Yozgat///66

Günaydın ballarım gaymaglarım...
aslıcım cicilerini güle güle giyin üstünde eskisin,
hulyacım,aylincim,sürmelim.yasemincim aslıcım bende sizleri özledimmmmmmmm.inş kendimi iyi hissedince yine eski ginlerdeki gibi kuduracağızzzz.:lepi:

ALLOOOOO kızlar nerdesiniz.klava:
hu hu uyanmadınızmı hala.zemuszemus
Gününüz aydın ,neşeniz bol,
Cumanız Mübarek olsun.
Rabbim Dualarınızı kabul etsin...Şeniz

günaydın çiçeğim hele diyorum bugün ayrı bir güzellik var buralarda. kaynağı senmişsin:)hoşgeldin datlım, kendimi iyi hissedince falan demişsin, noliiii?

günaydın çiçeğim hele diyorum bugün ayrı bir güzellik var buralarda. kaynağı senmişsin:)hoşgeldin datlım, kendimi iyi hissedince falan demişsin, noliiii?

canım benim o senin güzel bakışından.
çok şükür iyim.ama yakında Ankaraya,gideceğiz.iyi bir prof varmış.şimdi ilaçlarla iyiyim.
bugün hastaneye geleceğim.tel çaldırsam camdan bakarmısın selamlaşırız.saat 4 gibi böbreklerimden ultrason çekilicek.eşimle gelcem.o sebebpten yanına çıkamaya bilirim vakit açısından.yerimseniben

ok çiçeğim selamlaşırız. bişeye ihtiyacın olursa ara ama olurmu gelirim yanına.geçmiş olsun canım.

iyi akşamlar.. Yozgatımın gülleri..hihoyyyt
kızlar.madımak çıkmışmıdır.dağa çıkıp toplayalaım...sositososito

günaydın:)çiçeğim nerden düşürdün aklımıza madımağı şimdi...bulup yapınca çağır gelip test ediyim:))

günaydın:)çiçeğim nerden düşürdün aklımıza madımağı şimdi...bulup yapınca çağır gelip test ediyim:))

son bir poşet madımağım var.. yalnız yemek istemiyorum.gel bir hafta sonu yapalım yiyelim..yufka ve ayranla iyi gider hani..yerimseniben
artık enişten hafta sonlarıda çalışıyor..:lepi:

son bir poşet madımağım var.. yalnız yemek istemiyorum.gel bir hafta sonu yapalım yiyelim..yufka ve ayranla iyi gider hani..yerimseniben
artık enişten hafta sonlarıda çalışıyor..:lepi:

valla acayip dua ederim sana canım:)
ee aşkiton hafta sonuda yok gideceğin kurs sayısını artırmayı düşünüyomusun sosyal hatunum benimopuyorumnanaktan

valla acayip dua ederim sana canım:)
ee aşkiton hafta sonuda yok gideceğin kurs sayısını artırmayı düşünüyomusun sosyal hatunum benimopuyorumnanaktan

artık kursa gitmiyorum,
sen gününü belirle..bak bu hafta pazar çalışıyor.haftayada cumaertesi çalışıyor.yani bir gün evde bir gün çalışıyor.. öyle hesaplaya biliriz..zemuszemus

ok yıvrum haberleşelim ama bu hafta sonu biraz telaşem var, ay dayanamam hemen paylaşırım, kızlar bi ev alma olasılığımız var. hafta sonu belli olcak, hayırlısı bakalım:)

teşekkür ederim ablacım..eh ablanız artık yaşlanıyor.sositosositoher gün bir hastalık çıkıyor..kafamçokkarıştı
sen nasılsın tatlım.. yiğenim nasıl.öpüyorum sizi..Şeniz

ablacım cok şükür iyiyim yigeninde yaramazlık yapıp beni üzüyor bende seni öpüyorum
kendine coook iyi bak ablacım opuyorumnanaktan

ok yıvrum haberleşelim ama bu hafta sonu biraz telaşem var, ay dayanamam hemen paylaşırım, kızlar bi ev alma olasılığımız var. hafta sonu belli olcak, hayırlısı bakalım:)

hadi hayırlısı aslıcım hakkınızda hayırlısı olsun... haberleri bekliyoruz hihoyyyt

günaydın hemşolar..naber nasılsınız, benden iyilik yoğunum azcuk :) çiçeğim madımak partisi yapıyosunuz haa aslı ile afiyet bal olsun yarasın , aslıcığım hayırlısı olsun canım güle güle oturun şimdiden evinizde...

geçmş olsun canım hayırdır neyin var kuzum, öenmli bişey değildir inşallah ankara falan yazmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…