- 27 Haziran 2012
- 132
- 0
-
- Konu Sahibi ontsyumgui
kadın genelevde çalışınca şaşırmıyoruz da erkeğe mi şaşırıcaz
şefkat-der arasıra böyle ilginç önerilerde bulunarak esas amaçları olan kadınlara şiddet ve tacize dikkat çekmeyi planlıyor. zira bu dernek normalde böyle çıkışlarla medyaya konu olmak istemez çünkü ciddi girişimleri var ve çok başarılılar. evsizler için evleri var mesela, pavyonda genelevde olanlara katlanmak zorunda olan kadınlara kol kanat geriyorlar kadına şiddetle ilgili çok önemli eylemlere imza atıyorlar kadın sığınma evleri var . bünyesinde gerçekten insalara yardımı amaç edinmiş çok değerli insanlar var.
hatta bu derneğin başkanı devlet genelevler vasıtasıyla p...nklik yapıyor demişti de ceza almıştı o zaman kimse bu sözleri ciddiye almamıştı sırrı süreyya önder aynısını söyleyince herkes alkışlamıştı.
bu arayanların bir kısmının ciddi olarak aradığını düşünüyorum hem cinsellik yaşayıp hem para kazanacaklarını düşünüp sevinen milyonlarca abazanın olması fikri hiç de fantastik değil
Hepsi bir yana da devletin yasal olarak p....lik yaptığı kısmı ne zaman insanları ayaklandıracak meraktayım ?
Zaten yapıyorlar bari yasa dışı olmasın , bizde bundan bile nemalanalım nasıl bir insanlıktır akıllara zarar ?
Ben yine de derneğin dikkat çekmek için '' şimdi sıra erkeklerde '' sloganını beğenmedim , içime sinmedi bu dikkat çekiş.
Ben anlamadım.
Yani bu şey açılırsa, kadınlar mı parayı basıp adamlarla birlikte olacak?
Eğer cevap buysa, doğru anlamışsam, erkeklerin yorumlarına bir kez daha şaşıracağım da.
tepki amaçlı bir söylem canım ironi gibi bişey yapmışlar hem tepki hem de dikkat çekmek için