Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım ilgin için..bugece etkisini gösterdi yağCADIARZUama olumlu mu olumsuz mu bilemedim sürdüm bekledim yanma kaşıntı oldu ohh nihayet tepki veriyo cildim diye sevindim yıkamadım bekledim uzun bir süre,,sonra yanmaya daynamayınca kalkıp yıkıyım dedim aynaya bi baktım benneyaptımki yüzümde kabarcıklar oluşmuş:1shok:şok oldum yanmasıda cabası yıkıyorum yıkıyorum geçmiyo:bbo:böle mi kalıcak yoksa ayyy çok korkuyorum bunu sağ salim atlatayım bi daha her duyduğumu alerjim varmı yok mu demeden lap diye denemem asla:çok üzgünüm:sabah akşammı kullanıyosun canım. bi 15 gün sonra hafiften soymaya başlıcak ozamn anlarsın inanki çok etkili ama uzun vadede tabi bi 3 ay enazından kullanmak lazım..
Yosun YağıVİRÜS!-VİRÜS!Sağlık için VİP Masaj
arkadaşlar yukarıya linkte koydum.. iddaa ediyorum bu yağı 1 hafta kullanan birdaha vazgeçemiyecek. harika bir yağ.. hatta göz çevresine bile sürülebilir.
ben sabah akşam temizlediğim cildime 3-5 damla tüm yüzüme masaj yaparak uyguluyorum. aktarda var 5 lira. üstelik yağ gibi deil suyumsu bişey yanma kaşıntı vs yook. izleride geçiriyor 3 ayda kesin çözüm.
canım sen hangi marka kullanıyosun aktar bana karden markanın yosun yağının sahte olduğunu söledi başka bir marka önerdi şu an markasını hatırlayamıyorum miktar olarak fazlacaydı vede pahalıydı tabi
canım valla ben karden marka kullanıyorum.. kardenin birçok yağınıda kullandım zannetmiyorum sahte olduğunu. o aktarın sana pahalı bişey satma çabasından olsa gerek :) hem yosun öğle az rastlanan zor bulunan bişey değilki pahalı olsun dünyanın dörtte üçü sularla çevrili biliyosun niye pahalı olsunki. sahte olsa bana olumlu etkileri olmazdı sanırım. bazı kimselerin alerjiside olabilir.. bu sahte veya faydasız olduğu anlamına gelmez..
yumurta çok yararlı bişey örneğin bazı kimselerin alerjisi vardır yiyemezler.. bu zararlı olduğu anlamına gelmez.
birde bende ilk sürdüğüm zamanlar bayaa bir yanma olmuştu 1-2 hafta istikrarla kullandım. o yanma geçti cildim alıştı sanırım. ama aylar sonra bile hafif karıncalanma tarzı bir yanma oluyor. bu hücrelerin yenilendiğinin göstergesidir arkadaşlar bu yanma .
daha önce contractubex die bir krem var bilir birçok insan sivilce izleri için öneriyor doktorlar bu kremi. ben kullandım bu kremden. dayanılmaz bir şekilde kaşıntı ve yanma yapıyordu bende. onu kullanamadım mesela. ama bu kremin faydasız olduğu anlamına gelmez. içindeki bir maddeyi benim cildim kabullenmiyor anlamına gelir.....
canım valla ben karden marka kullanıyorum.. kardenin birçok yağınıda kullandım zannetmiyorum sahte olduğunu. o aktarın sana pahalı bişey satma çabasından olsa gerek :) hem yosun öğle az rastlanan zor bulunan bişey değilki pahalı olsun dünyanın dörtte üçü sularla çevrili biliyosun niye pahalı olsunki. sahte olsa bana olumlu etkileri olmazdı sanırım. bazı kimselerin alerjiside olabilir.. bu sahte veya faydasız olduğu anlamına gelmez..
yumurta çok yararlı bişey örneğin bazı kimselerin alerjisi vardır yiyemezler.. bu zararlı olduğu anlamına gelmez.
birde bende ilk sürdüğüm zamanlar bayaa bir yanma olmuştu 1-2 hafta istikrarla kullandım. o yanma geçti cildim alıştı sanırım. ama aylar sonra bile hafif karıncalanma tarzı bir yanma oluyor. bu hücrelerin yenilendiğinin göstergesidir arkadaşlar bu yanma .
daha önce contractubex die bir krem var bilir birçok insan sivilce izleri için öneriyor doktorlar bu kremi. ben kullandım bu kremden. dayanılmaz bir şekilde kaşıntı ve yanma yapıyordu bende. onu kullanamadım mesela. ama bu kremin faydasız olduğu anlamına gelmez. içindeki bir maddeyi benim cildim kabullenmiyor anlamına gelir.....