• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yorumlarınızı beklıyorum yatak odam

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.379
248
Beyaz olmasını özellıkle ıstedımki çok sevdigim renkler pembe ve kırmızıyı yatak örtulerımde rahatca kullanabıleyım.:)

$yatak.webp$yatak2.webp$yatak3.webp

merhaba canım .Yatak odalarımız aynı :) ben cok sevdim hem kullanışlı led ışık falanda var :27: güle güle kullan peki send ebenim koltuklarıma yotum yapar mısın :( konu açtım

bende beyazı çok seviyorum beyaz yatak odası takımı ile rengarenk örtüler :16::16::16:hayırlı olsun canım

görsel olarak çok hoş canım güle güle kullan :16: inşallah temziliğinde çok zorluk çekmezsin. beyaz çok çabuk kirleniyo .

Çok teşekkurlerinş güle güle kullanırız :) kumralimkumral koltuk takımında cok guzel güle güle kullan :) Evet bunu görmustum yatak odasıyla aynı takımdaydı sanırım. Yatak odası mobılya oldugundan temızlıgı cok zor olmaz dıye dusunuyorum.Koltukları beyaz oldugu için almamıstık bizde gittik kırmızı bir takım begendık :P

yatak odam dün geldi ama biraz sorunlar oldu.Öncelikle şifonyerin kapagının kenarında ufak sıyrıklar var tasınmadan degıl uretımden oldugu söylendı.Servise yazdılar degıstırırler dedıler umarım sorun olmaz.Birde dolabın fren sıstemımı ne varmış tek kapagında fren calısmıyor onuda aynı sekılde yazdılar bakıcaklar.Nikaha kadar umarım hallolur bıraz canımı sıktı bu durum:43:

klasik beyaz çok süslü olmayan her markada benzerlerine rastlanabilecek yatak odası takımı...huzur önemli...

Back
X