Yoruldum çok yoruldum bu testlerden 😔

Hani derler ya bir insanın kendine yaptığını kimse kimseye yapmadı. Nasibe kısmete inanın biriyim bu şekilde hayat gecmezki en kısa zamanda nasip etsin bir yawrucak kucağınıza ama imtihan olursak nasıl yaşayacağız peki ? Yapmayın stresten dahi gebe kalamazsınız testlerle bu kadar haşır neşir olmayın dogru zamanda bebek rahminize düşecektir lütfen sabırlı olun
İnşallah inşallah çok dua ediyorum Rabbime nasip etsin evimize bereket göndersin 🤲🏻💞

Her seferinde almicam diyorum yine dayanamıyorum regl yaklaşınca başlıyorum testlere eczane pahalı diye internet üzerinden alıyorum bu kez o gelene kadar yine eczaneye gidip salak bir teste para veriyorum ki yalancı pozitif gösterdiğini bile bile sanırım gölge gibi görmek bile iyi geliyor başta ama sonra negatif olduğunu öğrenince dünya başıma yıkılıyor nasıl toparlanıcaz biz kızlar? Gerçekten napcamı bilmiyorum artık Sat:20 ekim Bat:16 17 Kasım 6 gün fln var regle 🥺🤦🏻‍♀️
Aynen bende o batağa girenlerdenim ve sat bat aynı sen ovulasyon yaptınmı oda aynı büyük ihtimal 4 kasım

Her seferinde almicam diyorum yine dayanamıyorum regl yaklaşınca başlıyorum testlere eczane pahalı diye internet üzerinden alıyorum bu kez o gelene kadar yine eczaneye gidip salak bir teste para veriyorum ki yalancı pozitif gösterdiğini bile bile sanırım gölge gibi görmek bile iyi geliyor başta ama sonra negatif olduğunu öğrenince dünya başıma yıkılıyor nasıl toparlanıcaz biz kızlar? Gerçekten napcamı bilmiyorum artık Sat:20 ekim Bat:16 17 Kasım 6 gün fln var regle 🥺🤦🏻‍♀️
Hangi marka insan o silikte bile nasıl mutlu oluyor

Eklentiler

• A5AE8819-991A-4C1D-ACAF-A70A95B10530.jpeg
    A5AE8819-991A-4C1D-ACAF-A70A95B10530.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 3065AF2D-4C38-4651-8EF3-2BEA53DE09EF.jpeg
    3065AF2D-4C38-4651-8EF3-2BEA53DE09EF.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 12
  • E4189F13-DCB9-4361-9D43-E8C3B7232B47.png
    E4189F13-DCB9-4361-9D43-E8C3B7232B47.png
    596,1 KB · Görüntüleme: 13
  • 6C2CB759-CFDA-4FC2-A34C-10106141AA41.png
    6C2CB759-CFDA-4FC2-A34C-10106141AA41.png
    443,7 KB · Görüntüleme: 25
Adetten önce kaçıncı gün ve belirtileriniz neler test belki pozitife döner daha varsa
5. Gün belirtim hayatımda hiç yaşamadığım şekilde akıntı kaşıntı meme uçlarımda ağrı baş dönmesi gece mide bulantısı sırtımın ortasında odun varmış gibi ağrı şu yaş ettim köpek gibi turşu yerdim hep 3 4 gündür turşu yiyince anlık 2 3 saatlik belli yerlerim kabarıyor kaşınıyor hafiften sol kasığımda iğne batırıyomuş gibi cız cız sancılar

5. Gün belirtim hayatımda hiç yaşamadığım şekilde akıntı kaşıntı meme uçlarımda ağrı baş dönmesi gece mide bulantısı sırtımın ortasında odun varmış gibi ağrı şu yaş ettim köpek gibi turşu yerdim hep 3 4 gündür turşu yiyince anlık 2 3 saatlik belli yerlerim kabarıyor kaşınıyor hafiften sol kasığımda iğne batırıyomuş gibi cız cız sancılar
Hadi bakalım haber ver mutlaka sonucu ❤️

İnşallah tez zamanda nasip olur kuzum ♥️
İstesemde salamıyorum hoplayıp sıçramak istiyorum eşim ya varsa hoplama diyo kayınvalidem sürekli bebek videosu gösterip ben bundan istiyorum diyo kaynım sürekli siz kısırsınız diyerek uğraşıyo 😔istesemde çıkaramıyorum aklımdan 😥
Sizin kaybınız manyak mı sürekli böyle konuşunca vermiyor musunuz cevabını?

Hıı aynen felan yapıyorum eşim malmısın doktora gittik kısır felan değiliz Allah ne zaman nasip ederse ozaman diyo ona rağmen hep kısırsınız diyo 😔
Okurken denk geldim forumda cevap vermek istedim canım. Herkesin bir yorumu vardır bu durumlarda. Kaynın saygısızlık yapıyor eğer bunu söyleyebiliyorsa. Aranızda kaç yaş var? Bunun sınırını bilmeli herkes bu kaynında olsa başkasıda olsa. Cevabını vermekten de hiç çekinme. Senin yaşadığını senden başkası bilmez.

Okurken denk geldim forumda cevap vermek istedim canım. Herkesin bir yorumu vardır bu durumlarda. Kaynın saygısızlık yapıyor eğer bunu söyleyebiliyorsa. Aranızda kaç yaş var? Bunun sınırını bilmeli herkes bu kaynında olsa başkasıda olsa. Cevabını vermekten de hiç çekinme. Senin yaşadığını senden başkası bilmez.
7 yaş küçük benden ben biraz salağım sanırım ya benden küçük diye hep tölerans gösterdim her dediğine ondan kaynaklı sanırım

7 yaş küçük benden ben biraz salağım sanırım ya benden küçük diye hep tölerans gösterdim her dediğine ondan kaynaklı sanırım
Epey yaş farkıda var aranızda. Salaklık demeyin. Samimiyet kurmaya çalışırken sınır aşılınca böyle durumlar olabiliyor hepimizde. Kaynınız sınırı aşmış bence çoktan. Bu söylediğinin size doğru gelmediğini açık bir dille belirtin bana kalırsa. Eşinizden ziyade sizinde tepki vermeniz gerekir ki belki anlar.

Epey yaş farkıda var aranızda. Salaklık demeyin. Samimiyet kurmaya çalışırken sınır aşılınca böyle durumlar olabiliyor hepimizde. Kaynınız sınırı aşmış bence çoktan. Bu söylediğinin size doğru gelmediğini açık bir dille belirtin bana kalırsa. Eşinizden ziyade sizinde tepki vermeniz gerekir ki belki anlar.
Çok fazla şakalaştığımız için anlayacağını sanmıyorum