newlife günaydın hemşom, nasılsın?bir antalya merkez selamıda benden sana canım...a.s.
çiçeğim canım burası hep içimi açıyo?ondan herhalde daha bi enerjik oluyorum buraya gelincehihoyyytalkisalkisalkissositososito
as66,hafta sonun nasıldı.. yerimsenibenben o güzelim hafta sonumu dişçice geçirdim.. senağlamaciddi bir şey yok şükür.. benim dişimin bitanesi çürümüştü onun yerine asma köprü yaptırıyoruz..:roflol:
cumaertesi günü kestiler çarşambayada inş. cici dişime kavuşacağım.. dr dişlerimi beğendi iyi bakmışınız dedi..
no sugar no smoking.. dedim birde dişlerime iyi bakarım..şakkıdı
yasemincim tatlım onlinesin.. gelsene..:1hug: haberlerini bekliyorum.. anlarsınya....:CüvCüv:
günaydı fıstıklarım....beniçağırmışsınız hemen geldim bir koşu.....kanımı verdim geldm bakalım sonucunu bekliyorum...çiçeğim çok geçmiş olsun bacım nefret ederim dişçiden...aslıyıcım hariasın sah sabah enerjik ohhh maşallaaaahh..gezdim geldim canım safranboluya 4. gidişim...çok güzeldi...öpüyorum hepinizi....
çok teşekkürler yaseminim. korkunun ecele faydası yokmuş dedik kendimizi ,dişçimizin ellerine bıraktık..senağlamagünaydı fıstıklarım....beniçağırmışsınız hemen geldim bir koşu.....kanımı verdim geldm bakalım sonucunu bekliyorum...çiçeğim çok geçmiş olsun bacım nefret ederim dişçiden...aslıyıcım hariasın sah sabah enerjik ohhh maşallaaaahh..gezdim geldim canım safranboluya 4. gidişim...çok güzeldi...öpüyorum hepinizi....
hayırlı haberlerini bekliyoruz hayatım,Allah'ımın izniyle güzel sonucu ver bize...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
Şimdi ne güzeldir Yozgat'ım..Lise caddesi burnumda tütüyo..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?