?
ok çiçeğim selamlaşırız. bişeye ihtiyacın olursa ara ama olurmu gelirim yanına.geçmiş olsun canım.
günaydın hemşerilerim
dağçiçegi ablacım gecmiş olsun Allah şifa versin
günaydın:)çiçeğim nerden düşürdün aklımıza madımağı şimdi...bulup yapınca çağır gelip test ediyim:))
son bir poşet madımağım var.. yalnız yemek istemiyorum.gel bir hafta sonu yapalım yiyelim..yufka ve ayranla iyi gider hani..yerimseniben
artık enişten hafta sonlarıda çalışıyor..:lepi:
valla acayip dua ederim sana canım:)
ee aşkiton hafta sonuda yok gideceğin kurs sayısını artırmayı düşünüyomusun sosyal hatunum benimopuyorumnanaktan
teşekkür ederim ablacım..eh ablanız artık yaşlanıyor.sositosositoher gün bir hastalık çıkıyor..kafamçokkarıştı
sen nasılsın tatlım.. yiğenim nasıl.öpüyorum sizi..Şeniz
ok yıvrum haberleşelim ama bu hafta sonu biraz telaşem var, ay dayanamam hemen paylaşırım, kızlar bi ev alma olasılığımız var. hafta sonu belli olcak, hayırlısı bakalım:)
canım benim o senin güzel bakışından.
çok şükür iyim.ama yakında Ankaraya,gideceğiz.iyi bir prof varmış.şimdi ilaçlarla iyiyim.
bugün hastaneye geleceğim.tel çaldırsam camdan bakarmısın selamlaşırız.saat 4 gibi böbreklerimden ultrason çekilicek.eşimle gelcem.o sebebpten yanına çıkamaya bilirim vakit açısından.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?