• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorgunluğu azaltmak için ne tür ayakkabılar giyiyorsunuz?

fiyonk_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
2.923
13
0
Eskişehir
ben bir türlü istediğim rahatlıkta ayakkabı bulamadım arkadaşlar. buun sıkıntısını da hem okul açıkken hem de kapanınca çekiyorum. özellikle nöbet günleri ölüyorum resmen.

tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

Babetin rahat bir ayakkabı olmadığı, ayağı daha çok yorduğu herkes tarafından biliniyor artık. Ben zaten yüksek topuk giyemem de spor ayakkabı dışında da şöyle rahat edebileceğim bir ayakkabı bulamadım bir türlü.

Babetin rahat bir ayakkabı olmadığı, ayağı daha çok yorduğu herkes tarafından biliniyor artık. Ben zaten yüksek topuk giyemem de spor ayakkabı dışında da şöyle rahat edebileceğim bir ayakkabı bulamadım bir türlü.

aynen iştee... saatlerce babetle ayakta kalınca da işe yaramıyor. spor ayakkabıların günlük ayakkabı gibi duranları var ama? belli bi marka vs mi denemeli ki?

Son düzenleme:
polarisin bilmem kaç noktadan etkili ayakkabıları var çok övüyorlardı.. asla yormaz ayağı diye ama ben güvenmedim.. şu an için topuksuz açık ayakkabı kullanıyorum.. parmakları sıkmasın ayağımın arkasını acıtmasın diye.. ama yine de belli süreden sonra ayaklarımın yorulmasını engellemek imkansız bnce.

valla ben topuklu ayakkabı giyiyorum. bazen beni yoruyor olsa da seviyorum tak tuk seslerini kaydirigubbakcemile3

polarisin bilmem kaç noktadan etkili ayakkabıları var çok övüyorlardı.. asla yormaz ayağı diye ama ben güvenmedim.. şu an için topuksuz açık ayakkabı kullanıyorum.. parmakları sıkmasın ayağımın arkasını acıtmasın diye.. ama yine de belli süreden sonra ayaklarımın yorulmasını engellemek imkansız bnce.

polaris asla almam. tövbeliyim. kaydirigubbakcemile3

oy oyy düz ayakkabılar çok rahat ama topukluyuda seviyorum. gerçi geçen sefer aldığım topuklu ayakkabı canımı çok acıtmıştı ama azimliyim..:D

Adidas Süper star siyah :lepi: karda kışta bile hem ısıtıyor hem de pantolon altına klasik gibi duruyor. Tavsiyem, havalı tabanlı spor ayakkabıdan sonra değil de, klasik bir ayakkabıdan sonra giymeyi denemeniz, ayaklarınızın altında yastık var gibi geliyor o zaman:)))

Düz ayakkabıları sevmiyorum. Ayağımı yoruyorlar. Ne kadar zor olsa da topuklu giyiyorum. Seviyorum topluklu ayakkabıları. Yazın dolgu topuk tercih ediyorum. Topuklu ayakkabılarımda sevmediğim tek şey topukların sesi.

Back