13+5 günlük hamileyim. Hamileliğimin 7. Haftasında 9. Haftasında iki defa kanama geçirdim ikisi de birer hafta sürdü. Tam 4 haftadır iyiydim derken, bugün kontrolde kanama alanı yokken eve gelmemle tekrar kanamam başladı. Yoruldum çok yoruldum... Diğer bebeğimi de kaybettim 15. Haftamda. Bugün ellerini yüzünü gözünü dudaklarını görmüşken kanama alanı yok denmişken yine kanama yaşamış olmaktan usandım. Ne yapacağım ben? Nasıl geçireceğim bu günleri. Korkmaktan usandım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yoruldum artık, akıl verin kızlar. :(
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- 113
- 17 Mayıs 2014
- 201
- 107
- 103
- 31
- 11 Eylül 2009
- 1.090
- 393
- 323
- 44
ultrason göbekten mi yapıldı. eve dönerken sarsıntılı bir yolculuk mu geçirdin acaba ayakta fazlamı kaldın yada ani bir hareketmi yaptın ağır mı kaldırdın ?13+5 günlük hamileyim. Hamileliğimin 7. Haftasında 9. Haftasında iki defa kanama geçirdim ikisi de birer hafta sürdü. Tam 4 haftadır iyiydim derken, bugün kontrolde kanama alanı yokken eve gelmemle tekrar kanamam başladı. Yoruldum çok yoruldum... Diğer bebeğimi de kaybettim 15. Haftamda. Bugün ellerini yüzünü gözünü dudaklarını görmüşken kanama alanı yok denmişken yine kanama yaşamış olmaktan usandım. Ne yapacağım ben? Nasıl geçireceğim bu günleri. Korkmaktan usandım.
bende 8. ve 10. haftamda kanama geçirdim. benim de daha önceden düşüklerim ve üstüne dış gebeliğim oldu. sürekli yatarak geçirmeme rağmen kanama alanlarım vardı. 12. haftada kanama alanı kayboldu. ben sürekli yatıyorum yemek bile yapmıyorum mümkün olduğunca yatarak geçiriyorum 15. haftaya geldim bundan sonrası biraz daha rahat geçer umudundayım.
tavsiyem düşük önleyici iğne vurulman hatta acile gitmende fayda var. benim doktorum 2 defa düşük önleyici iğne vurdurmuştu 10 gün arayla. ve günde 3 defa 200 lük progestan kullandım. 7-10 günde bir doktora gidiyorum her ihtimale karşı. bir sorun olursa sabaha karşı bile doktoruma ulaşabiliyorum. en azından içim biraz daha rahat. korku her zaman olacak bende korkuyorum ve bizim gibi olanlar sürekli korkuyor ama kendimizi rahat bırakmazsak günler haftalar aylar geçmez. kanamayı çok kafaya takmamak lazım bu durumda ama doktora gitmeyi de ihmal etmemek en güzeli olacaktır.
Dua ediceksin ayetel kürsi okuyup üfle sürekli bebeğine salavatı Şerif oku Allah'ın 99 ismini oku ve dua et inşallah bebeğin bırakmaz seni
Her an her dakika okuyorum. Her Namaz'dan sonra dua ediyorum. Ama inanın çok yoruldum.
Kanama zamanlarina dikkat ettin mi hic. Yani normal regl donemlerine denk geliyor mu. Benim bi arkadasim 9ay boyunca her adet donemi normal adet oldu. Cok saglikli kocaman bi oglu var simdi. O tarz bosey olma ihtimali var mi?
Evet ikisi adet dönemime denk geldi. Bazen onu da düşünüyorum ama bugün ne güzel doktorum kanama alanın kalmamış deyince çok sevinmiştim şimdi neden böyle oldu diye hüngür hüngür ağlıyorum.
Progestan kullaniyomusun peki ? Insallah saglikla kucagina alirsin
Progestan, Proluton, Decavit hepsini kullanıyorum. Sadece yatıyorum kanamam var diye kımıldamıyorum bile. Evim pislenmiş, aç kalmışız umrsamıyorum. Yine de değişmiyor sonuç...
- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- 113
Kanama alani kalmamissa sorun yok demekki. Bence sadece adet oluyorsunuz. Bebegin gelisiminda bi problem olsa zayen doktor hemen soylerdi size. Sıkmayin caninizi hic. Allaha tevekkul edin. Rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Evet ikisi adet dönemime denk geldi. Bazen onu da düşünüyorum ama bugün ne güzel doktorum kanama alanın kalmamış deyince çok sevinmiştim şimdi neden böyle oldu diye hüngür hüngür ağlıyorum.
Siz de mi benim gibi hamilelik geçiriyorsunuz?ultrason göbekten mi yapıldı. eve dönerken sarsıntılı bir yolculuk mu geçirdin acaba ayakta fazlamı kaldın yada ani bir hareketmi yaptın ağır mı kaldırdın ?
bende 8. ve 10. haftamda kanama geçirdim. benim de daha önceden düşüklerim ve üstüne dış gebeliğim oldu. sürekli yatarak geçirmeme rağmen kanama alanlarım vardı. 12. haftada kanama alanı kayboldu. ben sürekli yatıyorum yemek bile yapmıyorum mümkün olduğunca yatarak geçiriyorum 15. haftaya geldim bundan sonrası biraz daha rahat geçer umudundayım.
tavsiyem düşük önleyici iğne vurulman hatta acile gitmende fayda var. benim doktorum 2 defa düşük önleyici iğne vurdurmuştu 10 gün arayla. ve günde 3 defa 200 lük progestan kullandım. 7-10 günde bir doktora gidiyorum her ihtimale karşı. bir sorun olursa sabaha karşı bile doktoruma ulaşabiliyorum. en azından içim biraz daha rahat. korku her zaman olacak bende korkuyorum ve bizim gibi olanlar sürekli korkuyor ama kendimizi rahat bırakmazsak günler haftalar aylar geçmez. kanamayı çok kafaya takmamak lazım bu durumda ama doktora gitmeyi de ihmal etmemek en güzeli olacaktır.
Progestan, Proluton ve Devavit kullanıyorum. İğne'yi 5 günde 1 vuruluyorum. Hapı günde 3 kez alıyorum. Sadece yatıyorum ayakta kalmıyorum. Yol sarsıntılı değil. Zaten hastane 4 dakika uzaklıkta. Ağır da kaldırmadım.
Bazen diyorum keşke 24 saat kussam. Mide bulantım baş dönmem olsa ama şu olmasa... Ne güzel doktorum bugün güzel şeyler söyledi. Kendi kendimi nazar ettim sanırım.
Uuguladığınız başka bir şey var mı bunlar dışında?
Size de geçmiş olsun umarım alırsınız çocuğunuzu kucağınıza... Sağlıklı sıhhatlı bir şekilde. Ben artık inancımı yitirmeye başladım yine.
- 11 Eylül 2009
- 1.090
- 393
- 323
- 44
belkide stress üstüne rahatlama olunca kanama olmuştur hala devam ediyor mu miktarı ne kadar ağrısı sızısı var mı? tamamen şanssızlık yaşamışsınız ve olacağı varsa önünede geçilmiyor.Siz de mi benim gibi hamilelik geçiriyorsunuz?
Progestan, Proluton ve Devavit kullanıyorum. İğne'yi 5 günde 1 vuruluyorum. Hapı günde 3 kez alıyorum. Sadece yatıyorum ayakta kalmıyorum. Yol sarsıntılı değil. Zaten hastane 4 dakika uzaklıkta. Ağır da kaldırmadım.
Bazen diyorum keşke 24 saat kussam. Mide bulantım baş dönmem olsa ama şu olmasa... Ne güzel doktorum bugün güzel şeyler söyledi. Kendi kendimi nazar ettim sanırım.
Uuguladığınız başka bir şey var mı bunlar dışında?
Size de geçmiş olsun umarım alırsınız çocuğunuzu kucağınıza... Sağlıklı sıhhatlı bir şekilde. Ben artık inancımı yitirmeye başladım yine.
ben bebe aspirini, omega 3 ve kan hapına devam ediyorum. bir süre mide bulantısı yaşadım şimdilik düzene girdi. kan hapı rahatsız ediyor beni. birde bir kaç gündür yeşil akıntı oluştu ve kasıklarımda sertlik oluyor . yarın doktor kontrolüm var. ak mı kara mı göreceğim durumu mu.
sanırım size ikili testte yapmamışlardır. kanaması olanlara yapılması yanlış sonuç veriyormuş biz son hafta kanama görmeyince yaptırdık onunda sonucu yarın belli olacak
benim bel kasık ağrısı ve yeşil akıntı dışında bir sıkıntım yok. tabi her an kalbi durmuş olabilir korkusunu yaşamıyor değilim.
bunları düşünmemek için gün içinde çok uyuyorum ve eğlenceli dizi filmler izliyorum. mümkün olduğunca kimse ile durumumu konuşmuyorum çünkü stresim artıyor.
isteyen herkesin kucağı dolsun taşsın :)
ümidini kaybedersen bebişinde senden ümidini keser. bu yüzden kötü düşünceleri aklından çıkar hafif yan yatarak uzan derin nefes al ve hamile olduğunu unutmaya çalışarak rahatla. iyisinide kötüsünü de öyle de böylede yaşayacağız nasıl olsa. iyimserliği elden bırakma bunda da vardır bir hayır de geç.
Doktorunu arayıp sordun mu peki?Evet ikisi adet dönemime denk geldi. Bazen onu da düşünüyorum ama bugün ne güzel doktorum kanama alanın kalmamış deyince çok sevinmiştim şimdi neden böyle oldu diye hüngür hüngür ağlıyorum.