Yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar

Hah tam olarak öyle bir de arkamdan iyi konuşma lütfen işte sen bu kadar da yufka yüreklisin falan yedim sanırım

Ben onun çok düzgün, ince, naif olduğunu düşündüğüm için kötü niyetle yaklaşmamıştım hiç

Ahh ahh kadınlarımıza bu şekilde korunmayı hoş gösteren bir toplumda olduğumuz için çok kötü hissediyorum
Sizinde suçunuz değil... Ama bu onun naif, düzgün biri olduğunu değil paranoyak olduğunu gösterir.

İşte diyoruz ya seven adam kıskanır, seven adam şöyle yapar böyle yapar öyle değilmiş, seven adam sevdiğinin arkasında aslanlar gibi durur onu sonuna kadar güvenip destek olanmış

İşte diyoruz ya seven adam kıskanır, seven adam şöyle yapar böyle yapar öyle değilmiş, seven adam sevdiğinin arkasında aslanlar gibi durur onu sonuna kadar güvenip destek olanmış

Kesinlikle, böyle düşününce o tuttuğu adamla beraber sizin kişisel yaşantınızı ihlal ettiğini görebildiniz değil mi?

bu adamdan kaç kaç... arkadana bakmadan hemde.. seni takip ettiren adamdan hayır mı gelir ? yarın değil dışarı cıkmak camdan burununu cıkartamassın.
soınra paronoyak hale baglar sen beni aldattın der, aglar güler sonra tehdit eder. canından olursun...

Evet çok doğru... şimdiden böyle yapan insan inşallah 3 ay sonra hukuk bölümünden mezun olup işimi yaparken neler yapmaz

hasta yaaa bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…