• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgunluk için tavsiye

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Sabah 5:30 da kalkıyorum, ders 7:20 de başlıyor. Haftaiçi 31 saat, cumartesi günü de 6 saat dersim var.Boş kaldığım her an uyumak istiyorum. Perşembe cuma cumartesi akşamları iyice komalık oluyorum.Gün içinde ve akşamları böyle 10 dakika yarım saatlik uykular iyice mallaştırıyor beni.Enerji lazım bana. Yapacak pekçok işi yapamıyorum. Gün nasıl geçiyor, hafta nasıl geçiyor anlamıyorum. Böyle yorgunluk alıcı, enerji verici,uyku açıcı neler vardır.vitamin falan da olur.Ama kilo aldırmayanlardan.bitkisel olur

Sınav dönemlerinde bu çayı yapar icerdim iyi gelirdi.
Çeyrek elma ceyrek limon 1 çubuk tarçın 1 büyük bardak su.
Bunları 5 dk kaynat iç.
Çok iyi gelir.
Çoğun günler için 1 elma 1 limon 2 çubuk tarçın(yada 2 çay kaşığı toz tarçın) 4 bardak suyu kaynat 1 litrelik şişelere koy gün boyu içersin.
Tadi da güzeldir

Sınav dönemlerinde bu çayı yapar icerdim iyi gelirdi.
Çeyrek elma ceyrek limon 1 çubuk tarçın 1 büyük bardak su.
Bunları 5 dk kaynat iç.
Çok iyi gelir.
Çoğun günler için 1 elma 1 limon 2 çubuk tarçın(yada 2 çay kaşığı toz tarçın) 4 bardak suyu kaynat 1 litrelik şişelere koy gün boyu içersin.
Tadi da güzeldir
Bu çay metabolizma hızlandırıcı çay.zayıflamak için yaptım.ama mide bulantısı ve el ayak titremesi yaptı.kan şekerini düşürüyor. Ama bi daha deneyeceğim

Aynen içine maydanoz karabiber koyup içiyordum zamanında böyle içince de çok iyi enerji veriyor.
Kötü yaltiysa sizi denemeyin bence
Bu çay metabolizma hızlandırıcı çay.zayıflamak için yaptım.ama mide bulantısı ve el ayak titremesi yaptı.kan şekerini düşürüyor. Ama bi daha deneyeceğim

siz öğretmensiniz galiba
bende öğrenci annesiyim 1.sınıf :D
inanın bende aynıyım
felc gecirmiş gibi oluyorum
tüm gun calısıyorum eve gıdıyorum bır yandan odevlere gozatarken obur yandan sofra hazırlıyorum cocugunda benımde yatmam 11-12 buluyor. yavasız sımdılık.
sabah 6 'da uyanmam gerek
enerjı ıcecegı ıcıyorum valla yapcak bıseyım yok

Konunu takip ediyorum
Bende çok Yoruluyorum sanki kahve iyi geliyor enerji veriyor

o içeceklerde boğa spermi varmış :KK14:

Yok bee :KK70: iceriginde 'taurine' yyazdığı icin millet bunu taurus urine diye kendince bolmus boga spermi/sidigi diye uydurmus. Taurine bi aminoasit aslinda. Yani icecegi aklamak icin yazmiyorum muhtemeln zararli etkikeri vardir oule seyleri cok tuketmek dogru degil. Ama boga spermi olayi cok uydurma geliyor :))

Editt: simdi tekrar baktim da taurin dedigim gibi aminoasit. Ama en cok boga testisinde bulunuyormus, belki o yuzden oyle soyleniyordur. ama neticede hayvansal kaynakli bircok sey tuketiyoruz :p

Son düzenleme:
Solgarin bitkisel içerikli ürünleri var araştırıp kullanabilirsin. Veya farmatonun reklamları dönüyor sürekli, deneyebilirsin ama doktora gorunsen daha iyi olur tabi. Bir de uyku kaçırması bakımından nescafe express tavsiye ederim teneke kutuda. Bana iyi geliyordu bi dönem uyumamak içinbaya icmistim :)

bitkisel de olsa, eczaneden satın alınma da olsa doktorunuza danışmadan kullanmayın derim, belki bir rahatsızlığınız vardır, kansızsınızdır vs. bende de aynı sorun vardı yoğun çalıştığımdan deyip, reklamlarda sürekli çıkan bir vitamini alıp içmeye başladım. geceleri sanki altımı ıslatmışım gibi terlemeye başladım. öyle ki gece kalkıp üzerimi çarşafı değiştiriyordum, eşim uyuyamıyordu ıslaklıktan düşünün. bir iki oldu bu vitamini kesince geçti, prospektüsünde böyle bir yan etki de yazmıyordu. sonra doktora gittim, kanım çok düşükmüş, demir ilacı ile toparladım

Pharmaton vb baktım ama çok yan etkileri var. Kaş yaparken göz çıkarmayalım. Amway daily nasıl? Kullanan var mı? En çok o içime sindi

üniversite zamanında uykumuzu kaçırmak için kolayla nescafeyi karıştırır içerdik gerçekten işe yarıyor ama zararlı tabikide

Back