Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafir gelince kullanırsın diyor bilemedim o yüzdenbenimkiler de yaptırmak istedi şiddetle karşı duruyorum. evet yün/pamuk yorgan hazırlara göre daha sağlıklı belki ama çok ağır geliyor hazır yorganla yatmaya alıştığım için. bir de evler şimdi eskisi gibi karakış soğuğu değil, eğer doğalgazlı bir eviniz olacaksa çok sıcak gelebilir. ben de kullanmayacağım şeylere para ve evimde yer harcatmama taraftarıyım.
Bi ton yorganim var ama hiç yün yada pamuk yok=) sadece 2 yastığım pamuk oda 2 yıldır dolabı bekliyor kullanıcısi gelirseMerhaba arkadaşlar benim sormak istediğim çeyizinizde yorgan var mı acaba? Yani şu hazır olanlardan değil de yün olanlardan. Annem yaptırmak istiyor. Ama lazım oluyor mu hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim
O zaman çeyizde görünsün diye sadece 1 tane yaptır inanki kullanmayacaksın.Misafir gelince kullanırsın diyor bilemedim o yüzden
Evet yeterli bence deO zaman çeyizde görünsün diye sadece 1 tane yaptır inanki kullanmayacaksın.
O tek kişiliği çocuğunuza kullanırsınız.Benimde bir tane çift kişilik bir tanede tek kişilik yün yorganim var çift kişiliği kullanıyorum yatak odam serin oluyor ama tek kişiliği hiç kullanmadık 4 senelik evliyim ileri de kullanır miyim pek sanmıyorum biraz boşuna yapılmış gibi geldi ama cifr kişilik bir tane yün yorgan gerekli. Onun dışında 3 tanede silikon yorganim var çok soğuk olmayan kış günlerinde onlardan birini kullaniyorum