Yorgunluktan Kurtulamıyorum

Sevgim Ay

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
124
69
13
Benim her gün yürüyüş yapmam gerekiyor.Bırakın yürüyüşü yemek yapmak bile zor geliyor.Concor adlı kalp ritm aynı zamanda yüksektansiyon ilacımı aldığımdan beri böyleyim.Bu süreçte çok kilo aldım.Sonuç olarak astım ataklarımı sıklaştırdı.
İlacım defalarca değiştirildi.Ama diğerleri hastalığıma bu ilaç kadar iyi gelmedi.
Kafeinli içecekler ve bitki çayları inanılmaz dokunuyor.Onları da canlanmak için içemiyorum.

Yogayi denedin mi peki pilates gibi hareketleri var acayip vucudu calistiriyor cok kardiyo yapamiyorsan kalple alakali bunu deneyebilirsin birde bol bol su icersn birazda yemene dikkat ettinmi hem dinc hissedersin hemde hafiflersin bn yapiorm baslarda her yerimden et kirildi sonra alisiyorsun hem sıkılmiyorsun ayni hareketi yapmadigin icin sure geciyor hemen 1 saatlik yapcaksan mesela hemen gecior zaman

Maalesef,uykuya geçme sorunum var.29 yıldır.Eskiden radyoyla uyurdum.Şimdi cep telefonu kulaklığımla
Yoga fikri, olabilir.

Maalesef, tartışma programlarını açıp uyuyorum.Öyle ki telefonun şarjı bitmişse sabaha kadar uyku yok bana.

Bunun için ilaç da kullandım.Hiç etki etmedi
Benimde uykuya gecme sorunum var ama gece lambasi acik uyuorm oda etki ediyor tabi birde gece uyumasam sbh uyuorm tam tersine gecemedim bir gun erken kalkcaksn uyumicaksin aksama kdr aksamda uykun gelcek aslinda ama daha yapamadm

Uyumadığın gün, onu yapmak mümkün.Erken yatabiliyorsun.Ancak o zaman tansiyon tavan yapıyor.Mecbur geç kalkıyorum.

Uyumadığın gün, onu yapmak mümkün.Erken yatabiliyorsun.Ancak o zaman tansiyon tavan yapıyor.Mecbur geç kalkıyorum.
Hadi ya acaba aile hekimliği ne mi gorunsen ya dahiliye de olabilir kan verip herseyine baktirsan bi tansiyon diyince şüphelendjm smdi gerçi bilmiorm benimde yüksek oluyormu olmasi normalmi yada.ama en azindan sormak lazm glb.uyku apnesi varmi veya uykusuzlugu saglayan ne yedik ictik yada hormonlardami die baktrmak lazm bnm mesela troidlerim yavas calisior demisti doktor ama uyku duzenini etkiledigini arastrmistm bak nerden nereye yorgunluk da yapar torid kilo da verdirmez oyle lanet birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…