yoruma yapilan yorumlar yüzünden konularin kapatilmasi...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
arkadaslar kac gündür yoruma yapilan yorum yüzünden cikan tartismalardan konular kapaniyor,
belkide gercekten yardima fikre ihtiyaci olan insanlarin bu yüzden konulari kapaniyor,
ve onlarda konu actiklarina pisman olduklarindan yeni konu acmiyorlar ve bizde yardimci olamiyoruz,
ben kendimede diyorum cünkü bende yoruma yorum yapiyorum bazen...
keske hepimiz kendi fikirlermizi belirtsek kimse kimseye karsi cikmasa,ikili tartismalar olmasa,
gercekten yardima fikre ihtiyaci olan insanlara yardim edilebilse ama nerde...

tweety_yteewt bu sefer senı cok uslu gordum .
bır kere senınle bayag ıyı kapısmıstık

haklısın canım bazen tutamıyoruz kendimizi. konu neydi ne oldu yine?:26:
genel olarak soyledim ozel bir konu icin degil kac gundur rastliyorum...
konuya yorum yapyiorum mesela sonra bakiyorum basliyor ikili tartismalar...
diyorum 2 dk kalmaz kapanir bu konuda bakiyorum aa kapanmis...
tweety_yteewt bu sefer senı cok uslu gordum .
bır kere senınle bayag ıyı kapısmıstık

hatirlar gibiyim
bosver gecmis gecmiste kaldi,hatam olduysa affola
cunku nie kapistigimizi tam hatirlamiyorum

evet gecmıs gecmıste kaldı,benım de hatam olduysa affola
benım konumda kapısmıstık .amma cıldırtmıstın benı

simdi baktimda buldum...
sende uslanmissin kiz o zaman begenmedigin yoorumlara satasmiyorsun artik

Herkez bırbırının fıkrıne saygı duysa konu kapanmaz herkezın bı fıkrı var ılla zorlıyamazsın kı aynı dusun benımle dıye yada alakasız yorumlar yapmamak lazım konu dısına cıkmamak lazım

simdi baktimda buldum...
sende uslanmissin kiz o zaman begenmedigin yoorumlara satasmiyorsun artik

hahahahah sekerım ben zaten satasmazdım kı
ama yanlıs anlasılıyordum.o yuzden tepkısız kalıyorum artık huh .
neyse tartısma cıkmasın yıne
hem sevıyorum ben senı

sana kesinlikle katılıyorum. insanları yargılamadan da bir şeyler konuşulabilinir. insan olduğumuz düşünebildiğimizde burada devriye girer...

evet twiticiim haklısın bende yoruma yorum yapanlara çok kızıyorum
sonra konu sahibi zorda kalıyor yardım almak istediğim derdim çok ama sırf
bu yüzden konu açmayı istemiyorum birkaç gündür sürekli bende denk geliyorum
hiç hoş olmayan şeyler bunlar

bende bundan bahsediyorum iste,öyle bir atisma oluyorki konu ta nerelere gidiyor
hahahahah sekerım ben zaten satasmazdım kı
ama yanlıs anlasılıyordum.o yuzden tepkısız kalıyorum artık huh .
neyse tartısma cıkmasın yıne
hem sevıyorum ben senı
baktim simdi o konuya karsilikli hic atismamisiz,
ben baska arkadaslarin hakli oldugunu soylemisim galiba neyse bende sevdim seni

bende yoruma yorum yapiyorum bazen,
ama yanlis oldugunun farkindayim...
bende iste bir kac gundur sklastigi icin bu yuzden kapanan konular,
fikrimi belirteyim dedim...

Fikire tamamen katılıyorum yorumlara yorum yapmak gerçektende mantıklı gelmiyor bana sonuçta düşünce özgürlüğümüz var herkes yardım edebileceğini düşündüğü şekilde konulara yorumunu katıyor. Eğer kırıcı veya hakaret içeren bir durum varsa editörler bu konuda gerekli olanı zaten yapıyorlar.. Umarım burada bu tarz tartışmalarla karşılaşmayız. Güzel bir konuya değinmişsin tweetyciim tebrikler inşallah silkeleniriz bu sayede hep birlikte

iste esas sorun orda editorler uyari yaptigi halde tartismaya devam edenler var...
INSALLAH kapanmaz bu konu ve dedigin gibi herkes baskalarinin fikrine saygi duymayi ögrenir...

iste esas sorun orda editorler uyari yaptigi halde tartismaya devam edenler var...
INSALLAH kapanmaz bu konu ve dedigin gibi herkes baskalarinin fikrine saygi duymayi ögrenir...

İnşallah canım bilmemiz gereken burası bizlere özel çok güzel düşünülerek dizayn edilmiş bir kadın sosyal ağı.. Burda belki gerçek hayatta derdine çare bulamamış yada morale ihtiyacı olan ve buna benzer birçok konuda yarım alabileceğimiz konular paylaşıyoruz yeri geliyor eğleniyoruz yeri geliyor duygulanıyoruz sonuçta gerçek alemin olduğu gibi sanal aleminde kuralları var ve bunlara saygı duymamız en doğru davranış olacak.. Güzel paylaşımlar ve hoş sohbetler görmeyi diliyorum hepimiz adına :109:

Son düzenleme:

evet haklisin insanlar kimseye anlatamadigi dertlerini burda paylasiyorlar,
ama paylastiklarinada bin pisman oluyorlar...
bende güzel ve seviyeli paylasimlar görmeyi diliyorum INSALLAH...

bende katılıyorum,yakın zamanda başıma geldi..yazdığım bir konuda,maşallah konu sahibinden daha çok işgüzar arkadaşlar ataktaydılar.!

Bence yoruma yorum yapılır, yapılmalı da. Ama herkes fikri sabit şeklinde yazarsa ve üslubu bozarsa bir yere varılmaz. Ben birşey yazarım , bir arkadaş gelir bana yorum yapar belki de gerçekten düşünmediğim bir bakış açısı sunar ve bende faydalanırım. O yüzden yoruma yorum olur ancak dediğim gibi kaliteyi bozmadan.

Kendi kafana uymayan bir yorum için hemen tırnakları göstermeden, mahalle ağzı yapmadan, rencide etmeden, sen hakediyorsun demeden vs vs vs....

Normalde aynı karede bulunmayacağımız insanlarla burada aynı topiclerde yazışıyoruz. Tabiki fikir farklılıkları olur yeter ki seviyeyi eksilere düşürmeyelim.

evet gerçekten tweety, bazen öyle oluyor kii bir konu insanların alay malzemesi oluyor,gülüyorlar...cevapları da " ama ben olsam bu durumda gülerdim" oluyor...siz gülerken,diğerinde bırakacağı duygu ne olur acaba? burda üye olmadan okuyan insanlar da var forumları,fikir almak isteyen...belki tam da beni anlatıyor diyen..kendisiyle aynı durumu yaşayan birinin aldığı yorumlar karşısında nasıl bir piskoloji içinde olur kimse düşünmüyor? çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor..biraz daha empatik düşünmek lazım ve gerçekten konu sahibinin anlatmak istediklerine bakmak gerekiyor sanırım...

konu sahipleri eksik,yanlış ve tutarsız olunca soruyoruz. onlar ve bazı kişilerde hemen saldırıya geçiyor

dün akşam ki konudan sonra açıldı sanırım bu konu

böyle yazamazsınız felan demeler,denetçi görevi üstlenmeler başlıyor.

haftalar öncesinden beğenmediiği yorumların kinini tutup başka konularda onu kullananların suçu yok mu peki?

peki konu sahipleeri ve bazılarının beddıuaları? bel altı vurmaları? konuya birde bu açıdan bakın

bu seçenekleride değerlendirin

kendi düşüncelerimi yAzıyorum. beğenmeyen kötü içerik yapar

Son düzenleme:
Forum kurallarını bilmiyorum ama yoruma yorum yapılabilir, sorun olmamalı bu durum. Bende yapıyorum.

Eğer karşılıklı yorumlar nezaketle yapılsa, niyet kavga değilse, sonuç öyle olmaz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…