Rüya Yorumları yorum acil

perize

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
273
25
arkadaşlar çok ilginç bir rüyamı paylaşayım sizinle yorumlarınızı bekliyorum.yatmadan evvel allahım bana evleneceğim insanı rüyamda gösterirsin inşallah deyip yattım.rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm yalnız bu kişi hislerimden haberi var ama beraber değiliz.bişeyler yaşadık ama.neyse onu rüyamda benim aillemle birlikte dayımların evine gidiyoruz.dayımla büyükannemle tanıştırıyorum.çok mutlu ve güzel geçiyordu.yorumunuz ne arkadaşlar.:asigim:

insallah hayirdir canim.
Bilirsin bilincaltimizda istediklerimiz ve istemediklerimiz bir sekilde yerlesiyor.
Evlenecegim insani görmek istiyorum derken, belkide sevdigin kisiyi düsünmüssündür.
Insallah hakkinda hayirlisi olur canim, Allah sevenleri kavusturur ben buna cok inaniyorum.

ben de yorum istiyorum yeni bslik acmak istemedim kizlar

sevgilimle masa kuruyorduk yemek hazirliyorduk bir yandan da atistiriyorduk onun ailesi var yanimizda boyle hep beraber hem kurup hem pisirip hem de yiyirouz coooook mutluyuz cok huzurluyuz.

sizce bu nedir??kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

rüyada aile görmek sevinç ve mutlulukla yorumlanır.aileyi üzgün görmek onlara layık olamadıgına,yanlışlarla dolu olduguna,beraber bayram kutladıgını görmek iyi bir aileye sahip olup yakında evlenecegine eger evil isen yakında ailenin artacagına işarettir miş canım Aileyle ilgili rüyalar görmek umumiyetle gerçek hayatta olanlara veya olacak olanlara işrettir, mesut, sıhhatli ve ahenkli bir aile görmek o rüyayı görenlerin ve onun sevdiklerinin mesut, sıhhatli ve ahenkli bir hayat yaşayacaklarına delalet eder.

sende mutlu olduğunu görmüşsün zaten

ben de yorum istiyorum yeni bslik acmak istemedim kizlar

sevgilimle masa kuruyorduk yemek hazirliyorduk bir yandan da atistiriyorduk onun ailesi var yanimizda boyle hep beraber hem kurup hem pisirip hem de yiyirouz coooook mutluyuz cok huzurluyuz.

sizce bu nedir??kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

cnm benim öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.Masa kurmanız birlikte yemek yemeniz birlikte pylaşımda bulunacağınıza işaret.Ailece de birlikte yemek pişirip birlikte kurmanız birlikte nasibinizi baylaşacağınıza evlenirsenizde ailesiyle yakında oturup paylaşımlarınızı gösteriyor.Ama rüyalar arasındaki detaylarında önemi olabiliyor örneğin fermuar açmak karsıdaki kişinin sizin düşüncelerinizi merak ettiğini gösterir gibi....

cnm benim öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.Masa kurmanız birlikte yemek yemeniz birlikte pylaşımda bulunacağınıza işaret.Ailece de birlikte yemek pişirip birlikte kurmanız birlikte nasibinizi baylaşacağınıza evlenirsenizde ailesiyle yakında oturup paylaşımlarınızı gösteriyor.Ama rüyalar arasındaki detaylarında önemi olabiliyor örneğin fermuar açmak karsıdaki kişinin sizin düşüncelerinizi merak ettiğini gösterir gibi....

hmm soyle kı yemek sofrasını hepımız kurup aynı zamanda hepımız atıstırıyorduk da boyle cumbur cemaat hep bırlıkte guzel vakıt gecırıyorduk onun aılesı vardı daha cok.
daha da detay hatırlamıyorum sanırım ama cok eglendıgımızı hatırlıyorum.

saol yenıden yorumun ıcın bu arada.

X