- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
can sıknıtısından ne yapacağını bilmez bir halde dolanıp duruyorum
niye canım bi sorun mu var :26:
çok şükür büyük bi sorunum yok canım. 2 gündür gribim dün ateşim 39 lara kadar çıktı ama ben bütün gün dondum saolsun eşim erken geldi baktı bana oğluşum yardım etti bugünde akşama kadar yattım şimdi de bi gram uykum yok kocişte uyudu ööle bakınıyorum işte sabah olur mu ki bugün
canım geçmiş olsun ya kendine dikkat et aman sıkı sıkı giyin özellikle ayaklarını sıcak tut...
evet salgın var malesef bende gribim ama sadece burnumda tıkanıklık var biraz...etrafta salgın var sanırım canım inan 2 haftadır evdeyim izinliyim sadece oğlumu sabah okula götürürken birde alırken dışarı çıkıyorum anlamadım ki nerden geldiler
bikaç gündür ilk defa giriyorum inan ateş takibiymiş ovulasyonmuş hepsini unuttum bu arada :18:
bana müsade canım iyi geceler belki yatağa yatınca uykum gelir öpüyorum
Günaydınnn hanımlar kimseler yok yine bakıyorumda.neyse akşam rüyamda yine aynı şey.adet oluyorum ama bu kez parça geliyor gördüm .hayır olsun kızlar ya .bu akşam dokotra gideceğim.akşam test yaptım negatif çıktıüzüldüm doğrusu
canım benim hakkında hayırlısı olsun neyle yatarsan rüyanda onu görürmüşsün sanırım bu aralar fazla takıldın ondandır kötü şeyler düşünme olur mu
oo bu topiğe uğrayan yok benden başka.neredesiniz a dostlar
oo bu topiğe uğrayan yok benden başka.neredesiniz a dostlar