kızlar günaydın ;
Bu gece rüyamda yaşlı bi teyze var sanırım dilenıyor,ama ona yardım ettim mi etmedim bilemıyorum
sonra arkamı ona dönyoum işim varmıs.arkamı tekrar dönüyorum o teyze beni okuyup üflüyor..beyaz eşarplı esmer yaşlı bir teyze....ne anlama geliyor acaba YORUM YAPABİLECEK VAR MI ARANIZDA?
ruyayla amel olmaz gören kişi yorumlar sizde hayra yorun üstünde çok durmayın :) ben hep söle derim allahım bu rüya hayırsa hayır eyle şerse hayır eyle hayırsa bana şer ise kötülere ihsan eyle derim :)
ben dalga gecmeniz için buraya yazmadım burası bi paylaşım sitesi ve her konuda bi paylaşım var sonucta ama bu şekilde yaparsanız olmaz....Teşekkürler yine de
ben dalga gecmeniz için buraya yazmadım burası bi paylaşım sitesi ve her konuda bi paylaşım var sonucta ama bu şekilde yaparsanız olmaz....Teşekkürler yine de
Olabilir aslinda bide beyazli falandiysa guzel oluyor ruyalar bence sen mahallenizde durumu.iyi olmayan yasli teyzelere birer ekmek alip versen birkac kisiye ve 10 tne kadar seker alip cocuk sevirsenn iyi olur diyr dusunuyorum ama bence ruyan cok guzel ve hayirlii bu arada insallah bir an once annr olman dilegiyle
Cam açık kalmış hatta belki bazı bölgelerde
Şaka bir yana buraya yazana kadar suya anlatsaydınız.
Her rüya yada her rüyada ki teyze amca bir anlam ifade etmez.
Allah hayırlara yazsın diyeyim