Hayatınız boyunca unutamıyacağınız bu olayı, kabul etmiş geri dönmüşsünüz.
Boşanmama sebeplerinizi anlıyorum ama yinede geri dönmemeliydiniz.
Hakedene hakkını vermeliydiniz. Çok iyi bir işim var diyorsunuz..neden katlanır böylesi durumlara kadınlar ben hiç anlam veremem....
Çocukları bahane etmek bence kolaya kaçmaktır. Kırılmanızı istemem ama bir başaksıyla birlikte olmuş.. eşiniz ona dokunmuş vs..
Nasıl içinize sindi, sanki sizinde ona karşı sevginiz kalmamış gibi öylesinemi sürdürüyorsunuz bu evliliği yada planınız sırf çocuklar babasız kalmasınmı
.
ben bu olayda şunu anladım, hiçbirşey için büyük konuşmamak gerek. ben belkide büyük laflarımın ceremesini çekiyorum. bende hep derdim
aldatılmak mı? gözünün yaşına bakmam öyle yaparım böyle yaparım.
ama insan başına gelmedikçe anlamıyor.
çocuğumu hiç bahane etmedim, tabiki ben ona gül gibi bakarım. kötülük yapmış olsa bile babası da ona gül gibi bakar. çok düşkün.
sadece üzüldüm ona, emeklerime, sevgime kıyamadım. karşımdaki insanda bin pişman gördüm bunu gerçekten.
inanın kendime kendime çok muhasebe yaptım el ele uyuyorum şu anda ama bu hiç kolay olmadı. hemen ver elini hadi uyuyalım olmadı.
günlerce sorguladığım zamanlar oldu. bütün gece konuşup uyumayıp sabah işe gittiğimiz günler oldu.
ben zaten hemen affettim seni gel diye gitmedim o eve.
ailemle bi karar aldık. evinde düşün taşın, iki medeni insan gibi oturun konuşun ayrılıcaksanız iyi ayrılın, çocuk var arada, duygularını iyi tart,
biz senin her zaman arkandayız dediler. o şekilde gittim.
bu zaman içinde oturduk konuştuk ve ben onun gerçekten pişman olduğunu sonradan keşke bi şans daha versemiydim dememek için affettim.
şu ana kadar kıskançlık dışında beni pişman etmedi.
yani her zaman evde kavga gürültü olmuyor tabiki çocuğum zaten geçmiş dönemde çok etkilendi onun yanında artık surat bile asmıyoruz.
aile iyileşmeye çalışıyoruz.
kıskançlığına bi çözüm bulamadım sadece.