- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr topic adı belli.... (=
Sizde benim gibi yorgun umutsuz ama her şeye Rağmen ANNE olmak istiyorum diyosanız....
gelin bu yolda beraber yürüyelim....UMARIM HAYIRLI HABERLERE VESİLE OLUR...
HERKESE UĞUR GETİRSİN İNŞALLAH....
canıııııııııııııııııııııııııııım nasılsın gorusmeyelı umarım hatrlamıssındr benı nasılsın ne var ne yok bende hoıc bısı yok yorgunum bende ama yılmak yok bu ay doktora gıtmeyı dusunuyorum bakalım nolcak rabbım aratmasın ınsallah......
canııım benim ben en küçüğü 11yaşında 3 tane çocuğum var.4ay önce hamile olduğumu öğrendim.şoka girdim resmen sonra da doğurmaya karar verdim.çok dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip et diye.annelik çok güzel tarifi mümkün olmayan bir duygu bu gece uyumadan önce dua edicem yine allahım çabalarınızı uğraşlarınızı boşa çıkarmasın inşallah.
ben boyle elimde torbalarla bebek kiyafetleri almak istiyorum...esim, elinde kocaman bebek bezi paketleri ile eve gelsin istiyorum...buzdolabinda bolca sut sisesi gormek istiyorum...
ben boyle elimde torbalarla bebek kiyafetleri almak istiyorum...esim, elinde kocaman bebek bezi paketleri ile eve gelsin istiyorum...buzdolabinda bolca sut sisesi gormek istiyorum...
ne güzellllll ALLAH BAĞIŞLASIN canım benimm....
bizlere de dua et olurr mu....
RABBim isteyen herkese nasip etsin İNşallah...
yeni bebeğini sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAHH
canım haklısın ben geçen ay hamile kaldım ve düştü....onlar da olur inşallah bizim aklımızda fikrimizde hiç bi planımızda yokken kızımız üniv.sınavına hazırlanıyorken bir hamilelik daha.aldırmaya kıyamadım.hep bebeğinin olması için uğraşanları düşündüm.inanın herşey kısmet kesinlikle kısmet ben buna inanıyorum.rabbim hepinize nasip etsin inşallah ama nolur üzülmeyin ümidinizi yitirmeyin...
hehehe bende geldimmmmm
inanın her fırsatta dua ediyorum :) karnımı okşadıkça allahım diyorum olmayan isteyen herkese nasip et bu duyguyu.benim aradan çok zaman geçtiği için bu ilk hamilelik gibi oldu.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun...
oyyyy oyyy HoşGeldin bebeğim :)
kızmaya başlamıştım artık beni görmüyo diye.. topiğin hayırlı olsun balım
görmemek olur mu canım ya aşk olsun :)
yine toplanalım dedim siz topic açtınız ama hep boş...
dedim ben yine açayım :)
valla sorma bizim topic fos çıktı topiği açan arkadaşımda gelmiyo sen aç senin açtığın her topiğe gelirim ben
evet canım benim :)))ya bu arada ben yeni ye oldum topik konu demek mi :) ayıptır sormasıııı
sağol bebeğim benimmm