Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası yorumlarınıza ihtiyacım var..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
selamunaleykum.. ben kreş hocalığına yeni başladım arkadaşlar.fakat bazı yerlerde takıldığım yerler var.. kreş ve anasınıfları senenin başında belli bikaç malzeme istiyor velilerimizden bu iyi mi kötü mü sizde sizi zor duruma düşüren fiyatı vs.. gibi sıkıntı çekilen bi nokta var mı. ve özel kreşlerden beklentileriniz nelerdir.. kısaca yazarsanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

40 kısı okumus topiği ama bir kişi cevap yazmamıs.. lütfen her biriniz bir şey sylese 40 fikir olurdu.. hanımlar fikirlerinize kreşler hakkında şikeyetlerinize vs.. ihtiyacım var.

Kızım yarım gün okula başladı.
anaokulu bir liste verdi 300 tl ilk alışveriş yaptık.

Kızım yarım gün okula başladı.
anaokulu bir liste verdi 300 tl ilk alışveriş yaptık.

önelikle cevapladıgınız için tesekkur ederim.. ama 300 de ne yaa.. bu çok ben asla oyle yapamam zaten ilkten bi aylık aydat verecekler bıde malzeme alacaklar.. 300 çokmuş gercekten. özel resmi kreşmi efendim orası

Benimde bir kızım var 4 yaşına gircek bende göndermek istiyorum ama ezilmesinden korkuyorum sessiz ve sakin bir çocuk evde çok sıkılıyor.

Benim de 3.5 yaşında bir kizim var ve iki hafta önce kreşe yazdirdik hadi aidatini bi şekilde vericez ama bizden kırtasiye masrafi diye tami tamina 600 lira istendi yilda sadece bi kere verecekmisiz baska da biseye masraf yapmicakmisiz eşim duyunca epey söylendi ama iki taksit olarak ödeyecegiz artık ama gerçekten çok fazla bi cocugun kullanacagi kagitmis kalemmis ne kadar tutar ki resmen soygun.

ablacım sizi soymuslar resmen.. benım yaptıgım kırtasıye lıstesı 10tl ye varmıyorr bıle.. hepınızın kul hakkına grıyorlar ne dıyeyımkı. resmı kres mı abla kızınızı gonderdıgınız yer buyuk lux bır yermı? benımkı kucuk ev kreşi acıkcası. ama tum resmı kreşlere sordum böyle para ısteyen yok aydatı harıc.

Benimde bir kızım var 4 yaşına gircek bende göndermek istiyorum ama ezilmesinden korkuyorum sessiz ve sakin bir çocuk evde çok sıkılıyor.

ablacım bene gönderin.. inanın çocuk için en güzeli bu hep dizinizin dibinde olmayacak ki. ilkokula başladığı zaman zorluk çekmesin kalabalık sınıflara sosyal ortamlara alışsın ablacım ben derim kigönderin. yinede karar sizin tabi ki.

ya düşünüyorumda.. ben mi kreşimi talebelerimi velilerime çok düşkünüm yoksa insanlar dolandırıcımı? ben velilerim uygun ucuz ama kaliteli şekice alışveriş yapsın diye kırtasiyeyle anlaşma yapıyorum ya. beyaz zambak kreşi dendimi kardeşim şu boya şu kalemi vereceksin ucuza ama... en ucuz neresi verirse bütün velilerim oradan alacaklar. vlilerimin eline direk bi liste verip bunları 1 hafta içinde getirin demeyi düşünmüyorum açıkcası. liste vereceğim ama tek tek neyi neden istediğimi nereden uygun fiyata alabileceklerini söyleyeceğim. maddi durumu olmayanlar için elbette kolaylık sağlanır hepimiz kardeşiz sonuçta bir iki şeyin lafı asla olmaz.. ama sizler 300 den 600den bahsediyorsunuz. kibenim bildiğim resmi kreşler çocuk ihtiyacı dışında ıslak mendil havlu peçete gibi şeyler istemiyorlar.. bu 600tl yi ne yapacaklarmıs ki zaten 500kadar bi aydat alıyor. benim aydtım 200 bile değil ya

Fazlaca komik bi reklam olmus beyaz zambak mıdır nedir yemez burdakiler bunu :)

Evet resmi bi kreş ve 1.5 yaştan 6 yaşa kadar ayrı ayrı sınıfları var ve ojul öncesi faaliyet kitaplari etkinlikker kuran ogrenim setleri herşeyleri alınmış biz ödemiş oluyoruz bunlarin parasini oturdugumuz yerde bütün kreslerlerde var bu kırtasiye masrafi ama bizimki en yüksek olani sanirim 500 de aidat veriyoruz zaten.

hım.. ablacım bizdede ingilizce matematik faliyet kuran ilmihal adap sıre ezber dersi var.. 3ıle 6 yas arası alıyoruz.. kırtasıye ve harıcındekı peçetesı vs.. masrafları bızde de varda o kadar pahalı değil. ben bilemedim sizin kreşi. reklam olmasından çekiniyorumda kuran öğreten yerler cemaat kreşidir. biz de öyleyiz ama bizim resmi kreşlermiz aidattan başka para almıyor. sizin gönderdiğiniz cemaat nedir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…