yoruma yapilan yorumlar yüzünden konularin kapatilmasi...

bu sitede bir kac kisi var ki gozlemledigim kadari ile,neredeyse onlara sorulmadan yorum yapilmiyor.Kendilerine uymayan yorum okuduklarinda cemkiriyorlar.
guzel bir konu acmissin.Insallah bu konudan birileri ders alir:)

cemkirmek demiyelimde
INSALLAH herkes ders alirda seviyeli ve yardimci olabilecegimiz paylasimlar olur

sevgili tweety cok guzel bir konuya deginmissin
bu forumda farkli farkli goruslerin olmasi cok normal ama bazi hanimlar kendi istedikleri yorumlar olmadiginda direk saldiriya geciyor
bazilarida sirf tartismali topikleri takip edip o topige girip araya giriyor veriyor gazi sonrada kendisini melek gibi gostermeye calisiyor yazdiklarini editliyor sadece kendini kandiriyor farkinda degil.
hem kimse kimsenin yorumuna mudehale edemez deniliyor hemde yok edilebilir deniyor hangisi kafalar karisiyor

superwomen şunu unutmaki çalışan bayanlar konusunda ilk sen saldırıya geçtin
çalışacaksanız ne diye evleniyosunuz, kırın dizinizi evde oturun diye horozlanan sendin bize

yardım istiyorsun ,ama açtığına açacağına bin pişman oluyorsun,ki ben oldumda yani..herşeyide söylediler banaa..

superwomen şunu unutmaki çalışan bayanlar konusunda ilk sen saldırıya geçtin
çalışacaksanız ne diye evleniyosunuz, kırın dizinizi evde oturun diye horozlanan sendin bize

farkli yorumlar tabiki olmali ama birbirini ignelemeden
,sen birine tas atar gibi yorum yaparsan tabiki karisiyor ortalik ama kendi fikrini belirten yorum yapsan sanmam kimsenin satasacagini

Bir de kendini fake konu araştırma bulma merkezi sananlar var.Aaa bu konu fake ben gözünden anlarım gibi.
Sayfalarca şüphelerini dile getirip,konu sahibiyle tartışanlar var bence yalnış.
Fake buluyosan okumayacaksın yorum yapmayacaksın.

Hııı ilerde böyle bir grup kurulursa ilk ben katılırım

5 6 sene evvel bir kadın forumuna üye olmuştum can sıkıntısından. sürekli evde olduğum için orada yazışırım sohbet olur diye düşünmüştüm... meğerse ben oraya üye olmadan kısa bir süre önce bir kız gelmiş ortalığı karıştırmış gitmiş... forum heyeti toplanmış, kararlaştırmış ki ben o kızım diye... aman allahım bana ne suçlamalar ne ithamlar yapmışlardı gün gibi aklımda hala...o gün işte insanlara olan güvenim yerle bir olmuştu... bugün soğuk bir insansam eğer onların payı var bunda...

o yüzden lütfen insanları yerden yere vurmadan önce 40 kere oturup düşünün...

bunu her zaman söylüyorlar,konunu fake oldugunu dusunuyorsaniz okuyun gecin yorum yapmayin diye ama kim anliyor ki

burdada oluyor bazen öyle,bazilarida dogru cikiyor ama insanlarin guvenini sarsiyorlar kime inanacagimizi sasiriyoruz,
senin icin kotu bir ani olmus keske o kadar takmasaydin...
evet son cumlende haklisin

ya burdaki olayları işaret eden bir cümleme kendi başlığımdaki arkadaş alınmış, üstüne de gelmiş admin birşeyler yazmış bana ceza puanı vermiş iyi mi...hayretler içerisindeyim şu an:S

Adminlerden yukardaki mesajı silmelerini rica ediyorummm !!!!
Bu ne saygısızlık...

birde konu sahibinin geçmişini bilmeden sadece okuduğu konuya göre dannn diye insafsızca yorum yapanlar var... halbuki zahmet edip o insanın biraz eski konularına baksalar konu sahibini suçlamayacaklar ve ona yardımcı olabilecekler.. insanlar buraya mutsuz olduklarında yazıyorlar genellikle ,birde üstüne yorum yapanlar o kişiye hakarete varan sözler söyleyince bende dahil olmak üzere daha eski olan ve arkadaşı tanıyan kişiler bazen o arkadaşlara müdahele edebiliyorlar... ben bir kere müdahele ettim ve alacağım cevabıda çok iyi biliyordum kişiden, çünkü müdahele ettiğim kişininde eski yazışmalarını okuyarak yaptım yorumumu hatta son derece uygun ve arkadaşça bir yorumdu ama arkadaş bana çokda hoş olmayan bir cevap yazdı.. buda bir tartışma konusu olacak biliyorum ... çünkü o arkadaş kendini müdafaa etmeden durmaz sanırım....

sana katılıyorum tweetycım.bazen cok gereksız sadece tartısma ortamı cıkarmak ıcın yorum yapılıyor.madem herkes farkında bundan sonrakı konularda karsılasmayız umarım.hatta benım ılk ve tek actıgım konu da asagı yukarı bununla ılgılıydı ve tartısma ortamı yaratır dıye konum kapanmıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…