Yorgan

HQO

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
597
282
31
Merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim çeyizinizde yorgan var mı acaba? Yani şu hazır olanlardan değil de yün olanlardan. Annem yaptırmak istiyor. Ama lazım oluyor mu hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim

benimkiler de yaptırmak istedi şiddetle karşı duruyorum. evet yün/pamuk yorgan hazırlara göre daha sağlıklı belki ama çok ağır geliyor hazır yorganla yatmaya alıştığım için. bir de evler şimdi eskisi gibi karakış soğuğu değil, eğer doğalgazlı bir eviniz olacaksa çok sıcak gelebilir. ben de kullanmayacağım şeylere para ve evimde yer harcatmama taraftarıyım.

benimkiler de yaptırmak istedi şiddetle karşı duruyorum. evet yün/pamuk yorgan hazırlara göre daha sağlıklı belki ama çok ağır geliyor hazır yorganla yatmaya alıştığım için. bir de evler şimdi eskisi gibi karakış soğuğu değil, eğer doğalgazlı bir eviniz olacaksa çok sıcak gelebilir. ben de kullanmayacağım şeylere para ve evimde yer harcatmama taraftarıyım.
Misafir gelince kullanırsın diyor bilemedim o yüzden

Valla evler doğalgazlı artık.. annem bana 3 tane yaptırmıştı hiç kullanmıyoruz atıcam en sonunda sinirime dokunuyor.. gelen misafire silikon yorgan veya kalın battaniye veriyorum yeterli oluyor..

Merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim çeyizinizde yorgan var mı acaba? Yani şu hazır olanlardan değil de yün olanlardan. Annem yaptırmak istiyor. Ama lazım oluyor mu hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim
Bi ton yorganim var ama hiç yün yada pamuk yok=) sadece 2 yastığım pamuk oda 2 yıldır dolabı bekliyor kullanıcısi gelirse:KK70:

bende evlenirken istemedim ve annem bi tane yün yaptırdı. evim doğalgazlı ama yatak odam büyük camlı, balkonu var, evebeyn banyosuda var, bu sebeple soğuk oluyor. ve 2 kıştır sadece o yünü kullanıyoruz

Benimde bir tane çift kişilik bir tanede tek kişilik yün yorganim var çift kişiliği kullanıyorum yatak odam serin oluyor ama tek kişiliği hiç kullanmadık 4 senelik evliyim ileri de kullanır miyim pek sanmıyorum biraz boşuna yapılmış gibi geldi ama cifr kişilik bir tane yün yorgan gerekli. Onun dışında 3 tanede silikon yorganim var çok soğuk olmayan kış günlerinde onlardan birini kullaniyorum

Benimde bir tane çift kişilik bir tanede tek kişilik yün yorganim var çift kişiliği kullanıyorum yatak odam serin oluyor ama tek kişiliği hiç kullanmadık 4 senelik evliyim ileri de kullanır miyim pek sanmıyorum biraz boşuna yapılmış gibi geldi ama cifr kişilik bir tane yün yorgan gerekli. Onun dışında 3 tanede silikon yorganim var çok soğuk olmayan kış günlerinde onlardan birini kullaniyorum
O tek kişiliği çocuğunuza kullanırsınız.
Bende hiç yun yorgan yok ve çok usuyen biriyim. Yün veya pamuk yorgan diktirecegim. hem çift kişilik hem tek kişilik
Silikon, mikrofiber ve bambu yorgan aldım ama hep pike de atıyorum yorganın üstüne. Hiç isinamiyorum. Doğalgazı da cok açıyoruz ama sabahları bogazim sis sesim kısık kalkıyorum. esim de terliyor.

Yun yorgan gibisi yok. Cok üşüyen birisi olarak vazgeçilmezim diyorum

X