Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası DekorasyonuYorumlarınızı beklıyorum yatak odam
merhaba canım .Yatak odalarımız aynı :) ben cok sevdim hem kullanışlı led ışık falanda var güle güle kullan peki send ebenim koltuklarıma yotum yapar mısın konu açtım
Çok teşekkurlerinş güle güle kullanırız :) kumralimkumral koltuk takımında cok guzel güle güle kullan :) Evet bunu görmustum yatak odasıyla aynı takımdaydı sanırım. Yatak odası mobılya oldugundan temızlıgı cok zor olmaz dıye dusunuyorum.Koltukları beyaz oldugu için almamıstık bizde gittik kırmızı bir takım begendık
yatak odam dün geldi ama biraz sorunlar oldu.Öncelikle şifonyerin kapagının kenarında ufak sıyrıklar var tasınmadan degıl uretımden oldugu söylendı.Servise yazdılar degıstırırler dedıler umarım sorun olmaz.Birde dolabın fren sıstemımı ne varmış tek kapagında fren calısmıyor onuda aynı sekılde yazdılar bakıcaklar.Nikaha kadar umarım hallolur bıraz canımı sıktı bu durum