Yorgunluğa karşı mucize iksir

cucu-pete

Sana Emanetiz Rabbim...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
8.441
27
Kendinizi yorgun ve bitkin hissediyorsanız ve özellikle zihin yorgunluğunuz varsa işte size İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize iksir.

Açık bir çay, bildiğimiz siyah en az 4-5 dakika demlenmiş siyah çayın içine 10-12 tane kuru karanfil atılacak.

Ancak karanfili parmağınızla ufalamaya çalıştığınızda ufalanırsa o raf ömrünü tamamlamıştır. Taze olmasına dikkat edin. 2-3 dakika bekleyin ve karıştırıp için. İçtikten 10 dakika sonra saçınızın kökünde bile dahi kıpırdanmayı hissedeceksiniz.

Yorgunluğunuzun buharlanıp gittiğini belirgin şekilde farkedeceksiniz. Dinçleştiren ve üzerinizdeki ağırlığı alan bir formül. Yalnız çay sallama çay olmayacak.

alintidira.s.

arkadaşlar ben de bunu duydum ve denedim, bende hiç ama hiç işe yaramadı. deneyen olursa sonucunu yazsın lütfen, sevgiler.

Bir televizyon programında Saraçoğlu'ndan bu formülü ben de duydum, gerçekten çok dikkatimi çekti.
Ben de deneyeceğim bu arada karanfilin gaz söktürücü, mide bulantısını önleyici, ağrı kesici, antiseptik özellikleri de mevcuttur. İçeriğindeki öjenol maddesi diş ağrılarında kullanılır

Küçük bir bilgi:
Piyasada yer alan dişinolun formülasyonunda yer alan ess.de girofle karanfilin uçucu yağını ifade eder. Kullanmış olanlar keskin karanfil kokusunu anımsayacaklardır.

kızlar ben kullandım.yazıda biraz abartılmış ama etkisi var gerçekten.en azından bende öyleydi.

ben sıkça kullanırımVe gerçekden kendinizi daha iyi hissediyorsunuz işe yarıyor..
Sürekli kullandığınız takdirde farkı göreceksiniz

bende denedim ama ilk ictigimde bendede cok gözle görülür bir etkisi olmadi.ama ikinci aksamda rahatladigimi hissettim...simdi her aksam icmeye gayret ediyorum...bilmem beni rahatlatti yani

Önceden çayı demlerken içine atıyordum.Çok hoş oluyordu.Misafirlerde beğeniyordu.Ama bu kadar atmıyordum tabi.Yine başlayayım.Bu özelliğini bilmiyordum.Tekrar başlayalım bakalım.En kısa zamanda alayım tane karanfil.Teşekkürler.

eşim demliğin içine atmama izin vermediği için bende çay bardağım içine 3-4 tane atıp öyle kullandım işten geldiğimde kendimi çok bitkin ve yorgun bulurken çaydan sonra daha rahatlamış ve enerjik olduğumu hissettim belkide psikolojik dir.

tabiki çayı içicez ama gün boyunca içtiyin cayın çogunda bulundur daha güzel etki görürsün

Bende duymustum bunu programda o gunden beride sabah kahvaltida son cayimi biraz daha acik yapip (cunki demli olmamasi gerekiyor diye biliyorum ben) icine atiyorum ben iyi geldiginden yanayim bilmiyorum belkide psikolojik ama eskisine nazaran islerimi daha iyi yapabiliyorum ben...Yorgunlugumu halsizligimi aldi diyebilirim..Bence deneyin...kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

ben denedim .gerçekten
hem lezzetli
bir
çay
hemde canlandırıyo
insanı
tavsiye ederim
arkadaşlar

ben bunu uzun süredir sürekli içiyorum gerçekten çok işe yarıyor.. çok rahat uyumamı sağlıyor gevşetip :)

Karanfilin antiseptik olduğunu biliyorum, özellikle kışın ağzınızda günde 5-6 adet karanfil çiğnerseniz grip olmanızı önler............

X