yoruma yapilan yorumlar yüzünden konularin kapatilmasi...

birde konu sahibinin geçmişini bilmeden sadece okuduğu konuya göre dannn diye insafsızca yorum yapanlar var... halbuki zahmet edip o insanın biraz eski konularına baksalar konu sahibini suçlamayacaklar ve ona yardımcı olabilecekler.. insanlar buraya mutsuz olduklarında yazıyorlar genellikle ,birde üstüne yorum yapanlar o kişiye hakarete varan sözler söyleyince bende dahil olmak üzere daha eski olan ve arkadaşı tanıyan kişiler bazen o arkadaşlara müdahele edebiliyorlar... ben bir kere müdahele ettim ve alacağım cevabıda çok iyi biliyordum kişiden, çünkü müdahele ettiğim kişininde eski yazışmalarını okuyarak yaptım yorumumu hatta son derece uygun ve arkadaşça bir yorumdu ama arkadaş bana çokda hoş olmayan bir cevap yazdı.. buda bir tartışma konusu olacak biliyorum ... çünkü o arkadaş kendini müdafaa etmeden durmaz sanırım....
haklisin canim ama kimininde gecmisini okuyup gecmiste soyle boyleymis dediginde oda tartismaya dönüveriyor...
sana katılıyorum tweetycım.bazen cok gereksız sadece tartısma ortamı cıkarmak ıcın yorum yapılıyor.madem herkes farkında bundan sonrakı konularda karsılasmayız umarım.hatta benım ılk ve tek actıgım konu da asagı yukarı bununla ılgılıydı ve tartısma ortamı yaratır dıye konum kapanmıstı.

iste olan konu sahiplerine oluyor...
derdine care bulamadan bi bakiyor konusu kapanmis...
e ayni konuyu birdaha acsa oda kapanir:9:

bir konuya yazmış oldugum mesajı silmek istiyorum, silmek yada içeriğini değiştirme hakkım yok mu benmi göremiyorumm ? yardımm

slania isimli üyeden alınıtı:
İnsanları kandırma potansiyeli olan biri sırf günah diye fake konu açmayacağına, açsın daha iyi, böylece kimin ne olduğunu baştan anlamış oluruz. Bir üyenin bu sebepten fake konu açmaması bizim açımızdan daha iyi olur tabi ki, boşuna yorulmayız, üzülmeyiz.. Ama bu o üyeyi güvenilir yapmaz. Bu kandırma potansiyeli illa ki bir yerde çıkar karşımıza, yine üzülen biz oluruz.
Kimseyi bu tip korkularla değiştiremeyiz, bazı huylar kalıcı malesef. Amaç düzen sağlamaksa belki işe yarar ama üyelerin gerçek yüzünü görmemize engel olur.
Benim gözümde günah korkusuyla fake konu açmayan üye değil de, fake konu açmayı aklından bile geçirmeyen dürüst, güvenilir üye daha değerlidir. En iyisi kimin ne olduğunu baştan anlayıp dürüst olmayanları aramızdan uzaklaştırmak.

Bu arada; evet, kk ile dini ayıralım. Çünkü burası kadınlar kulübü, mümineler kulübü değil.

konuma yapılmış bu yorum yüzünden konum kapandı. hem mümineyim hem kadın itirazı olan kendine özkadınlar kulubü diye bir site açsın "kapıyada mümin kadınlar giremez" diye bir tabela assın

Son düzenleme:
Canım ben de kayıt olduğumdan beri bu mantığı anlayamıyorum.Birisini din içerikli konu rahatsız ediyorsa,beni de genital estetik bölümü rahatsız ediyor mesela.Hangi doktor,ne kadara kızlık zarı dikimi yapıyor,sonucu ne vs.vs.Burda 14-15 yaşında üyeler de var onlara örnek olmamız gerekmiyor mu ,ve bahsettiğim bölümde bunlar öyle olağan şeyler gibi anlatılıyor ki,şaşırıp kalıyorum.:19: Din içerikli konu yasaksa,bence bu da olmalı.Yaparım diktiririm mantığı değil de nedir bu ? :20:

Konuya gelince...Maalesef kilitlenmiş konu görmekten,2008den kalma konuları tepelere çıkarıp çıkarıp yorum yapmalarından bıktım gayrı ben de.Fikir alışverişi yok denecek kadar az,resmen mahalle kavgasına dönüyor konu.:20:

Canım ben de kayıt olduğumdan beri bu mantığı anlayamıyorum.Birisini din içerikli konu rahatsız ediyorsa,beni de genital estetik bölümü rahatsız ediyor mesela.Hangi doktor,ne kadara kızlık zarı dikimi yapıyor,sonucu ne vs.vs.Burda 14-15 yaşında üyeler de var onlara örnek olmamız gerekmiyor mu ,ve bahsettiğim bölümde bunlar öyle olağan şeyler gibi anlatılıyor ki,şaşırıp kalıyorum.:19: Din içerikli konu yasaksa,bence bu da olmalı.Yaparım diktiririm mantığı değil de nedir bu ? :20:

Konuya gelince...Maalesef kilitlenmiş konu görmekten,2008den kalma konuları tepelere çıkarıp çıkarıp yorum yapmalarından bıktım gayrı ben de.Fikir alışverişi yok denecek kadar az,resmen mahalle kavgasına dönüyor konu.:20:

Dini içerikli konular üyeleri rahatsız ediyor diye yasak değil,böyle bir şey olabilir mi?Din hassas bir konu biliyorsunuz ve herkes başka bir şeyi kabul ettiği için tartışma çıkıyor,hakaretler havada uçuyor ayrıca yanlış yönlendirmeler yapılıyor.Bu nedenle yasak.Dini,siyasi,millet ayrımcılığı içeren konular forumda yasak.

Ben kendimce anladığımı,gördüğümü söyledim.Bir yönetici olarak bu kadar ters çıkmanızı gerektirecek bir durum yok ortada bence.

Dini içerikli konular üyeleri rahatsız ediyor diye yasak değil,böyle bir şey olabilir mi?Din hassas bir konu biliyorsunuz ve herkes başka bir şeyi kabul ettiği için tartışma çıkıyor,hakaretler havada uçuyor ayrıca yanlış yönlendirmeler yapılıyor.Bu nedenle yasak.Dini,siyasi,millet ayrımcılığı içeren konular forumda yasak.

sayın madamiks herkez her konuda farklı bir şeyi savunuyor, tabki din hassas bir konu din üzerinden atışmaların yapılması engellemek için konulaı kapatıyorsunuz ama böyle yapmak yerine yorum yapan üyeyi konudan men etseniz, nasıl olur bilmiyorum ama belki bi şekilde çözüm üretilebilir.

Yoruma yorum yapıp tartışma çıkması da zaten genelde bir derdim var bölümünde oluyor.
Neden çünkü herkes farklı düşünüyor,öznel yaklaşıyoruz konulara ve bize uymayan düşünceye de direk atlıyoruz:1: tabi yapmamak lazım da bazen de insan tutamıyor kendini.

sayın madamiks herkez her konuda farklı bir şeyi savunuyor, tabki din hassas bir konu din üzerinden atışmaların yapılması engellemek için konulaı kapatıyorsunuz ama böyle yapmak yerine yorum yapan üyeyi konudan men etseniz, nasıl olur bilmiyorum ama belki bi şekilde çözüm üretilebilir.

En güzeli din ve siyaseti sitemizde hiç tartışmamak. Bizler medeni bir tartışma ortamına girecek bir halk değiliz maalesef. Dün gebelik bölümündeki tartışmalı mesajları buraya koysam gözünüzün önüne uzun pazen eteğini bileğine dolamış, ağzında tükürükler saçarak bağıran, küfür eden kadınlar gelir inanın. Sadece dini veya siyasi içerikli forumlar da var. Dileyen din ve siyaset için o forumları kullanabilir :34:

Son düzenleme:
En güzeli din ve siyaseti sitemizde hiç tartışmamak. Bizler medeni bir tartışma ortamına girecek bir halk değiliz maalesef. Dün gebelik bölümündeki tartışmalı mesajları buraya koysam gözünüzün önüne uzun pazen eteğini bileğine dolamış, ağzında tükürükler saçarak bağıran, küfür eden kadınlar gelir inanın. Sadece dini veya siyasi içerikli forumlar da var. Dileyen din ve siyaset için o forumları kullanabilir :34:

zamanında burda da vardı o bölümler ve kapatıldı. ama bazı arkadaşlar öküz altında buzağ arıyo. ağzınızdan dini bir terim çıksa basıyolar bağırtıyı. hoşgörü diye ortalığı yıkanlar nedense çok hogörüsüz oluyo. dedğin gibi henüz medeni bir tartışma ortamına girecek yetişkinlikte değiliz henüz. inşallah oda olur bir gün ne diyelim. :31:

zamanında burda da vardı o bölümler ve kapatıldı. ama bazı arkadaşlar öküz altında buzağ arıyo. ağzınızdan dini bir terim çıksa basıyolar bağırtıyı. hoşgörü diye ortalığı yıkanlar nedense çok hogörüsüz oluyo. dedğin gibi henüz medeni bir tartışma ortamına girecek yetişkinlikte değiliz henüz. inşallah oda olur bir gün ne diyelim. :31:

insan kendi kendini bu kadar küçültemez yetişkin olacak zamanı daha ne kadar bekleyeceksiniz anlamıyorum burası kadınlar forumu değil mi? din de siyaset te kadını ilgilendiren demirbaş konulardır yoksa kocasını komşusunu dedikodu etmekten öte yorum yapılmayan forum olarak kalırsınız.. tartışma ortamı olacak ki medeni olasın karşındakini dinlemeyi karşındakine saygı göstermeyi öğrendikten sonra dini de siyasi de yorum yapılabilir.
bu sözü unutmayın "küçük insanlar insanları orta insanlar olayları büyük insanlar fikirleri tartışırlar." Goethe

Çünki bazıları kendini yorum yapma başkanı olarak görüp,kırıcı olma hakkını kendinde buluyor.

arkadaslar kac gündür yoruma yapilan yorum yüzünden cikan tartismalardan konular kapaniyor,
belkide gercekten yardima fikre ihtiyaci olan insanlarin bu yüzden konulari kapaniyor,
ve onlarda konu actiklarina pisman olduklarindan yeni konu acmiyorlar ve bizde yardimci olamiyoruz,
ben kendimede diyorum cünkü bende yoruma yorum yapiyorum bazen...
keske hepimiz kendi fikirlermizi belirtsek kimse kimseye karsi cikmasa,ikili tartismalar olmasa,
gercekten yardima fikre ihtiyaci olan insanlara yardim edilebilse ama nerde...:19:

selamlar sana katiliyorum ve benide rahatsiz eden bir olayi yazayim gecenlerde bir bayan konu acmis birlikte oldugu insan evliymis ama ayri yasiyoruz felan demis sora kiz ögreniyorki adam ayrilmamis ve ikinci bebegini yapmis bircok bayan yerden yere vurdu kizi ama o insan gibi aciklamalarini yapmasina ragmen üstüne gidildi yani tarifi yok kizin yapmis oldugu bazi yorumlari begendim diye onu birakti bikac cok bilmis hedef ben oldum :36: derken tuttu banada dediki cokbilmis birisi hasret sende evli birisiylen birliktesin ve bu kizi ondan dolayi begendin yorumunu :47: bende dedimki duyan sanirki her gece aramizda yatiyosun :37: hak etti yani bu agir lafi tabi anlayana cok kizdim cünkü öyle birsey yok resmen camur aticak oldu bendende aldi agzinin payini gecdi kenarda kaldi yani demek istedigim bir insani yargilamak istiyor bazi cokbilmisler ama o insanin actigi konunun sadece bir iki cümlesini okuyup hemen yorum yapmak istiyor o bayan bana camur atmadan önce okumus olsa idi konumu anlardiki 5 yildir bir insanla birlikteyim ayni binada kaliyoruz ikimizde bosanali uzun yillar olmus imam nikahliyiz ve resmi nikahi cocugumun velayetini aldiktan sonra yapmak icin karar aldik bana demesinmi cocugu sana vermediklerinin bir sebebi var bence diye :37: yani yanlis anlamayinda icimden geceni yazmak isterdim ona ama insanlik bende kalsin cocugum zaten benim yanimda dayakci bir babaya ben cocukmu veririm iste demek istedigim bir yerden tutturamadi baska yerden tutturma cabasina düstü bu cinslere ben sadece ruh hastasi diyorum! aslinda inanki bir konu yada yorum yazmak gelmiyor icimden neden dersen tiksindirdiler bazilari hani kardesce yaklasim olsa ok dicem ama resmen gün icindeki yasadiklari olaylarin öfkesini burda kusmaya calisiyor bicoklari yukardaki verdigim bir örnekti ama bunun gibi cok örnekleri yasayanlar mutlaka olmustur asaglamak bilmeden yargilamak marifet saniyorlar bunlari cok merak ediyorum realde bu cinsler nasil bir kisidir yani girtlagini tutsan cani cikar ama burda efelik yapma cabasinda bazilari bunlari yaziyorum kusura bakmayin inanin yapilan yargisiz infazlar insani gercekten kk dan sogutuyor not: yukardaki verdigim örnekteki sahis milletle alay etmis oda ayri konu onun ayibi son olarak sunu demek istiyorum burda kim hangi yorumu begenirse begenir buda kimseyi irgalamaz senin begendigini ben benim begendigimi sen begenmek zorunda deyilsin senin istegine uyulmadi diye camur atma hakkinida kimse sana vermez önce kisi kendine bakmali allah bizi bu cins insandan uzak tutsun.

konuyu acan arkadasim sagol ya düsüncelerimi aktardim inan bak bunada mutlaka bir maydanoz cikar cikmazsa sasarim zaten :51: kal saglicaklan

Yoruma yorum yapıp tartışma çıkması da zaten genelde bir derdim var bölümünde oluyor.
Neden çünkü herkes farklı düşünüyor,öznel yaklaşıyoruz konulara ve bize uymayan düşünceye de direk atlıyoruz:1: tabi yapmamak lazım da bazen de insan tutamıyor kendini.

evet atlamamaniz lazim seninde dedigin gibi bazen yapiyoruz diyosun yanlis arkadasim gercekten ynalis sen gülerek demissinya bazen yapiyoruz iste diye karsindakini düsün ne duruma sokuyosun??? herkezin fikrine saygi göstermeyi dene ozaman daha uygun olur yapilan yorumlar kimsede kimsenin fikrine uymak zorunda deyil insan tutamiyor kendini demissin tutacaksin tutamiyorsan o konulara girmede yorumda yapma en azindan konu sahiblerini kirmamis olursun umarim faydasini görürsün denemekten insan bisiy kaybetmez

slania isimli üyeden alınıtı:
İnsanları kandırma potansiyeli olan biri sırf günah diye fake konu açmayacağına, açsın daha iyi, böylece kimin ne olduğunu baştan anlamış oluruz. Bir üyenin bu sebepten fake konu açmaması bizim açımızdan daha iyi olur tabi ki, boşuna yorulmayız, üzülmeyiz.. Ama bu o üyeyi güvenilir yapmaz. Bu kandırma potansiyeli illa ki bir yerde çıkar karşımıza, yine üzülen biz oluruz.
Kimseyi bu tip korkularla değiştiremeyiz, bazı huylar kalıcı malesef. Amaç düzen sağlamaksa belki işe yarar ama üyelerin gerçek yüzünü görmemize engel olur.
Benim gözümde günah korkusuyla fake konu açmayan üye değil de, fake konu açmayı aklından bile geçirmeyen dürüst, güvenilir üye daha değerlidir. En iyisi kimin ne olduğunu baştan anlayıp dürüst olmayanları aramızdan uzaklaştırmak.

Bu arada; evet, kk ile dini ayıralım. Çünkü burası kadınlar kulübü, mümineler kulübü değil.

konuma yapılmış bu yorum yüzünden konum kapandı. hem mümineyim hem kadın itirazı olan kendine özkadınlar kulubü diye bir site açsın "kapıyada mümin kadınlar giremez" diye bir tabela assın

Hala aynı düşüncedeyim. Burası kadınlar kulübü. Her dinden, ırktan, siyasi görüşten kadının bir arada bulunduğu bir sosyal ağ.
Her dinden ve düşünceden kadını barındırdığı için din ile ilgili konularda illa ki problem çıkacaktır. Bunu yöneticiler de defalarca belirtti.
O yüzden en doğrusu kk ile dini ayırmak.
Bu konuda zamanında tartışılmış, ben de fikrimi belirtmişim. Dini konuların kkda ne gibi problemlere ve bunun yanında çifte standarta da yol açacağı yeterince açıklanmış bu konuda.

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/423994-yasaklar-ihlal-ediliyor.html

Ayrıca konunuzun benim yorumum yüzünden değil de içeriği sebebiyle kapatıldığını düşünüyorum. Son yapılan yorum bana ait diye konunun kapatılma sebebi ben mi oluyorum? Ben yorumumda her hangi bir problem göremiyorum.

Eğer konunuzun kapatılması sizi rahatsız ettiyse gidip ilgili kişiye danışın, ne diye benim yorumumu burada paylaşıp beni suçlu olarak gösteriyorsunuz? Benim yazmadığım bir konuya, haberim bile olmadan yorumumu alıntılayarak ayıp ettiğinizin farkındasınızdır umarım.

Öncelikle bir konuyu düzeltmeliyim, işimize gelmeyeni değil forum kuralları gereği uygun olmayan yorumları siliyoruz ki aslında silen yönetici arkadaşım iyi niyet göstermiş zira uyarı verilmesi gerekirdi, sizin silinen yorumunuz siyasi biriyle ilgili olduğundan şu kurallara göre silinmiştir:

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

XIV) Kişileri, kurumları, kuruluşları veya herhangi bir devleti küçük düşürecek resim, yazı, alıntı vb. kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.

Bugün hangi foruma üye olursanız olun hepsinin kuralları vardır ve kuralları doğrultusunda konu kaldırır, mesaj siler, üyelik iptali yapar.
Bu kuralları kendi için değil sizler için koyar çünkü bilişim suçları kanunları var, biz içeriklerden sorumlu değiliz, size yasal yaptırımlar uygulanmasın diyedir çabamız.

Eskiden kulubümüzde din bölümü olduğunu bilenler, o bölümü takip edenler, siyasi konular varken takip edenler anlatsınlar üyelere açılan davaları.

Ayrıca, tekrar tekrar açıkladığımız üzere sitemizde dini konular yasak, yasak çünkü tartışılmıyor, direk hakaret ediliyor, mezhepler birbirine, yetmedi farklı dine inananlara, yeri geldiğinde ateistlere,deistlere ağır hakaret, küfür, aşağılamayla karşılık veriyorlar.
Sizlerin söylediği manada tartışmak'ın anlamı: 1.Bir konu üzerinde, birbirine ters olan görüş ve inançları karşılıklı savunmak demek ama bizim sitemizde tartışmak 2. anlamıyla varoluyor: 2. Karşılıklı ağır sözler söyleyerek çekişmek, münakaşa etmek.

Hem din öyle kulaktan dolma bilgilerle öğrenilmez, burada din konuşulması için ehliyetli birinin olması ve tartışmanın ne demek olduğunun öğrenilmesi gerek.

--------------------
Bu arada bu topikte ikili polemiğin eşiğindeki 2 üye lütfen konuyu uzatmayın, alıntılarınızı buraya eklemeyin...

Son düzenleme:
Mune kardesim yazdığına hak vermiyor değilim. Ama kapatılan bazı dini konularda öyle yanlış cümleler ve kelimeler var ki konu doğru olanın yazılmasına fırsat verilmeden kapanmış beni de en cok onlar rahatsız ediyor

Ya konu hakkında doğru olan bilgi verilip kapansın ya da tamamen silinsin. Herkesten cok sizler bilirsiniz ki arama motorlarında hangi kelime olur ise olsun ilk sırada çıkıyor kk

Bilgi almak isteyenler neden bu yanlış bilgileri okuyup kafalarında soru işareti olsun ki

Umarım bir çözüm bulunur bu duruma

ama buranın bir yönetimi var değil mi ? işine gelmedikleri yorumları siliyorlar kırıcı olanları da takip edecek kadar aciz değillerdir ( ? )

Bir siyasi kişiliğe - tasvip edersiniz etmezsiniz- hakaretvari bir sıfat eklerseniz yorumunuz silinir. Bu tarz söylemleriniz için sitemizi aracı kılmayın. Ülkenin meclisinin yeri yurdu belli. Fikirlerinizi orada belirtebilirsiniz. Bu tarz yazılar yüzünden haklarında dava açılan üyelerimiz daha sonra bize başvuruyorlar lütfen yazımı kaldırın diye. Burası sanal ortam her türlü yazınızdan size ulaşılabilir.

Umarım silinen mesajınızı hatırlamışsınızdır ve bu açıklamalardan sonra hak verirsiniz.

Son düzenleme:
ben bu kadar disiplinli site görmedim hayatımda bence çok güzle insanların cidiye alması günlük hayatta neyse burdada o olması gereken bir yer

mesela ben ilk adımla girmiştim siteye ama baktım yorumlara konulara beklediğim gibi değil değiştirdim nickimi

insanların bu siteyi kullanırken şunu bilmesi gerekiyor aşağıda şöyle bir yazı var

kk.jpg

bu buranın ne kadar ciddi ne kadar iyi bir forum olduğunu gösterir .

ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :31:

Back