Yorgunum, hemde çok :(

Ben bu ''eşim bana çok değer verir ama paronayak derecesinde kıskanç '' lafını hiç anlamadım bugüne kadar.

Düşüncem hep şudur ''adamın gözü dışarda ve karısının da kendi gibi olduğunu veya tüm erkeklerinde kendi gibi olduğunu düşünüyor.

Ve bu konuda tezim doğru çıkıyor''adam kendini bildiği için sizi kısıtlamaya çalışıyor''

Anlamadığım;eşinizin çok pişman olduğunu söylüyorsunuz ama sizin hayatınızı zehir etmesine müsade ediyorsunuz.

Şuanki konumunuzda tam tersi olması gerekiyor farkındamısınız?

ben bu olayda şunu anladım, hiçbirşey için büyük konuşmamak gerek. ben belkide büyük laflarımın ceremesini çekiyorum. bende hep derdim
aldatılmak mı? gözünün yaşına bakmam öyle yaparım böyle yaparım.
ama insan başına gelmedikçe anlamıyor.
çocuğumu hiç bahane etmedim, tabiki ben ona gül gibi bakarım. kötülük yapmış olsa bile babası da ona gül gibi bakar. çok düşkün.
sadece üzüldüm ona, emeklerime, sevgime kıyamadım. karşımdaki insanda bin pişman gördüm bunu gerçekten.
inanın kendime kendime çok muhasebe yaptım el ele uyuyorum şu anda ama bu hiç kolay olmadı. hemen ver elini hadi uyuyalım olmadı.
günlerce sorguladığım zamanlar oldu. bütün gece konuşup uyumayıp sabah işe gittiğimiz günler oldu.
ben zaten hemen affettim seni gel diye gitmedim o eve.
ailemle bi karar aldık. evinde düşün taşın, iki medeni insan gibi oturun konuşun ayrılıcaksanız iyi ayrılın, çocuk var arada, duygularını iyi tart,
biz senin her zaman arkandayız dediler. o şekilde gittim.
bu zaman içinde oturduk konuştuk ve ben onun gerçekten pişman olduğunu sonradan keşke bi şans daha versemiydim dememek için affettim.
şu ana kadar kıskançlık dışında beni pişman etmedi.
yani her zaman evde kavga gürültü olmuyor tabiki çocuğum zaten geçmiş dönemde çok etkilendi onun yanında artık surat bile asmıyoruz.
aile iyileşmeye çalışıyoruz.
kıskançlığına bi çözüm bulamadım sadece.

cnm evliliğe karar vermek ne kadar zorsa o evliliği bitirmekte eminim o kadar zor
eşinin yaptığının haklı hiçbir tarafı yok asla kendini ezdirme
güçlü kadınım diyorsun ne güzel hep bu düşünce de ol
ve bilmiyorum yanlış mı anladım ama galiba eşini hala seviyorsun

Iyide, sen niye çözüm bulmak zorundasin? O çözum bulmak zorunda! Pisman olmak sadece aglamak ile yalvarmak olmuyor. Burda nice konular açildi adam agliyor, yalvariyor ve yine tekrar aldatiyor. Ben senin esin kesin tekrar aldatiyor demiyorum, sadece bakarsan hiç çaba sarf etmiyor evliliginizi düzeltmek için. Adamin yaptiklarindan sonra içi fesat demekki ondan seni böyle kisitliyor.

Ayrica sadece yüz asmamak ile olmuyor, dedigim gibi çoçuk yinede anlar hersey eskisi gibi olmadigini, atmosferinden anlar.

Bilemedim, ben herkezin fikrine saygi duymaya çalisiyorum fakat aldatan erkekleri af edilmesini asla anliyamiyacagim. Sonuçta baska bir kadin ile olmasi, onu ellemesi,... Esim yapmis olsaydi yüzde yüz eminim bosanirdim. Ve kesinlikle birde arsiz olupta bana karsi paranoyaklik yapan adami kesinlike bosardim. Güven olmadik yerde benim için evlilikte olmaz.

sizden ricam benim gibi yaşayan ve atlatan arkadaşlar varsa bana yardımcı olun lütfen. nasıl davranmalıyım?

Atlatılmıyor ki maalesef Sürekli sorguluyorsun acaba yine mi... Sürekli kontrol ediyorsun telefon,internet vs.. Susmak zorunda kalıyorsun çünkü ya bu deveyi güdecektin ya da bu diyardan gidecektin diyorlar insana canım Tecrübeyle sabitt

Firmada memur olmak nedir ya?
Devlette çalışana memur denir.
E affetmişsin olacaklara da katlanacaksın....

aldatılan sen
affeden sen
kocanın aldatırsın baskısında olan gene sen,bu işte bir yanlışlık yok mu:44:

buna nasıl izin veriyorsun,yazık değil mi sana .asıl suçlu olan kocan.bunu bil ve ona göre hareket et

Bence egem ablanin soyledigi uc cumle var ya onu soyle , anlamadim ben senin derdini bi soyle bakayim de bence uc cumle derdini baya anlatiyor

eşiniz şimdi size güvenmiyor ya
ona söyleyeceğiniz tek şey şu alabilir
kusura bakma ama ben bi anneyim benim bi şerefim var
senin gibi şeref...z değilim dersiniz konu kapanır bence
kusura bakmayın sonuçta eşiniz böyle yazdım ama sizin sorununuz
eşinizin bu tutumundan bıkmış olmanız bunu böyle yenebilirsiniz belki

Allah yardimcin olsun ve sana sabirlar versin insallah...
Kolay birsey degil yasadiklarin, ama iste bu erkekleri anlamak zor...
Kiskanc erkeklerden bu yuzden biraz korkuyorum desem yeridir, kendi fikirleri neyse zikirleri de o oluyor hesabi gibi biraz...

Eşin hem kel hem fodul. Bana kalırsa haddinden fazla sessiz kalıyorsun.

Ayrıca kadınla ilişkisi ne kadar sürmüş? Bu ilişkiyi aylarca sürdürdülerse ve eşinde o zamanlar sana karşı bir değişme yoksa esas senin eşine dikkat etmen gerek. Adam karda yürüyüp izini belli etmemiş. Buna rağmen bir de üste çıkıp seni kontrol ediyor. Yüzsüzlüğün bu kadarı. Allah sabır versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…