Neyi nasıl qnlatcagımı bilmiyorum.... Biriyle gorusmustum tam sewgılı de olmadık flort gıbı... 3ay dan az..gorusmeyı kendi bitirdi eskı Sewgısıyle barısıp onun yanına tasındı..aslında beni hıc tanımak ıstemedı. Sonradan anladım.. Daha once nerde calıstgimı bile sormadı biraz inat biraz hırs yapmis aslında. . Aynı ıs yerindeydik.o gıdınce erkek kardesı geldı ve cok farklı karakter. Cok ıyı.. Bana cok soru sordu daha once nerde calıstın ws... Abisi ile arası pek yok ve zaten begenmıyir.. Onunla gorustugum ıcın cok buyuk hata yaptıgımı soyledı... Sewdıgım seyleri alıyor mesela. Biseler ısmarlıyor... Hos bir kutu yapmis ıcınde cıkolata sekerler kahve fincanı gul yaparakları koymus.. 2 bileklik... Ama 3yıllık sewgılısı de war sizce neler oluyor... Sewgılımi cok sewıyorum ama ona guwenmıyorum diyor... Normalde kımseye bısey ankatmazmıs ama bana anlatıyor... Bizimkisi toksik ılıskı diyor cok sewıyorum ama guwenmıyorum cunku cok yalanını yakaladım ama vazgecemıyırum diyor.. Bana karsı bise warmı yokmu ben anlamıyorum ne sizce bu.. Smdı ben iste ayrılmayı düşünüyorum. Cıkma gtme diyor üzülüyor... Ablasıylada cok ıyı arkadssız bu arada... Sabah uyanmayan cocuk sabah kalkıp benı ablasının yanına goturdu mesela arqcla..