genel olarak soyledim ozel bir konu icin degil kac gundur rastliyorum...haklısın canım bazen tutamıyoruz kendimizi. konu neydi ne oldu yine?:26:
tweety_yteewt bu sefer senı cok uslu gordum .
bır kere senınle bayag ıyı kapısmıstık
evet gecmıs gecmıste kaldı,benım de hatam olduysa affola
benım konumda kapısmıstık .amma cıldırtmıstın benı
evet gecmıs gecmıste kaldı,benım de hatam olduysa affola
benım konumda kapısmıstık .amma cıldırtmıstın benı
simdi baktimda buldum...
sende uslanmissin kiz o zaman begenmedigin yoorumlara satasmiyorsun artik
Herkez bırbırının fıkrıne saygı duysa konu kapanmaz herkezın bı fıkrı var ılla zorlıyamazsın kı aynı dusun benımle dıye yada alakasız yorumlar yapmamak lazım konu dısına cıkmamak lazım
bende bundan bahsediyorum iste,öyle bir atisma oluyorki konu ta nerelere gidiyorHerkez bırbırının fıkrıne saygı duysa konu kapanmaz herkezın bı fıkrı var ılla zorlıyamazsın kı aynı dusun benımle dıye yada alakasız yorumlar yapmamak lazım konu dısına cıkmamak lazım
baktim simdi o konuya karsilikli hic atismamisiz,hahahahah sekerım ben zaten satasmazdım kı
ama yanlıs anlasılıyordum.o yuzden tepkısız kalıyorum artık huh .
neyse tartısma cıkmasın yıne
hem sevıyorum ben senı
evet twiticiim haklısın bende yoruma yorum yapanlara çok kızıyorum
sonra konu sahibi zorda kalıyor yardım almak istediğim derdim çok ama sırf
bu yüzden konu açmayı istemiyorum birkaç gündür sürekli bende denk geliyorum
hiç hoş olmayan şeyler bunlar
Fikire tamamen katılıyorum yorumlara yorum yapmak gerçektende mantıklı gelmiyor bana sonuçta düşünce özgürlüğümüz var herkes yardım edebileceğini düşündüğü şekilde konulara yorumunu katıyor. Eğer kırıcı veya hakaret içeren bir durum varsa editörler bu konuda gerekli olanı zaten yapıyorlar.. Umarım burada bu tarz tartışmalarla karşılaşmayız. Güzel bir konuya değinmişsin tweetyciim tebrikler inşallah silkeleniriz bu sayede hep birlikte
iste esas sorun orda editorler uyari yaptigi halde tartismaya devam edenler var...
INSALLAH kapanmaz bu konu ve dedigin gibi herkes baskalarinin fikrine saygi duymayi ögrenir...
İnşallah canım bilmemiz gereken burası bizlere özel çok güzel düşünülerek dizayn edilmiş bir kadın sosyal ağı.. Burda belki gerçek hayatta derdine çare bulamamış yada morale ihtiyacı olan ve buna benzer birçok konuda yarım alabileceğimiz konular paylaşıyoruz yeri geliyor eğleniyoruz yeri geliyor duygulanıyoruz sonuçta gerçek alemin olduğu gibi sanal aleminde kuralları var ve bunlara saygı duymamız en doğru davranış olacak.. Güzel paylaşımlar ve hoş sohbetler görmeyi diliyorum hepimiz adına :109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?