Yosun peeling (akne, leke ve skarlar)

2. Seansı yaptırdınız mı ne durumda yüzünüz?
Ben geçen sene bu zaman yaptırdım evet ilk başta cildim çok güzel oldu temizlendi ama sonra yine sivilceler çıkıp iz bırakmaya başladı tekrar yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım

Sakın yaptırmayın alerji yaptı canımdan oluyodum yüksek alerji geliştirdi 2 gündür hastanelerde sürünüyorum nefes darlığı kalpte çarpıntı dudak kuruluğu göğüs sıkışması arı istilasına uğramış gibiyim yüzüm taninmiycak hale geldi doktorlar yüzde leke bırakır diyo ben yandım siz yanmayın kortizon kullanmaya başladım doktora soruyorum ne zaman geçer bisey diyemeyeceğim diyo çok yüksek alerji olmuşsun diyo maskenin markası allgae ankara kızılay da yaptirdim zeynep altındal isimli şahıs yaptı soruyorum yok geçer normal gibi şeyler soyluyo doktora 4.gunu gittim onun yuzunden keske dinlemeseydim insallah sagligima biran once dönerim allahin izniyle hala nefes almakta güçlük çekiyorum ve yüzüm o kadar şişki bi tane yüz daha oluşmuş durumda

2. Seansa gitmedim altın iğneye başladım. Yosun işe yarıyormuş gibi görünüyor ama biraz zaman geçince en başa dönüyor maalesef

Çok geçmiş olsun. Alerji maalesef sizin bünyenizle alakalı herkeste böyle şişme olmaz muhtemelen. Fakat iz kalıp kalmaması sizin elinizde. Saat başı güneş kreminizi tazeleyin ve kaliteli bir marka kullanın. Bu hafta evden çıkmayın ve perdeleri kapatın.

Ben de bugün internet üzerinden sipariş verip yaptırdım alt bacaklarımda batık lekeleri mevcuttu alt bacağıma yaptım yaptırırken sanki cam batıyormuş gibi baya ağrıdı ama silmeye çalışırken daha beterdi ıslak bezle silin diyorlardı kuruyan peelingi tamamen çıkartana kadar 10 dk geçti baya da batarak zorla çıktı ki bu bacaktı yüzü düşünemiyorum bile şu anda da çok kötü yanıyor kızarıp şişti de yatarken kumaşa sürtünce ayağım çok yanıyor bu sizde de oldu mu yanlış şeyler mi oluyor yoksa normal mi döner misiniz bir de merak edenler için soyulana dek güncelleme yaparım

Bende yaptırdım tek seansla kaldım ne yazık ki yaşadığım şehirde yapılmadığı için. Ama aynılarını yaşadım tek fark bana 3. gün yıkayabileceğimi söylemişti birde Antalya'da yazın ortasında yaptırdım Ama gerçekten 4 mevsim yapılan bi işlemmiş aksi halde zaten çok fazla sıkıntı yaşayan olurdu. Güneş kremi zaten hayatımızdan eksik olmuyor bu tarz işlemlerlerde ekstra fazla kullanıyorsun. O batma hissi vardı evet beni hiç rahatsız etmedi aksine işe yaradığının göstergesiydi tahrişte olmadı. Sadece soyulmam az oldu. Ben ciddi bir soyulma bekliyordum herhalde en az benim olmuştur. İlk soyulduğunda aa renk eşitsizliği gitti diyorsun ama sonra eski haline dönüyor. Tabi onlarda tek seansla olmayacağını sonuç gösterene kadar gidileceğini belirtti bende öyle düşünüyordum ama gidemedim ne yazık ki. Açıkçası hoşuma giden bir işlem oldu iyi bi yer bulursam gidicem tekrardan.

Keşke yaptirmasaydim hepsi para tuzağı biraz zaman geçince cilt eski haline dönüyor verilen paraya yazık çektiğim acilarlarda çabası

Keşke yaptirmasaydim hepsi para tuzağı biraz zaman geçince cilt eski haline dönüyor verilen paraya yazık çektiğim acilarlarda çabası
1 seferde mucize beklemeyin, 1 seans yosun peeling ya da dermapen ya da farkli bir islem %100 basari gostermez. Bu mumkun degil, oyle olsa herkes 1 seans yaptirir, bebek gibi gezer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…