- Emoji Skoru
- 12.459
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi nefermititi
Galiba eşinin tepkisinden korkuyor konu sahibi itiraf edemesede istemiyorum yoruldum gitsinler dese yada kayinvalideyi terslese eşi sinirle tepki verir bırakıp gider kovar gibi korkuları var galiba (olmasa iyi ama çoğu kadında bu korkular oluyor gidecek yeri düzeni yoksa)Sadece temizlik yapmamaktan bahsetmiyorum yemek de yapma eşin sorarsa hastaydım yapamadım annen de yapmamış deyiver acitasyon yaptır eşine anlasın anasını
Bende ilk evliligimde çok sorunlar yaşadım ortada kalırım korkusu ile çünkü ailemin destek vermeyeceğini biliyordum ama değişen birşey olmadı yine aldatıldım vs boşanma oldu
Bu evliliğimde de korkularım var ama artık eskisi kadar değil çünkü boşanmanın ne olduğunu yaşadım tek bırakılmış olmak ne öğrendim artık susmuyorum bazı şeylere
Hele ki kv görümce vs konularında
Evet korkmuyorum desem yalan olur çünkü mesleğim ve diplomam yok ailem destek olmaz yaşım durumum ortada
Ama yine mümkün mertebe ezilmemeye çalışıyorum
En son ki kayinvalide bize yerleşmek istediği mevzuda diğer kayın görümce elti vs hepsini toplayıp gerekirse boşanirim ama bakmam annenize tek evladı eşim değil tek gelini de ben değilim ben 2 3 yıldır ailedeyim bu sorun benden öncede vardı ve aile kardeşler arasında halledilmeli dedim ve bana vicdansız merhametsiz deyip tepki koyup konuşmayı kestiler
Hâlâ ara ara bu konuyu gündeme getiriyorlar ama ben aynı kararimda duruyorum