bu sitede bir kac kisi var ki gozlemledigim kadari ile,neredeyse onlara sorulmadan yorum yapilmiyor.Kendilerine uymayan yorum okuduklarinda cemkiriyorlar.
guzel bir konu acmissin.Insallah bu konudan birileri ders alir:)
Ay güzel olmuş şekerimBayılırım Kadir İnanır, Cüneyt Arkın ve Tarık Akan'a
sevgili tweety cok guzel bir konuya deginmissin
bu forumda farkli farkli goruslerin olmasi cok normal ama bazi hanimlar kendi istedikleri yorumlar olmadiginda direk saldiriya geciyor
bazilarida sirf tartismali topikleri takip edip o topige girip araya giriyor veriyor gazi sonrada kendisini melek gibi gostermeye calisiyor yazdiklarini editliyor sadece kendini kandiriyor farkinda degil.
hem kimse kimsenin yorumuna mudehale edemez deniliyor hemde yok edilebilir deniyor hangisi kafalar karisiyor
thank you canem,
bendeeee, bendeee
cüneyt arkında akrabam olur ayrıca
sevgili tweety cok guzel bir konuya deginmissin
bu forumda farkli farkli goruslerin olmasi cok normal ama bazi hanimlar kendi istedikleri yorumlar olmadiginda direk saldiriya geciyor
bazilarida sirf tartismali topikleri takip edip o topige girip araya giriyor veriyor gazi sonrada kendisini melek gibi gostermeye calisiyor yazdiklarini editliyor sadece kendini kandiriyor farkinda degil.
hem kimse kimsenin yorumuna mudehale edemez deniliyor hemde yok edilebilir deniyor hangisi kafalar karisiyor
superwomen şunu unutmaki çalışan bayanlar konusunda ilk sen saldırıya geçtin
çalışacaksanız ne diye evleniyosunuz, kırın dizinizi evde oturun diye horozlanan sendin bize
bunu her zaman söylüyorlar,konunu fake oldugunu dusunuyorsaniz okuyun gecin yorum yapmayin diye ama kim anliyor kiBir de kendini fake konu araştırma bulma merkezi sananlar var.Aaa bu konu fake ben gözünden anlarım gibi.
Sayfalarca şüphelerini dile getirip,konu sahibiyle tartışanlar var bence yalnış.
Fake buluyosan okumayacaksın yorum yapmayacaksın.
Hııı ilerde böyle bir grup kurulursa ilk ben katılırım
5 6 sene evvel bir kadın forumuna üye olmuştum can sıkıntısından. sürekli evde olduğum için orada yazışırım sohbet olur diye düşünmüştüm... meğerse ben oraya üye olmadan kısa bir süre önce bir kız gelmiş ortalığı karıştırmış gitmiş... forum heyeti toplanmış, kararlaştırmış ki ben o kızım diye... aman allahım bana ne suçlamalar ne ithamlar yapmışlardı gün gibi aklımda hala...o gün işte insanlara olan güvenim yerle bir olmuştu... bugün soğuk bir insansam eğer onların payı var bunda...
o yüzden lütfen insanları yerden yere vurmadan önce 40 kere oturup düşünün...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
bir sifonluk birseysin kaybol...
ALLAHINDAN BUL INSALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?