- 5 Ağustos 2017
- 455
- 395
- 103
- Konu Sahibi Amaki hayal
-
Ailesini birakip anasına giden erkek mi? Igrenc. Kadinlar bile gidince yadirgiyorum ben
Tabiki vakit geçirebilir ki dediğim gibi hamileyken de gitti ondan önce de bisey demedim. Ama şu durumda beni bu sıkıntılarla bırakıp üstelikte 15 gün gitmesine sinirleniyorum.Şimdi gitme sonra birlikte gidelim olayı çok saçma. Adamın siz olmadan ailesiyle vakit geçirmek istediğini anlamıyor musunuz?
15 gün benim için biraz fazla şu durumda. Ancak sizin yanınızda da aileniz var yalnız değilsiniz. Bu kadar sinirlenip kafanızda kurmak yerine ailenizle zaman geçirmenin tadını çıkarsanıza.
Sizde biraz bebegi ailenize bırakıp nefes alsanız bunalmissiniz belli ama aileniz yanınızda tek değilsinizMerhaba konum hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum çünkü ben artık doğru düşünemiyorum sanırım. 10 aylik kizim var doğduğundan beri eşimle.birlikte baktık ben işten izin aldım seneye başlayacağım. Çoğunlukla ben ilgileniyorum tabiki qma babasi da destek oluyor. Bu ara tam atak döneminde kizim ve dişlerini ard arda çıkarıyor daha geçen hafta iki diş çıkardı şu an iki dışı daha patlamak üzere bu sebeple çok huysuz gece uykuları yemekleri zor olan bir bebek. Eşimle de bu dönemde psikolojik ve maddi acilardan sıkıntılar yaşadık ama birlikte atlatmaya çalıştık. Ben bu süreçte ona hep destek oldum daha güçlü durdum o benim kadar güçlü duramadı. Ama tabiki bende çok yıprandım bunaldım. Hele ki evde kucucuk bebekle bütün gün bazen çıldırma noktasına geldim ama sabrettim.
Bikac haftadır eşim ailesinin yanına gitmek istediğinden çok bunaldigindqn falan bahsediyordu bende bebeğimle tek ilgilenmek zor olacağından istemiyordum bikac ay bekle birlikte gidelim dedim çünkü memleketleri çok soğuk ve annesinin evi sobalı yani bebekle başka odada kalmak imkansız bu sebeple havaların ısınmasını bekle dedim ama bekleyemeyecegini hemen gitmek istediğini yazin da beraber gidebilecegimizi söyledi tartıştık. Ailesini hiç görmüyor değil evlendiğimizde 3 sene wilesiyle karşı apartmanlarda oturduk o zaman bile sürekli görüşmüyordu. Geçen sene ben hamileyken iki kere gitti geldi ve 4 ay önce de annesi buradaydı yani hiç görüşmüyor değiliz şu durumda acil Bi mesele olmadan kış ortasında işi gücü bırakıp gitsin istemedim yolda çok uzun ayrıca. Israr etti ve ne dersem diyeyim çok ihtiyacım var diye gitti. 10 gün demisti giderken ki o bile çok qma şu an 15 gün kalacağını yolun çok uzun olduğunu söylüyor. Bugün 4. Gün gittiğinden beri sadece mesajla nasılsıniz vs soruyor. Ailem yakınımda olduğu için yanıma.geldiler ama gece uykumuz hiç yok gibi gündüz sürekli ilgilenmek gerekiyo. Kendi evimin salonuna gidip beş dk oturamıyorum annemlerde burda olduğu için sürekli yemek temizlik gece gündüz xocuk bakımı.simdiden aşırı bunaldım.
Bazen diyorum ki çok sıkıldı bırak biraz vakit geçirsin ama aynı sıkıntıları bende yaşadım bende çok bunaldım canım sıkıldı diye eşimi bebeğimi bırakıp 15 gün biyere gidebilirmiyim kesinlikle gidemem. Nasıl bu kadar düşüncesiz olur diyorum. Siz olsaniz ne düşünürdunuz ne tepki verirdiniz bu durumda ? Bencil olmam istemiyorum ama genel olarak aşırı sinirliyim ona pek bisey belli etmiyorum ama mesaj atmadan da ben atmıyorum pek umursadığı da yok açıkçası. Bu arada gitmeden önceki gece aşırı hastalandım hala daha iyileşmiş değilim yani hasta olduğumu da biliyordu giderken.
Tabiki hayır çarşıya bile 2 ayda bir belki bikac saat.Siz bunaldığınızda alıp başınızı gidebiliyor musunuz?
Buna bakarım ben.
Düşünmüyor değilim şu an.Her ilişkinin dinamiği farklı. Bazı ailelerde de kadın doğum yapıp kocasını bırakıp ailesinin memleketine/evine gidiyor, aylarca orada yaşıyor. Herkes de normal karsiliyor, bir Allah'ın kulu demiyor, 'kocandan yaptin çocuğu,kocanla baksana' diye.
Yani onlara göre bu adamın davranışı normal kabul edilebilir.
Ama bana göre saçma. Bunaldiysa siz de bunaldiniz. Bence hiç üzülmeyin , sinirlenmeyin, işi fırsata çevirin. Yaza doğru siz de kız arkadaşlarınızla güzel bir tatil ayarlayın birkaç günlük, çok kafam bozuldu,yoruldum vs vs diyip çocuğu babasına birakip birkaç gün kafa dinleyin. Bugünleri de o gün sana laf ederse hatirlatirsiniz:)
Adam da gitmiş bir kere, daha kavga edip huzuru kaçırmayın. Gitmeden önce yapılınca anlamı olur o kavgaların,şimdi aranızı bozmak dışında bir işi olmaz
Su an öyle yapiyorum zaten bisey belli etmiyorum.Kadın erkek eşittir sosyal anlamda lakin annelik çok farklı babalık çok farklı bana göre ailesiyle vakit gecirmek istemiş bunalmış belli ki kıyaslama yapmayın aileniz yanınızda sizde bunalmışsınız O kaldıramamış belliki ağırdan alıp izleyin bakalım Kafasını dinlesin
Aileme normalde de yakinim zaten ama annem bakmak istemediği için tek baktım her zaman su anda da yarım saat beni görmese çığlık atmaya başlıyor. Zaten anneme bıraktığımda da acele acele hem kızıma hem aileme yemek yapmaya çalışıyorum.Sizde biraz bebegi ailenize bırakıp nefes alsanız bunalmissiniz belli ama aileniz yanınızda tek değilsiniz
Bende dogum için gittim bi ay simdi üstüme alındım napim adama izin vermiyorlardi ki bebeye baksın yoksa layığıyla bakarHer ilişkinin dinamiği farklı. Bazı ailelerde de kadın doğum yapıp kocasını bırakıp ailesinin memleketine/evine gidiyor, aylarca orada yaşıyor. Herkes de normal karsiliyor, bir Allah'ın kulu demiyor, 'kocandan yaptin çocuğu,kocanla baksana' diye.
Yani onlara göre bu adamın davranışı normal kabul edilebilir.
Ama bana göre saçma. Bunaldiysa siz de bunaldiniz. Bence hiç üzülmeyin , sinirlenmeyin, işi fırsata çevirin. Yaza doğru siz de kız arkadaşlarınızla güzel bir tatil ayarlayın birkaç günlük, çok kafam bozuldu,yoruldum vs vs diyip çocuğu babasına birakip birkaç gün kafa dinleyin. Bugünleri de o gün sana laf ederse hatirlatirsiniz:)
Adam da gitmiş bir kere, daha kavga edip huzuru kaçırmayın. Gitmeden önce yapılınca anlamı olur o kavgaların,şimdi aranızı bozmak dışında bir işi olmaz
Bu tarz sizin gibi ciftlerde surekli erkek kadini, kadin erkegi dinlendirme modunda da, bnim anlamadigim , eş olark birlikte vakit geçirmek, birlikte izin , birlikte tatil ne zaman oluyor? Bu nasil evlilikBende dogum için gittim bi ay simdi üstüme alındım napim adama izin vermiyorlardi ki bebeye baksın yoksa layığıyla bakar
Aslında karşılıklı olmalı adamın gitmesi normal degilmi suresi evet fazla ama kadinda bunu yapabilir ben esimin izin günlerinde esime bırakır arkadaşlarımla disari çıkardım
Karşılıklı dinlendirilmeli ebeveynler imkan varsa buyukannelere bırakıp basbasa dinlenilmeli
Aileniz isinizi zorlaştırıyor sanirim gelmeseler daha iyiymiş esiniz döndüğünde bebegi birakip disari cikin cok iyi geliyorAileme normalde de yakinim zaten ama annem bakmak istemediği için tek baktım her zaman su anda da yarım saat beni görmese çığlık atmaya başlıyor. Zaten anneme bıraktığımda da acele acele hem kızıma hem aileme yemek yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?