yorumlarınız lütfen

Pretty

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
863
5
41
selam arkadaşlar,
benim adetime 5 gün var, 3 gün önce göğüslerimin etrafındaki kahverengi halkanın genişlediğini farkettim ve sonra şiştiler, ayrıca damarlar da var , mide bulantım var hafif ve göbek çukurumda ve çevresinde kaşıntı ve değişik hisler var...
umarım hamileyimdir , 8 aydır çocuk istiyoruz, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
yorumlarsanız sevinirim kızlar a.s.

selam arkadaşlar,
benim adetime 5 gün var, 3 gün önce göğüslerimin etrafındaki kahverengi halkanın genişlediğini farkettim ve sonra şiştiler, ayrıca damarlar da var , mide bulantım var hafif ve göbek çukurumda ve çevresinde kaşıntı ve değişik hisler var...
umarım hamileyimdir , 8 aydır çocuk istiyoruz, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bence hamilesin canım. Ama belirtilerin, özellikle göğüslerinin etrafındaki kahverengi halkalar çok erken çıkmışlar. Bi test yap sonucunu da bize bildir canım. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

selam arkadaşlar,

olabılır tabı ama bence bı deneme yap eger 15 gunu gectıyse cıkar.ben ıdrarımdan anlamıstım ıcınde bole bayz beyaz seyler vardı.halsızlık olur kalp carpıntısı gıbı bende pek belırtı olmamıstı ama sımdı hepsı mevcut uyku var bıde kasıntı bendede vardı.CADIARZU

bence belirtilere takılma
olmayabilirde
adetin geciktiyse kan testi yaptır cnm
inş hamileisndir

yok henüz adetim geçmedi canım, 5 gün var, ama bu akşam acayip bi de ateş bastı bağırsaklarım da bozuldu bu belirtiler arasında mı bilmiyorum ...
test yapmaya korkuyorum dayanabilirsem adetimin geçmesini beklicem 8 aydır hüsranla bitiyor her ay , ama bu belirtiler ilk defa var tabii öyle olduğunu zannediyorum iyiy dilekleriniz için teşekkürler kızlar sizi haberdar edicem..

canım belirtilerine bakarsak hamilelik var gibi ama sen yinede test yaptır bence

canım belirtilerine bakarsak hamilelik var gibi ama sen yinede test yaptır bence

inşallah vardır canım, :teytey: bugün öğlenden itibaren yediğim ve içtiğim herşey ağzımda garip bir tat bırakıyor dayanabilirsem pazartesiye kadar pazartesi yapıcam testi:Saruboceq:

selam kızlar, ben bu ay adet düzenleyici hap kullanmıştım o yüzden ne zaman adet olacağımı bilemedim hap bittikten 2-3 gün sonra dedi doktor ama benim 7 gün geçti hala hasta olmadım, göğüslerimin şişliği geçti ama damarlar hala çok belirgin ve kahverengi halkalar hala aynı genişlediği gibi. eğer adet düzenleyici kullanmasaydım pazar günü olmam gerekiyodu, dünden beri aynı adet olacakmışım gibi bi ağrım var, idrar testi de negatif çıktı hap kullanmama rağmen bu kadar gecikmesi normal mi yaa bugün durup durup ağladım kocamın da moralini bozdum ben hiç anne olamayacakmıyım diye bi umutlanıyorum bi umutsuzluğa kapılıyorum bana bi akıl verinsenağlama

canım çocuk çok istediğimiz için bazen belirtiler psikolojik olabiliyor
bu yüzden de bebeişin gelmesi erteleniyor çünkü stres yapıyoruz
sende takma kafana
hayırlısı olsun de
bende senin gbiiydim
her ay bu sefer oldu diyordum olmadı
ramazanda zaten bişey olmamıştı pek
üstüne üstlük birde misafirim vardı
yani hiç beklemiyordum
güzel haberi aldım
inş en kısa zamanda sende alacaksın cnm

arkadaşım bak bizde 10 ayda hamile kaldım vakti zamanı gelince olur ben psikolojik olarak ilk korunmayı bıraktığımızda 1 aydan fazla adetim geçti çok yıprattım kendimi gerçi şimdide yıpratıyorum biraz farklı şeylerle uğraş spora git başka kurslara git hayatını biraz değiştir o zaman oluyor

arkadaşım bak bizde 10 ayda hamile kaldım vakti zamanı gelince olur ben psikolojik olarak ilk korunmayı bıraktığımızda 1 aydan fazla adetim geçti çok yıprattım kendimi gerçi şimdide yıpratıyorum biraz farklı şeylerle uğraş spora git başka kurslara git hayatını biraz değiştir o zaman oluyor

canım aslında spora gitmeyi ben de düşündüm ama hamilelik planlayan bayanlar için önermiyolar düşük tehlikesini arttırıyormuş kafam çok karışık sürekli düşünüyorum Allah'tan hayırlısı artık ...

canım çok fazla düşünmemeye çallış belirtilerin psikolojik olabilir o düzenleyici haplardan yaklaşık 7 gün sonra filan adet oluyorsun birkaç gün daha bekle gelmezse kan testi yaptır canım çünkü idrar testi her zaman doğru sonuç vermeyebilir

senağlamaçok kötüyüm şu an çünkü az önce adet oldum bu ay da hüsranla sonuçlandı oysa ne çok inanmıştım 2 gün öncesine kadar desteğiniz için teşekkürler kızlar bi kaç gün kendime gelelem heralde senağlama

:teselli:arkadaşım allah sabır versin bu duygunun nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum yaşayan bilir geçen ay bende çok umutlanmıştım ama olmadı gerçi umtlanmadığım hiç bir ay yok bu sefer kendime söz verdim birdaha umutlanmicam elimde deyil günüm yaklaştıkça yine umutlanmaya başladım allah umutlarımızı boşa çıkarmasın sende fazla üzülme allah büyüktür.

senağlamaçok kötüyüm şu an çünkü az önce adet oldum bu ay da hüsranla sonuçlandı oysa ne çok inanmıştım 2 gün öncesine kadar desteğiniz için teşekkürler kızlar bi kaç gün kendime gelelem heralde senağlama

aynı seyleri bnde yasadım ne kadar belirti varsa yasadım adet oldum bnde agla agal öldüm yapacak bişey yok bnde 7 aydır ugrasıyorum bu ay ki umudum da bitti sindi yeni ay için yen iumutlar yesertiyorum allahdan umut kesilmez bizde birgün anne olacagız insallah ama
b uay sunu anladım belirtiler bos en azından bnm için ole günüm 3 gün falan gecerse anca belki o zman belirti derim bu aydan sonra...

Evet Allah'tan ümit kesilmez ama ya diyorum benim bebeğimin ruhu bile yaratılmamışsa ya hiç olmayacaksa o kadar üzgünüm ki kelimelerle anlatılacak gibi değil ...
çevremdeki evli arkadaşlarımın hepsi hamile en yakın arkadaşımın ilk ayında hamile kaldı 9 ay oldu dile kolay annemin bebek planladığımızdan haberi bile yok habire soruyo ne zaman isteyeceksiniz diye halbuki 9 aydır istiyoruz zaten hamile kalınca sürpriz yapacaktım güya ama malesef....
bu site de olmasa ben kendimi nasıl teselli ederdim bilemiyorum ...
Allah Tüm ısteyen , Bebeklerini Hasretle Bekleyenlere Nasip etsin ıNŞALLAH...

canım bence dokuz ay çok bir süre deyil inşanlah olur benimki tam 12 yıl dile kolay üzülme olurmu..

X