- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
- Konu Sahibi Goldsparkle
-
Benden bitane dahaAğır yaşamlar , hamile olduğumu bilmiyordum , kupon çılgınları , kalabalık aile
Ağır yaşamlar , hamile olduğumu bilmiyordum , kupon çılgınları , kalabalık aile
Avrupa yakasını bitirmiştim zaten kdksskksBu ara YouTube’a dadandım. Aslında karantinadayken ingilizcemi geliştirip iş yoğunluğundan dolayı okuyamadığım kitapları okumayı planlamıştım ama evde çok gergin bir hava olduğundan odaklanamıyorum. Şu ara gündemdeki haberleri, cilt ve saç bakımı, astroloji videoları falan izliyorum. 90larda çekilen ‘Eyvah kızım büyüdü’ dizisini falan izledim. 90’lara dönmek beni çok mutlu ediyor. Siz neler izliyorsunuz?
Çilem Akar’ın kanalında ingilizce temalı hem işe yarar hem de eğlenceli videolar var. Çok da samimi buluyorum onu şiddetle tavsiye ediyorum.Kedi köpek videoları izliyorumayrıca İngilizcemi geliştirmek istiyorum dediniz onu ben de düşünüyorum bu dönemde. İngilizce öğrenmek için önerebileceğiniz videolar var mi bayanlar?
Çok teşekkür ederimÇilem Akar’ın kanalında ingilizce temalı hem işe yarar hem de eğlenceli videolar var. Çok da samimi buluyorum onu şiddetle tavsiye ediyorum.
English central diye bir uygulama var eğer daha başlangıç seviyesindeysen onu da ücretsiz kullanabilirsin.
Telaffuzla ilgili sıkıntıların varsa ya da çalışırken sıkılıyorsan sevdiğin yabancı şarkıları yazılarıyla dinleyip bilmediğin kelimelere bakabilirsin. Şarkıyı ve şarkıcıyı yazarak yanına da lyrics ekleyerek arama yapabilirsin. ( Örneğin; Alexander Rybak Fairytale Lyrics )
İleri seviyedeysen yabancı film ya da dizileri izlerken bilmediğin bir telaffuz duyduğunda durdurup konuştuğunu anladıktan-araştırdıktan sonra ileri sararak devam edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?