SELAM içimi dokmek ıstedım subatta 4. seneye gırıcez allahım nasıp kısmet ederse evlendıqımız gunden berı hıc korunmadık bebısımız olsun ıstedık aylar gectı olmadı esımı zorla ıkna edıp doktora goturdum sonrasında varıkosel dedı doktor ve amelıyat oldu amelıyat olduktan sonra 6 ay ıcınde olabılır denıldıqınde cok sevındık aylar gelıp gectı 6 ayda gectı hatta 2 sene gectı bekledık sabrettıp hep bu ay olur dıye ama her ay aynı husran her ay aynı acı ben kendım doktora gıttım banada klomen verdı + catlatma ıgnesı bundada umıtlendık tutar dedık bekledık ıgne mı oldum gunlerı fazla degerlendırememıstık yıne aynı husran yıne aynı olmadı dedık sonra 3 ay gectı ben yıne bı umıt doktora qıdıyım dedım doktor ılac verıcektı bende rahım fılmı ıstıyorum dedım belkı bendedır sorun dedım rahım fılmı cekıldım allaha şükürler olsun acık cıkytı doktor 3 ay ara verelım fılmden sonra 3 ay ıcınde kendılıqınden hamıle kalabılırsın dedı bende bı sevınc yıne denedık 2 ay yıne olmadı her ay gıbı yıne mutsuzluk cokto uzerımıze 3 ay olmasına 1 ay vardı esım dolu dolu 3 ay olsun ondan sonra gıt doktora dedı bende tamam dedım netten arastırdım ovulasyon testı aldım onuda denıyım dedım denedım oda olmadı yıne aynı sey adet oldum olmamak ıcın o kadar dua edıyordum kı yolda gıderken cocukları gorduqumde allahım banada dnasıp et dıyorum doktor arrtık asılama denıcez dedı pekı sorun ne dedıqımde sebebsız bazı cıftlerın bu sekılde olabılıyor dedı bu ay asılama denıcez klomen verdı bakalım sonuc ne olucak bunları yazarken bıle aglamamk ıcın kendımı zor tutuyorum CANIM ÇOK ACIYO ICIM ACIYO BENIMDE OLSUN ISTIYORUM ALLAHA YALVARIYORUM DUA EDIYORUM YÜCE RABBIM BANADA NASİP ET DIYORUM AMA OLMUYO ÇOK YORULDUM ARTIK HER AY YIKILMAKTAN maddı durumumuz cok ıyı olmasada bunuda denıyelım dedım esıme eger olmazsa tamam dedım bakalım bu ay BANA DUA EDIN OLURMU