• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

^^YORULDUM^^

poff41

KOCAMLA BİR ÖMÜR:)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
466
31
123
İstanbul
SELAM içimi dokmek ıstedım :( subatta 4. seneye gırıcez allahım nasıp kısmet ederse evlendıqımız gunden berı hıc korunmadık bebısımız olsun ıstedık aylar gectı olmadı esımı zorla ıkna edıp doktora goturdum sonrasında varıkosel dedı doktor ve amelıyat oldu amelıyat olduktan sonra 6 ay ıcınde olabılır denıldıqınde cok sevındık aylar gelıp gectı 6 ayda gectı hatta 2 sene gectı bekledık sabrettıp hep bu ay olur dıye ama her ay aynı husran her ay aynı acı :( ben kendım doktora gıttım banada klomen verdı + catlatma ıgnesı bundada umıtlendık tutar dedık bekledık ıgne mı oldum gunlerı fazla degerlendırememıstık yıne aynı husran yıne aynı olmadı dedık sonra 3 ay gectı ben yıne bı umıt doktora qıdıyım dedım doktor ılac verıcektı bende rahım fılmı ıstıyorum dedım belkı bendedır sorun dedım rahım fılmı cekıldım allaha şükürler olsun acık cıkytı doktor 3 ay ara verelım fılmden sonra 3 ay ıcınde kendılıqınden hamıle kalabılırsın dedı bende bı sevınc yıne denedık 2 ay yıne olmadı her ay gıbı yıne mutsuzluk cokto uzerımıze 3 ay olmasına 1 ay vardı esım dolu dolu 3 ay olsun ondan sonra gıt doktora dedı bende tamam dedım netten arastırdım ovulasyon testı aldım onuda denıyım dedım denedım oda olmadı yıne aynı sey adet oldum olmamak ıcın o kadar dua edıyordum kı yolda gıderken cocukları gorduqumde allahım banada dnasıp et dıyorum :( doktor arrtık asılama denıcez dedı pekı sorun ne dedıqımde sebebsız bazı cıftlerın bu sekılde olabılıyor dedı bu ay asılama denıcez klomen verdı bakalım sonuc ne olucak bunları yazarken bıle aglamamk ıcın kendımı zor tutuyorum CANIM ÇOK ACIYO ICIM ACIYO BENIMDE OLSUN ISTIYORUM ALLAHA YALVARIYORUM DUA EDIYORUM YÜCE RABBIM BANADA NASİP ET DIYORUM AMA OLMUYO ÇOK YORULDUM ARTIK HER AY YIKILMAKTAN:KK61::KK61::KK61: maddı durumumuz cok ıyı olmasada bunuda denıyelım dedım esıme eger olmazsa tamam dedım bakalım bu ay BANA DUA EDIN OLURMU :KK61::KK61::KK61:

SELAM içimi dokmek ıstedım :KK43: subatta 4. seneye gırıcez allahım nasıp kısmet ederse evlendıqımız gunden berı hıc korunmadık bebısımız olsun ıstedık aylar gectı olmadı esımı zorla ıkna edıp doktora goturdum sonrasında varıkosel dedı doktor ve amelıyat oldu amelıyat olduktan sonra 6 ay ıcınde olabılır denıldıqınde cok sevındık aylar gelıp gectı 6 ayda gectı hatta 2 sene gectı bekledık sabrettıp hep bu ay olur dıye ama her ay aynı husran her ay aynı acı :KK43: ben kendım doktora gıttım banada klomen verdı + catlatma ıgnesı bundada umıtlendık tutar dedık bekledık ıgne mı oldum gunlerı fazla degerlendırememıstık yıne aynı husran yıne aynı olmadı dedık sonra 3 ay gectı ben yıne bı umıt doktora qıdıyım dedım doktor ılac verıcektı bende rahım fılmı ıstıyorum dedım belkı bendedır sorun dedım rahım fılmı cekıldım allaha şükürler olsun acık cıkytı doktor 3 ay ara verelım fılmden sonra 3 ay ıcınde kendılıqınden hamıle kalabılırsın dedı bende bı sevınc yıne denedık 2 ay yıne olmadı her ay gıbı yıne mutsuzluk cokto uzerımıze 3 ay olmasına 1 ay vardı esım dolu dolu 3 ay olsun ondan sonra gıt doktora dedı bende tamam dedım netten arastırdım ovulasyon testı aldım onuda denıyım dedım denedım oda olmadı yıne aynı sey adet oldum olmamak ıcın o kadar dua edıyordum kı yolda gıderken cocukları gorduqumde allahım banada dnasıp et dıyorum :KK43: doktor arrtık asılama denıcez dedı pekı sorun ne dedıqımde sebebsız bazı cıftlerın bu sekılde olabılıyor dedı bu ay asılama denıcez klomen verdı bakalım sonuc ne olucak bunları yazarken bıle aglamamk ıcın kendımı zor tutuyorum CANIM ÇOK ACIYO ICIM ACIYO BENIMDE OLSUN ISTIYORUM ALLAHA YALVARIYORUM DUA EDIYORUM YÜCE RABBIM BANADA NASİP ET DIYORUM AMA OLMUYO ÇOK YORULDUM ARTIK HER AY YIKILMAKTAN:KK61::KK61::KK61: maddı durumumuz cok ıyı olmasada bunuda denıyelım dedım esıme eger olmazsa tamam dedım bakalım bu ay BANA DUA EDIN OLURMU :KK61::KK61::KK61:
dualarım sizinle...........RABBİM en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bebelerinizi kucağınıza almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin ....şunu nolur unutmayın bir komşum var 9 yıl uğraşmış bebek için 2 çocuğu olmuş uzun aradan sonra ama şimdi 15 yıllık evliliğini bitiriyor .....ALLAH herşeyin HAYIRLISINI VERSİN.....AMİİİİİİİİNNNNN

CANIM RABBİM CÜMLEMİZE HAYIRLI Bİ EVLAT NASİP ETSİN İNŞALAH SEN UMUDUNU KAYBETME SAKIN. RABBİME SIĞIN YETER. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SENİNDE BENİMDE Bİ BEBEĞİMİZ OLUR

Dualarım sizinle inşallah hayırlısıyla Rabbim evlat hasretinizi dindirsin bebişinize kavuşun bir an önce inşallah:KK16:

Rabbim inşallah bir an önce bebeğinize kavuşmayı nasip etsin. Allahım onun zamanını vermiştir böyle düşünmeye çalışın. Ol der ve olur.

Dualarim seninle insallah en kisa zamanda Allah'im nasib eder ezanda okunuyo simdi insallah kabul olur umidini yitirme stres en buyuk nedenlerindenmis.
Bide denedinmi bilmiyorum sogan ve incir kurunu dene istersen 8sene cocugu olmayipta bu kur sayensinde cocugu olan birini okumustum ..
Bende 5sene vajinismustum bu sene yendim simdi cocuk istiyoruz insallah nasib eder Allah'im bana ve isteyen herkese..
Biraz uzun oldu kusura bakmayin :)

Dualarımız seninle. İnşallah tez vakitte sana da bana da buradaki herkese Allah hayırlı sağlıklı birer evlat nasip eder. Allah hiçbirimize yokluğunu göstermesin inşallah, bir an önce bebeklerimiz olsun.

SELAM içimi dokmek ıstedım :KK43: subatta 4. seneye gırıcez allahım nasıp kısmet ederse evlendıqımız gunden berı hıc korunmadık bebısımız olsun ıstedık aylar gectı olmadı esımı zorla ıkna edıp doktora goturdum sonrasında varıkosel dedı doktor ve amelıyat oldu amelıyat olduktan sonra 6 ay ıcınde olabılır denıldıqınde cok sevındık aylar gelıp gectı 6 ayda gectı hatta 2 sene gectı bekledık sabrettıp hep bu ay olur dıye ama her ay aynı husran her ay aynı acı :KK43: ben kendım doktora gıttım banada klomen verdı + catlatma ıgnesı bundada umıtlendık tutar dedık bekledık ıgne mı oldum gunlerı fazla degerlendırememıstık yıne aynı husran yıne aynı olmadı dedık sonra 3 ay gectı ben yıne bı umıt doktora qıdıyım dedım doktor ılac verıcektı bende rahım fılmı ıstıyorum dedım belkı bendedır sorun dedım rahım fılmı cekıldım allaha şükürler olsun acık cıkytı doktor 3 ay ara verelım fılmden sonra 3 ay ıcınde kendılıqınden hamıle kalabılırsın dedı bende bı sevınc yıne denedık 2 ay yıne olmadı her ay gıbı yıne mutsuzluk cokto uzerımıze 3 ay olmasına 1 ay vardı esım dolu dolu 3 ay olsun ondan sonra gıt doktora dedı bende tamam dedım netten arastırdım ovulasyon testı aldım onuda denıyım dedım denedım oda olmadı yıne aynı sey adet oldum olmamak ıcın o kadar dua edıyordum kı yolda gıderken cocukları gorduqumde allahım banada dnasıp et dıyorum :KK43: doktor arrtık asılama denıcez dedı pekı sorun ne dedıqımde sebebsız bazı cıftlerın bu sekılde olabılıyor dedı bu ay asılama denıcez klomen verdı bakalım sonuc ne olucak bunları yazarken bıle aglamamk ıcın kendımı zor tutuyorum CANIM ÇOK ACIYO ICIM ACIYO BENIMDE OLSUN ISTIYORUM ALLAHA YALVARIYORUM DUA EDIYORUM YÜCE RABBIM BANADA NASİP ET DIYORUM AMA OLMUYO ÇOK YORULDUM ARTIK HER AY YIKILMAKTAN:KK61::KK61::KK61: maddı durumumuz cok ıyı olmasada bunuda denıyelım dedım esıme eger olmazsa tamam dedım bakalım bu ay BANA DUA EDIN OLURMU :KK61::KK61::KK61:

Merhaba,

Dualarım sizinle :) geçen yıl bizede varikosel teşhisi konuldu ve eşim ameliyat oldu 6 ay geçti değerleri düzeldi. Umudunuzu yitirmeyin hep dua ettim. Rabbimin vardır bildiği. Allahım tez zamanda evladınızın olmasını nasip etsin.

Arkadasim uzulme elbet Allah hayirlar verir. Bitkisel tedavilere yonelebilirsin. Sogan kuru, incir kuru.. esine de keciboynizi kuru yap. Bunlar mucize bitkiler. Insallah Allah sifa verir. Uzulmee yalniz degilsiiinn....

canım belki klasik bir cevap olacak ama sağlık açısından bir sorun yoksa demekki bebişinin geleceği gün daha gelmemiş :KK46: inşallah sizi daha fazla bekletmeden gelir yüzünüzü güldürür Allah en yakın zamanda nasip eder inşallahh

Allahim inşallah en kısa zamanda duani duysun cnm inşallah bu ay meleginizi gondersin

SELAM içimi dokmek ıstedım :KK43: subatta 4. seneye gırıcez allahım nasıp kısmet ederse evlendıqımız gunden berı hıc korunmadık bebısımız olsun ıstedık aylar gectı olmadı esımı zorla ıkna edıp doktora goturdum sonrasında varıkosel dedı doktor ve amelıyat oldu amelıyat olduktan sonra 6 ay ıcınde olabılır denıldıqınde cok sevındık aylar gelıp gectı 6 ayda gectı hatta 2 sene gectı bekledık sabrettıp hep bu ay olur dıye ama her ay aynı husran her ay aynı acı :KK43: ben kendım doktora gıttım banada klomen verdı + catlatma ıgnesı bundada umıtlendık tutar dedık bekledık ıgne mı oldum gunlerı fazla degerlendırememıstık yıne aynı husran yıne aynı olmadı dedık sonra 3 ay gectı ben yıne bı umıt doktora qıdıyım dedım doktor ılac verıcektı bende rahım fılmı ıstıyorum dedım belkı bendedır sorun dedım rahım fılmı cekıldım allaha şükürler olsun acık cıkytı doktor 3 ay ara verelım fılmden sonra 3 ay ıcınde kendılıqınden hamıle kalabılırsın dedı bende bı sevınc yıne denedık 2 ay yıne olmadı her ay gıbı yıne mutsuzluk cokto uzerımıze 3 ay olmasına 1 ay vardı esım dolu dolu 3 ay olsun ondan sonra gıt doktora dedı bende tamam dedım netten arastırdım ovulasyon testı aldım onuda denıyım dedım denedım oda olmadı yıne aynı sey adet oldum olmamak ıcın o kadar dua edıyordum kı yolda gıderken cocukları gorduqumde allahım banada dnasıp et dıyorum :KK43: doktor arrtık asılama denıcez dedı pekı sorun ne dedıqımde sebebsız bazı cıftlerın bu sekılde olabılıyor dedı bu ay asılama denıcez klomen verdı bakalım sonuc ne olucak bunları yazarken bıle aglamamk ıcın kendımı zor tutuyorum CANIM ÇOK ACCIYO ICIM ACIYO BENIMDE OLSUN ISTIYORUM ALLAHA YALVARIYORUM DUA EDIYORUM YÜCE RABBIM BANADA NASİP ET DIYORUM AMA OLMUYO ÇOK YORULDUM ARTIK HER AY YIKILMAKTAN:KK61::KK61::KK61: maddı durumumuz cok ıyı olmasada bunuda denıyelım dedım esıme eger olmazsa tamam dedım bakalım bu ay BANA DUA EDIN OLURMU :KK61::KK61::KK61:
Canm bnm de amcamlarn 10 yil olmamis cocugu amasnra ustuste uc tane yakisikli erkek:) hic umudunu kaybette, hayrlisiyla gelsn bebeklerin insallah

41, post: 374266sağlıkmber: 410534"]SELAM içimi dokmek ıstedım :KK43: subatta 4. seneye gırıcez allahım nasıp kısmet ederse evlendıqımız gunden berı hıc korunmadık bebısımız olsun ıstedık aylar gectı olmadı esımı zorla ıkna edıp doktora goturdum sonrasında varıkosel dedı doktor ve amelıyat oldu amelıyat olduktan sonra 6 ay ıcınde olabılır denıldıqınde cok sevındık aylar gelıp gectı 6 ayda gectı hatta 2 sene gectı bekledık sabrettıp hep bu ay olur dıye ama her ay kendinian her ay aynı acı :KK43: ben kendım doktora gıttım banada klomen verdı + catlatma ıgnesı bundada umıtlendık tutar dedık bekledık ıgne mı oldum gunlerı fazla degerlendırememıstık yıne aynı husran yıne aynı olmadı dedık sonra 3 ay gectı ben yıne bı umıt doktora qıdıyım dedım doktor ılac verıcektı bende rahım fılmı ıstıyorum dedım belkı bendedır sorun dedım rahım fılmı cekıldım allaha şükürler olsun acık cıkytı doktor 3 ay ara verelım fılmden sonra 3 ay ıcınde kendılıqınden hamıle kalabılırsın dedı bende bı sevınc yıne denedık 2 ay yıne olmadı her ay gıbı yıne mutsuzluk cokto uzerımıze 3 ay olmasına 1 ay vardı esım dolu dolu 3 ay olsun ondan sonra gıt doktora dedı bende tamam dedım netten arastırdım ovulasyon testı aldım onuda denıyım dedım denedım oda olmadı yıne aynı sey adet oldum olmamak ıcın o kadar dua edıyordum kı yolda gıderken cocukları gorduqumde allahım banada dnasıp et dıyorum :KK43: doktor arrtık asılama denıcez dedı pekı sorun ne dedıqımde sebebsız bazı cıftlerın bu sekılde olabılıyor dedı bu ay asılama denıcez klomen verdı bakalım sonuc ne olucak bunları yazarken bıle aglamamk ıcın kendımı zor tutuyorum CANIM ÇOK ACIYO ICIM ACIYO BENIMDE OLSUN ISTIYORUM ALLAHA YALVARIYORUM DUA EDIYORUM YÜCE RABBIM BANADA NASİP ET DIYORUM AMA OLMUYO ÇOK YORULDUM ARTIK HER AY YIKILMAKTAN:KK61::KK61::KK61: maddı durumumuz cok ıyı olmasada bunuda denıyelım dedım esıme eger olmazsa tamam dedım bakalım bu ay BANA DUA EDIN OLURMU :KK61::KK61::KK61:[/QUOTE]
Can allah hayrl saglikli bir evlat nasip etsin.ama bu kadar kendini uzerse strestende olmaz.basimdan gectigi icin biliyorum ben ilk evlendigimiz sene neden olmuyo diye kafayi yedim.sonra ise girdim nasilsolmuyo bari stresim gecer dedim snra hamile oldugumu ogrendim tamamen kafamdan atmisken oldu.ama kan pihtilasmasi sorunundan 7 haftalikken kaybettim.uzulme kafani dagit aklina getirmemeye calis pskolojik olaral rahatla bide o sekilde dene ama uzme yipratma kendini bol bol dua et cnm :(

HEPINIZE ayrı ayrı cok tsk ederım dualarınız ıcın quzel dıleklerınız ıcın allah razı olsun uzuntumu paylastıqınız ıcın ıns kızlşar hepımızın duası kabul olur tez zamanda

inşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur. bu bekleme duygusunu, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. ben de ikinci bebek için iki yıl bekledim. hiçbir sorun da yoktu ve bir de çocuğum vardı. ne zaman olmuyor stresinden kurtuldum, durumu kabullendim o ay bebeğim geldi. bir de ovulasyon testi kullandım o testle genelde ikinci ayda hamile kalınıyor

Back