Yoruldum artik!

Kadro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
202
1
68
Diğer
Selam kizlar

Gecen ay kardesim evdeki ocak ve buzdolabi eskimis ve cami catlamis diye kredi cekmemizi istedi ben ve esimden. Ben esimden rica ettim ve esim krediyi cekeriz sorun cikarmadi ve gittik aldik ocak ve buzdoloabini. Tabii aldiklari en luks ve pahalli olaniydi. Buna diyecegimiz yok cunku evde hem annemin hem babamin ve hemde erkek kardesimin guzel gelirleri var. Bir ay icinde oderiz dediler ve bende inandim. Esim aile iliskilerimize karismaz ama uzak durmayi heptercih etmistir. Bizim turkiyede ufak eski bir dairemiz ve burda borcu henuz oldugu gibi duran bir evimiz varki pek birseylere sahip degiliz. Ailem dugunumu yaptilar altin taktilar bana ve ufak tefek ev esyamida aldilar ama ben onalara icimden gelerek iyi kotu hediye surekli bir harclik felan vermisimdir kardeslerime ama onlar bunu hic gormedi. Neyse bir ay gecti ve odenecek kredinin faturasi geldi, kardesime faturanin geldigini ve faiz binmeden odemesini istedim ama kardesim sinirlendi. Yok uc ay suresi varmista bilmem ne. Krediyi ceken esim ve durumumuz o kadar iyi degil cunku esim isten ayrildi ve isyeri acacagi icin tamiratla ugrasiyor ve kimse bize destek olmadi. Biz hep kendimiz yaptik.Yok oyle yok boyle annem kizim sen ver biz turkiyeden donunce senin parani fazlasiyla veririz. Anne verecek durumum yok olsun kizim faiz binsin ben sana faizinide oderim demesinmi. Arkadaslar esime hicbirsey soylemedim, sogumasin diye.

Sonucta ben cirkef olan oldum ve artik telefon aca aca odediler sonunda ama simdide bana kusler. Yani anlamiyorum ailemin durumu iyi. Arsa alip villa yaptiriyorlar simdi, burda buyuk bir daireleri borcsuz ve turkiyede borcsuz iki daireleri daha var. Ben ise zugurtum. Ellerinde olmasa maaslari guzel olmasa elbetteki derim annem babam ve bu kredinin bir miktarinida ben oderim. Ama annem biriktirdigi parayi bilezik yapiyor, villalar bilmem nelere bendende surekli para vermemi istiyorlar. BU bollukta cocuklarima bayramlarda harclik bile vermiyorlar. Yani ben ne yapayim ama bende bu a bucuk maasimizla cocuklar buyumeden bazi yatirimlar yapip bir gelecek kurmak istiyorum kendime cunku kimsenin bu konuda destegi yok bize, Herkes para para diyor. Anlamiyorum arkadaslar. Simdide bana kusluk yapiyorlar arayip konusmak istiyorum ve annemki telefonda ben sana kurban olurum cocuklarini ozledim diye annem simdi telefona gelmiyor.

Cok uzuluyorum arkadaslar. Bu nasil birseyki suclu benmiyim. Kardesimin dugunu oldu ve bir bucuk milyar para takti esim, kucuk kardesim sunnet oldu ayni sekilde 200 milyon parada ona takti ama onlar gormuyorla. Daha fazlasini istiyorlar surekli.Anlamiyorum. Ama biz zengin degiliz. Yanlismiyim arkadaslar?

dogrusun arkadasim bende ayni durumdaydim izine gittim annem bana konusmadi hep para mevzusu ve ben zengin degilimama artik akillandim hicbir para mevzusu acmiyorum kafam rahat dört tane cocugum var ama anladimki kimsenin umrunda degil kadrocugum senin hatan krediyi cekmek olmus bi dahakine bizede vemiyorlar filan de cünkü bu zamanda tirnagin varsa basin kasi zaman menfaat zamaniaci ama gercek

aynı şey benimde başımda var ve çevremdeki tüm arkadaşlarımdada..maalesef bu zamanda aileler evlatları bankamatik kartı gibi görüyorlar..bende 5 yıldır aileme babama kardeşlerime destek oldum kocamla kötü oldum sonuç.mu..en son geçen hafta yüklü miktarda para istediler bende para var ancak araba alacaktım vermedim şimdi küsler benimle her aradığımda laf çakıyorlar...halbuki benden kat ve kat zenginler...

Evet ayni sekilde...... Birde utanmadan param yok dedigimde, lutfen abla yalan soyleyip bende para yok deme. Bu kadari cok ayip. Ay patladim ve sonunda dedimki, sizin paraniza karisan oluyormuki siz benim paramdan bahsediyorsunuz. Sonucta uc tane cocugum var. BU kadari fazla dedim valla actilar agzini yumdular gozunu. Kotu olan ben oldum yani anlayacaginiz. Annem dune kadar telefonda kurbanli murbanli konusmalar yapiyordu iki gundur ariyorum telefonu almiyorlar ve gecen para odenmeden anne lutfen su krediyi odeyin dedigimdede kizim basim agriyor telefonu kapatcam deyip hemen kapatti. Bu ne ya. Biz bu dunyada kime guvenelim. Artik cok yoruldum. Inanin dermanim takatim kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…